- 26 Nisan 2016
- 500
- 365
- 18
- 38
- Konu Sahibi uniuniunicorn
Eşim çocuktan sonra değişti ama olumlu yönde.Daha bağlı oldu evine bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 3 yıllık evliyim 19 aylık oğlum var . İkinciyi asla düşünmüyorum. Cok cok erken. Ayrıca esiniz ne düşünüyor 2. Çocuk Hakkı'nda ? Malum eşinizle birlikte yapacaksınız :)
Eşimle 5 yıl görüstüm evlendim onun yaşadığı şehre geldim bana diyodu ki ailem bize karışmaz anlayışlıdır ama anlayış göremedim bi surat bir tavir
[/QUOTE]Degusti
Esin ailesinin destekcisiyse yapmaMerhaba bayanlar yeni üyeyim ama uzun zamandır takipciyim.3 yıllık evliyim bir oğlum var.kv aynı apartmanda ve gurbetteyim.evlenince hiç düşünmeden hamile kaldim. Pişman olmadım fakat çok sorunlar oldu esim ailesi tarafindan cok laflar duydum .Eşim de onların destekcisiydi.Sorum su yeni eve tasinicam acaba ikinciyi de yapıp mi cikayim yoksa gittiğim yerde mi doğum yapayım kararsız kaldım.
Evet bende o yönde düsünüyorum yiprandigimi hissediyorum3 senede 2 çocuk...Bence ayrı eve çıkın biraz zaman geçsin.Eşin de istiyorsa,sana çocuğuna değer veriyorsa,ailesine ezdirmiyorsa o zaman düşünürsünüz.
Bence ayrı uzak bir eve geçince ilk başta hamile olmanın değil.
Uc kişilik kucuk ailenin tadını çıkar.bir çocukla iki çocuk bit olmuyor.
Yeni ev yeni sıkıntılar getirmesin.
Belki ilk hamileliğinizi dilediğinz gibi yasayamadınlz şimdi bit heves rahatlama uzaktayım kafama göre olur herşey diye düşünebilirsiniz ama sni bulacak olan kv de uzakta olsa yine gelir bulur
E bu seferde uzaktasınız bari kalmaya gelelim der mesela.
Yani demem o ki biraz bekleyin duzeninizi kurun.
sorun oldu da sorun ve çocuk ilişkisini biz kuramadık
biraz açıkça yazsanız
ya da aynı evde olunca kv bana güvenip doğurdu büyük çocuğa ben baktım der mi
ya da bana ne sen doğurdun ikisine de bak der mi
büyük oğlan benle kalsın sen bebeğe bak bu benim olsun vs mi der
biz sizi de kv yi de eşinizi de tanımayız
ev durumunuzu başka yere gitme olasılığınızı vs bilemeyiz ki
çalışıyor musunuz bunu da yazmamışsınız
bu arada gurbet kimsenin olmadığı yerdir kv varmış işte gurbet nasıl olsun orası
burada gurbet diye ailelerden uzak başka şehirde hiç tanıdığı akrabası olmayanlar diyor
1 sene bekle benim kızımda 3 yaşında , kardeş olayına yeni yeni giriyor anlıyor etrafındakilerden etkileniyor, geçen sene hamile kalsam kızım travma yaşardı sanırım:) 0-3 yaş hepsi bebek, 3 yaşını geçince abla abi havasına giriyorlarOğlum iki yaşında bu arada.