siz olsaydınız ikinciyi yapar miydiniz?

3 senede 2 çocuk...Bence ayrı eve çıkın biraz zaman geçsin.Eşin de istiyorsa,sana çocuğuna değer veriyorsa,ailesine ezdirmiyorsa o zaman düşünürsünüz.

Merhaba bayanlar yeni üyeyim ama uzun zamandır takipciyim.3 yıllık evliyim bir oğlum var.kv aynı apartmanda ve gurbetteyim.evlenince hiç düşünmeden hamile kaldim. Pişman olmadım fakat çok sorunlar oldu esim ailesi tarafindan cok laflar duydum .Eşim de onların destekcisiydi.Sorum su yeni eve tasinicam acaba ikinciyi de yapıp mi cikayim yoksa gittiğim yerde mi doğum yapayım kararsız kaldım.
Esin ailesinin destekcisiyse yapma
Geri kalan hersey teferruat

Bence ayrı uzak bir eve geçince ilk başta hamile olmanın değil.
Uc kişilik kucuk ailenin tadını çıkar.bir çocukla iki çocuk bit olmuyor.
Yeni ev yeni sıkıntılar getirmesin.
Belki ilk hamileliğinizi dilediğinz gibi yasayamadınlz şimdi bit heves rahatlama uzaktayım kafama göre olur herşey diye düşünebilirsiniz ama sni bulacak olan kv de uzakta olsa yine gelir bulur:-)
E bu seferde uzaktasınız bari kalmaya gelelim der mesela.
Yani demem o ki biraz bekleyin duzeninizi kurun.

hemen hamile kalabilceğinizi kim söyledi acaba.ki inşAllah kalırsınız Ama çok net konuşmanızı biraz garipsedim.madem istiyorsunuz yapın.

bu arada çocuklar için taşınma olayı basit olmuyor, en azından şu anki çocuğunuzun yeni eve alışmasını beklerseniz daha rahat geçirebilirsiniz bu süreci.

Bence ayrı uzak bir eve geçince ilk başta hamile olmanın değil.
Belki ilk hamileliğinizi dilediğinz gibi yasayamadınlz şimdi bit heves rahatlama uzaktayım kafama göre olur herşey diye düşünebilirsiniz ama sni bulacak olan kv de uzakta olsa yine gelir bulur:-)
Yani demem o ki biraz bekleyin duzeninizi kurun.

Zelifme, post: 46226312, member: 727635"]Bence ayrı uzak bir eve geçince ilk başta hamile olmanın değil.
Yani demem o ki biraz bekleyin duzeninizi kurun.[/QUOTE]
:) iglum

[QUOTeliha86, post: 46226322, member: 700643"]hemen hamile kalabilceğinizi kim söyledi acaba.ki inşAllah kalırsınız Ama çok net konuşmanızı biraz garipsedim.madem istiyorsunuz yapın.[/QUOTE]
Tabi ki kismet Allah bilir evim seneye yaza teslim olacak varsayım benim ki.

unicorn, post: 46226361, member: 755638"]Zelifme, post: 46226312, member: 727635"]Bence ayrı uzak bir eve geçince ilk başta hamile olmanın değil.
Yani demem o ki biraz bekleyin duzeninizi kurun.[/QUOTE]
:) iglum[/QUOTE]
Evet diledigim
sorun oldu da sorun ve çocuk ilişkisini biz kuramadık

biraz açıkça yazsanız

ya da aynı evde olunca kv bana güvenip doğurdu büyük çocuğa ben baktım der mi

ya da bana ne sen doğurdun ikisine de bak der mi

büyük oğlan benle kalsın sen bebeğe bak bu benim olsun vs mi der

biz sizi de kv yi de eşinizi de tanımayız

ev durumunuzu başka yere gitme olasılığınızı vs bilemeyiz ki

çalışıyor musunuz bunu da yazmamışsınız

bu arada gurbet kimsenin olmadığı yerdir kv varmış işte gurbet nasıl olsun orası

burada gurbet diye ailelerden uzak başka şehirde hiç tanıdığı akrabası olmayanlar diyor

Yanlış ifade etmis olabilirim.Ailem olmadığı için gurbet dedim yalnız değilim .Bu arada sorunlar çocuğum yüzünden olmadı.geliyosun gitmiyosun haber vermiyosun surat asiyosun yani bunlar tan bahanelerle.bana ayrı ev açtılar ama hep beraber yiyelim içelim yatmadan yatmaya gideyim diye beklediler ben öyle davranmadim ayrı bir aile olduğumuzu belli ettim

Calismiyorum 2 ay ücretli öğretmenlik yaptım gecen sene.gorumcem onu bile yüzüme vurdu annem yapiyo çocuğa bakıyor sen geliyorsun hazır yiyosun diye.bu sene de başvurdum çıkmadı.

Back
X