Sormasan söylemeyecekti yani yalan söylemiş oluyor. Güveninin yıkılması normal. Bırak, yenisini bul.Sevgilim cok gururlu ayni benim gibi, bir konu hakkinda birbirimizi haberdar edecegimize dair söz vermistik. Ben bir sekilde ayni gün ögreniyorum ve soruyorum, söylemek istemiyor gibiydi ama söyledi sorunca, sözünde durmamis olmuyormu simdi? ya ögrenmeseydim belkide hic haberm olmayacakti.. Cok kirildim cokta kirdim onu. Fikirlerinizi alabilirmiyim? Ve ne yapardiniz
Her attığınız adımı birbirini mi söylüyorsunuz.
konu önemli değilse bu gururlu genci sorgulama.
Ps'ine gurbanHommm.. Suan telepati yontemiyle ayrintilari ogrenip size aktariyorum. Ommm.. Himmm..
Evet ogrendim.. Konu su: bu çiftimiz bir yere giderken birbirimize haber verelim demişler. Sevgilisi gitmis ama haber vermemis. Konu sahibi bi sekilde gittigini öğrenmiş,sevgilisine gittin mi diye sormuş. Sevgilisi de önce söylemek istememis ama ısrar edince söylemiş. Bu güven sarsıcı bir durum mu ?
PS: Ikiside cok gururlu.
Konu neydi?
özel bi mesele hakkinda gelismelerden haberdar olmak istedim, yeterlidir umarim,,
Hommm.. Suan telepati yontemiyle ayrintilari ogrenip size aktariyorum. Ommm.. Himmm..
Evet ogrendim.. Konu su: bu çiftimiz bir yere giderken birbirimize haber verelim demişler. Sevgilisi gitmis ama haber vermemis. Konu sahibi bi sekilde gittigini öğrenmiş,sevgilisine gittin mi diye sormuş. Sevgilisi de önce söylemek istememis ama ısrar edince söylemiş. Bu güven sarsıcı bir durum mu ?
PS: Ikiside cok gururlu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?