• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz hangi yolu secerdiniz?

Güç savaşına girmiş.
Böyle olmaz yeni evli değilsiniz ki.
Önce aranızı düzeltmeniz gerektiğini, sorunları çözmeden onunla birlikte olmayacağını, çünkü bu talebinin ve kredi kartı tehditinin çok ama çok yanlış olduğunu söyle.
Ve bunu kendine nasıl yakıştırabildiğini sor.
Seni eşi ve çocuklarının annesi olarak yanında istiyorsa sana değer verdiğini görmek istediğini,
Boşanmak istiyorsa da itiraz etmeyeceğini söyle.
Kararlı konuş.

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?
Cevaplariniz icin simdiden tesekkur ederim. Dusunceleriniz benim icin onemli.
O zamana kadar eşimle ortalama Bi evliliğim varsa kv mi sevindirmezdim ben.

İşte iğrenç bir erkek zihniyeti, dünyanın neresine gidersen git asla değişmiyor. Alın karşınıza konuşun, barışın, cinsel ilişki tabii ki olsun barıştıktan sonra, çünkü boşanma davası açılırsa ve sizin ilişkiye karşılık vermediğinizi söylerse sanırım bu durumda siz kusurlu oluyorsunuz. (Emin değilim, bilen biri cevaplayabilir) Ne gibi dediniz, ben olsam muhtemelen kesinlikle kendisine surat asmazdım fakat mesafe koyardım. Saygısızlığının kalbimi ne kadar kırdığını ve 3 çocuğunun annesine böyle birşey yapmasını yakıştıramadığımı söylerdim. Maddi ve manevi çoğu şeyimi ayırırdım bir müddet.
Iyi de sordugum soruya zar zor cevap veriyor, beni umursamiyor. Dediklerinizi yapmam hicbirseyi degistirmezki. :/ Mahkemeye gelince o ogle kolay degil, burasi Amerika, kimse kv ile yasamak zorunda degil, ve kadin esi onunla konusmuyorsa istemedigi surece iliskiye girmemek hakkina sahip. Yani mahkemede kesinlikle o suclu cikar.

Sizin benzer konularınız vardı sanki eşinizle ilgili.
Aslında bu evlilikten birsey olmayacağı çok açık değil mi?
Ortada bir yuva da yok maalesef. Eşiniz size saygı duymuyor.
Ettiği tehdit de asla kabul edilir değil.
Kurulu hayat dediginiz nedir tam olarak?

Siz muhtemelen eşinizin istediğini de yapacaksınız biz ne yazarsak yazalım.

Psikolojik destek almayi kesinlikle Kabul etmez, cunki kendisini hep hakli buluyor, annesinin dolduruslari sayesinde, yanlislarini hic gormuyor.
Boyle anneci cocuk gibi davraninca gercekten iliski falan istemiyorum. Cekiciligini kaybediyor. Erkek dedigin, bide kirkin ustunde biri boyle Anneci olunca hic cekici olmuyor

kusura bakmayında siz böyle "erkek dediğin" ile başlayan cümle kurarsanız eşinizde "kadın dediğin" ile başlayan saçma cümleler kurar. o yaşta birinin anne sözüyle hareket edip eşine kötü-kaba davranması cinsiyetten bağımsız olarak çirkin bir davranış. haklarınızı öğrenip bu adamın canına okumanız lazım normal şartlarda ama sizde ataerkil zihniyetten çok uzak değilsiniz galiba.

Iyi de sordugum soruya zar zor cevap veriyor, beni umursamiyor. Dediklerinizi yapmam hicbirseyi degistirmezki. :/ Mahkemeye gelince o ogle kolay degil, burasi Amerika, kimse kv ile yasamak zorunda degil, ve kadin esi onunla konusmuyorsa istemedigi surece iliskiye girmemek hakkina sahip. Yani mahkemede kesinlikle o suclu cikar.

O zaman dediğim gibi devlete başvurun ve bu durumu anlatın. Onunla konuşan siz değil, devlet olsun. Tüm sorulara cevap verir. :KK51:

Sizin benzer konularınız vardı sanki eşinizle ilgili.
Aslında bu evlilikten birsey olmayacağı çok açık değil mi?
Ortada bir yuva da yok maalesef. Eşiniz size saygı duymuyor.
Ettiği tehdit de asla kabul edilir değil.
Kurulu hayat dediginiz nedir tam olarak?

Siz muhtemelen eşinizin istediğini de yapacaksınız biz ne yazarsak yazalım.
Eger burada konu aciyorsam fikirlerinize deger verdigim icin yapiyorum bunu. Onyargili olmazmisiniz lutfen?

Merhaba. Bir konuyla ilgili dusuncelerinizi almak istiyorum. 11 yillik evli oldugunuzu, 3 tane cocugunuzun oldugunu ve yurtdisinda yasadiginizi dusunun. Kv'niz 1 yildan fazla suredir size tasinmis, esiniz annesiyle asiri bagli, surekli onunla zaman gecirir, annesi surekli her firsatta oglunu size karsi dolduruyor, eqolu bir kisiliye sahip.
Bir gun esinizle kavga ediyosunuz, esiniz size kaba bir laf kullaniyor, sizde karsiliginda baska kaba bir kelimeyle karsilik veriyosunuz. Ve esiniz sizden ozur bekliyor. Ilk once kabalik yapan o olmasina ragmen. Neymis efendim, ailenin buyugu oymus, o yuzden o degilde ben ozur dilemeligmisim. 1 aydir konusmuyor sizinle, annesiyle sizi cekistiriyor, annesi de ogluna yaranmak icin sizinle konusmamaya basliyor. Bir kez esinizle iliski yasiyosunuz ama degisen bisey yok, sadece iliski yapmak icin kullaniyor sizi, esya gibi. Bir ay sonra yine yapmak istediginde itiraz ediyorsunuz, ve sizi kredikartinizi sizden almakla uyariyor. Sen bilirsin diye cevap veriyosunuz. (Sadece o calisiyor. Karti o actirdi). Simdi siz hersey normale donmeden iliskiye girmemekde israr etdiginiz icin esiniz bir gun size ya iliskiye girersin benimle yada bosaniriz diye sart koyuyor onunuze . Bu durumda ne yapardiniz? Esinizle yuvam bozulmasin, kv istedigi olmasin diye gider ozur diler "mutlu" yuvaniza devammi ederdiniz, yoksa bunca yillik kurulu hayatinizin sonlanmasina razimi olurdunuz, bosanmayi kabul mu ederdiniz?

Ötesini berisini bilmem bir adam karısını parayla, boşanmayla tehdit ediyorsa o adamla evlilik olmaz. Şişmiş egosuna sarılıp yatsın, hiç tınlamam, boşansın istiyorsa.

kusura bakmayında siz böyle "erkek dediğin" ile başlayan cümle kurarsanız eşinizde "kadın dediğin" ile başlayan saçma cümleler kurar. o yaşta birinin anne sözüyle hareket edip eşine kötü-kaba davranması cinsiyetten bağımsız olarak çirkin bir davranış. haklarınızı öğrenip bu adamın canına okumanız lazım normal şartlarda ama sizde ataerkil zihniyetten çok uzak değilsiniz galiba.

eşinizi cinsel ilişkiye zorladığı için şikayet etmeniz benim aklıma ilk gelen şey. Amerika'da nasıl işliyor bu durumlar bilmiyorum ama ben eşimide annesinide evden kovar olay çıkartırdım. önce haklarınızı öğrenin derim ben. birde kv nasıl o kadar uzun süre kalıyor. 6 ay değil mi max. kalma süresi? onunda mı oturum izni var?
Evet annesinin oturma izni var. Bu ev esimin de evi, onu kovmak hakkim yok.

Böyle şeref yoksunu, adi, merhametsiz bir adamla devam etmezdim. İnsanda edep olur merhamet olur ne yazıkki eşiniz bencil pisliğin teki. Durumunuzu bilemem hangi ülkedesiniz bilmiyorum ama yurtdışında boşandığınız takdirde türkiyedekinden daha rahat bir hayat sürebilirsiniz. Devlet genelde yardımcı oluyıor diye biliyorum. Bunları bir araştırın bence. İlk başta zorlanabilitsiniz ama zamanla herşwy yoluna girer. Bir işe girer çalışırsını,z.

İster kv istediği olsun ister olmasın şu durumda en son dert edeceğim şey bile olmaz kv bu gün boşansam yarın bir hiç olacak benim için bu ilişkide maddi manevi şiddet var ben devam edemezdim

Eger burada konu aciyorsam fikirlerinize deger verdigim icin yapiyorum bunu. Onyargili olmazmisiniz lutfen?
Önyargı değil, fikirlerimizi almak isteyebilirsiniz ama daha önce yaşadığınız sorunları çözmeden sizin alttan almanızla geçiştirdiginiz gibi bunu da öyle geçiştirecekseniz diye düşünüyorum.
Sizi parayla ve boşanmayla tehdit ediyor daha önce de etmedi mi?

Dediğim gibi olmaz umarım yine de 🤷

Önyargı değil, fikirlerimizi almak isteyebilirsiniz ama daha önce yaşadığınız sorunları çözmeden sizin alttan almanızla geçiştirdiginiz gibi bunu da öyle geçiştirecekseniz diye düşünüyorum.
Sizi parayla ve boşanmayla tehdit ediyor daha önce de etmedi mi?

Dediğim gibi olmaz umarım yine de 🤷
O zaman en azindan iliski sonrasi barisiklik oldu, uzatmadi daha fazla. O zamanlar annesi memleketten doldurusa getiriyordu, yaninda olmak ayri oluyor iste, daha etkili, gotu kalkmis.

Böyle bi ilişkide mutlu olmal değil mıtlu etmek olmuş sizin payınıza düşen. Evlilik 2 kişinin hayatı paylaşması bana göre birinin hayatını kolaylaştırmak değil. Bence imkanınız varsa boşanın tabi demesi kolay yaşayan sizsiniz en doğru kararı siz verirsinz

Bosanin ,oturup cocuklara baksin kv ,sizde ise girin yeni bir hayat kurun,
Neyi var yok ,kicindaki dona kadar alin,evlilik icide olsa cinsellige zorlanmak tecavuz sayilir

Back
X