Siz olsaydiniz güveniniz sarsilirmiydi?

cicikiz11

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2014
45
31
88
Sevgilim cok gururlu ayni benim gibi, bir konu hakkinda birbirimizi haberdar edecegimize dair söz vermistik. Ben bir sekilde ayni gün ögreniyorum ve soruyorum, söylemek istemiyor gibiydi ama söyledi sorunca, sözünde durmamis olmuyormu simdi? ya ögrenmeseydim belkide hic haberm olmayacakti.. Cok kirildim cokta kirdim onu. Fikirlerinizi alabilirmiyim? Ve ne yapardiniz

Gururla alakalı bir konu , her neyse artık
Söz verdik önceden haber edecektik
Ama o bana her vermedi, aynı gün söyledi. Onu da ben sordum yani sormasam belki söylemezdi diyor
Yani bu da bir nevi sözünde durmamak bence, o yüzden kırıldım ve de kırdım
Siz olsanız ne yapardınız der konu sahibemiz

Ben meseleyi bilmeden yorum yapamıyorum

Hommm.. Suan telepati yontemiyle ayrintilari ogrenip size aktariyorum. Ommm.. Himmm..
Evet ogrendim.. Konu su: bu çiftimiz bir yere giderken birbirimize haber verelim demişler. Sevgilisi gitmis ama haber vermemis. Konu sahibi bi sekilde gittigini öğrenmiş,sevgilisine gittin mi diye sormuş. Sevgilisi de önce söylemek istememis ama ısrar edince söylemiş. Bu güven sarsıcı bir durum mu ?
PS: Ikiside cok gururlu.

söylemeyi unutmuş belkide ya da çok önemli bişey değildir bu yüzden sana söylemeye gerek görmemişdir birde böyle düşünün.. bu tip şeyler halledilir ya hemen güvenim kırıldı moduna girmeyin derim :)

Her attığınız adımı birbirini mi söylüyorsunuz.
konu önemli değilse bu gururlu genci sorgulama.

Sormasan söylemeyecekti yani yalan söylemiş oluyor. Güveninin yıkılması normal. Bırak, yenisini bul.

Ps'ine gurban

özel bi mesele hakkinda gelismelerden haberdar olmak istedim, yeterlidir umarim,,

Devlet sırrı herhalde

Arkadaşların çoğuna katılıyorum.
Konu ciddi değilse takılmazdım bu kadar.

Ama konu ciddi ise güvenim sarsılırdı.

Konuya göre değişir amma velakinnnnnnnnnnnnnn
Siz ısrarla konuyu yazmayacağım diyorsanız yapacağımız bir şey yok.

O zaman senaryo şöyledir görüşmesini istemediğiniz bir bayan arkadaşıyla cafe ye gitmiştir siz yanlış anlarsınız diye söylemek istememiş tir
ayda gururlu genç paraya sıkıştı bunu da size söylemedi ikisinden biri ama hangisi

Ben de gece rüyasına yatmayı düşünüyordum, benim olay biraz geç işliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…