siz olsaydınız ikinciyi yapar miydiniz?

uniuniunicorn

Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2016
500
365
18
38
Merhaba bayanlar yeni üyeyim ama uzun zamandır takipciyim.3 yıllık evliyim bir oğlum var.kv aynı apartmanda ve gurbetteyim.evlenince hiç düşünmeden hamile kaldim. Pişman olmadım fakat çok sorunlar oldu esim ailesi tarafindan cok laflar duydum .Eşim de onların destekcisiydi.Sorum su yeni eve tasinicam acaba ikinciyi de yapıp mi cikayim yoksa gittiğim yerde mi doğum yapayım kararsız kaldım.

Merhaba bayanlar yeni üyeyim ama uzun zamandır takipciyim.3 yıllık evliyim bir oğlum var.kv aynı apartmanda ve gurbetteyim.evlenince hiç düşünmeden hamile kaldim. Pişman olmadım fakat çok sorunlar oldu esim ailesi tarafindan cok laflar duydum .Eşim de onların destekcisiydi.Sorum su yeni eve tasinicam acaba ikinciyi de yapıp mi cikayim yoksa gittiğim yerde mi doğum yapayım kararsız kaldım.

çocuğu istiyosanız yapın. bence

Evet istiyorum.Eşim ilk evlendigimiz zamanlarda çok aileciydi sanki bekar gibi davranıyordu tartışmalarmiz hep aile üzerindeydi.Oğlum olduktan sonra daha farklı oldu herşey. Ailmden ayrılamam uzağa gidemem diyen adam gitti sanki şimdi müteahhitle anlaştı evimiz yapılıyor.Annesi ablası diyorlardı biz ayrilmicaz hep dipdibe olcaz ama eşim çıkmak istediğini söyleyince sus pus oldular dile bile getirmiyolar

Cocuk 2 tarafli istedigi zaman düsünülür

Esler oturup karar verir, sen sanki siparis veriyosun.

sorun oldu da sorun ve çocuk ilişkisini biz kuramadık

biraz açıkça yazsanız

ya da aynı evde olunca kv bana güvenip doğurdu büyük çocuğa ben baktım der mi

ya da bana ne sen doğurdun ikisine de bak der mi

büyük oğlan benle kalsın sen bebeğe bak bu benim olsun vs mi der

biz sizi de kv yi de eşinizi de tanımayız

ev durumunuzu başka yere gitme olasılığınızı vs bilemeyiz ki

çalışıyor musunuz bunu da yazmamışsınız

bu arada gurbet kimsenin olmadığı yerdir kv varmış işte gurbet nasıl olsun orası

burada gurbet diye ailelerden uzak başka şehirde hiç tanıdığı akrabası olmayanlar diyor

Sorunlar çocuk yüzünden mi oldu?

Siz evlenerek mi oraya gittiniz? Öyleyse uyum sağladınız mı? Dil bilir misiniz, sosyal bir yaşamınız var mıdır?

Bende 3 yıllık evliyim 19 aylık oğlum var . İkinciyi asla düşünmüyorum. Cok cok erken. Ayrıca esiniz ne düşünüyor 2. Çocuk Hakkı'nda ? Malum eşinizle birlikte yapacaksınız :)

Biraz da annem yanımda olmadigi için kararsızlığım.çok yardımları oldu eş ailesinin amma yapacaklarını da yaptılar daha lohusayken kv bas bas bağırdı beni kocama şikayet etti sebep te görümcem alınmış bana onu savunuyor ablana böyle yapiyo diye

sanki söyle bisey sezdim, ilk cocuktan sonra bu kadar degistiyse ikincide neler olur...

ben yapmazdim, güvenmem daha cok zaman alirdi

ailesinden ayrilip ayri eve cikinca tekrar degismeyecegini ne biliyorsunuz

Eşimle 5 yıl görüstüm evlendim onun yaşadığı şehre geldim bana diyodu ki ailem bize karışmaz anlayışlıdır ama anlayış göremedim bi surat bir tavir

evlendim post: 46226005 .!.:
Sorunlar çocuk yüzünden mi oldu?

Siz evlenerek mi oraya gittiniz? Öyleyse uyum sağladınız mı? Dil bilir misiniz, sosyal bir yaşamınız var mıdır?
Severek evlendum yaşadığım şehirde hiç sorunun yok.sorun insanlar

Değişti olumlu yönde."lavieenrose_, post: 46226111, member: 684266"]sanki söyle bisey sezdim, ilk cocuktan sonra bu kadar degistiyse ikincide neler olur...

ben yapmazdim, güvenmem daha cok zaman alirdi

ailesinden ayrilip ayri eve cikinca tekrar degismeyecegini ne biliyorsunuz[/QUOTE]
Degusti

Back
X