Kendi ismi değil zaten resim onun isimm farklıymışGizli bir şey yapacak olsa kendi ismiyle açmazdı sanırım. O kadar da kek değildir :)
Belki iş arkadaşlarını eklemek için ayrı bir hesap açmıştır. Sormadan bilemez.
Evet oymuş maalesef hatta düşmüş tongayaBaşka bir hesap acıp takibe alsın,sevgilisi olduğundan emin olsun,öyle sorsun soracaksa. Şimdi resmimi kullanmışlar,ben açmadım diyebilir hatta öyle dahi olabilir.
Emin olsun önce o olduğundan.
Sevgilisinindir o hesap cunku super zekalar telefon numaralarini kaydediyorlar bu da otomatik olarak rehberindeki kisilere oneri olarak gidiyor.
Esimin kuzeni erkek ama kiz olarak face acmis bana bildirim geldi bir baktim o. Bilmem kimi taniyor musunuz diye. Sonra jeton dustu.
Yani bence sizinki de aynen boyle olmustur.
Başka bir hesap acıp takibe alsın,sevgilisi olduğundan emin olsun,öyle sorsun soracaksa. Şimdi resmimi kullanmışlar,ben açmadım diyebilir hatta öyle dahi olabilir.
Emin olsun önce o olduğundan.
Yabancı kadınları takip ediyormuş o maalesef
Evet oymuş maalesef hatta düşmüş tongaya
ben olsam o dakika bitirirdim diye gazlamasaydınız keşke arkadaşınızı, ayrılır pişman olur sonra senin yüzünden diye size ağlanır.
Eklemiş ve konuşmuşlar mı?
arkadasın da yabancı fake hesap acsın ve ısletsın bakalım ne yuapıcak
Fake hesap açıp ekleyip bekleyin bakalım ne yapacak? Niyeti de o an belli olur. Takip isteğini kabul ederse aranıyordur..
Kabul etti kendide istek atmış
Hımm. Birinin daha gözünün çöplükte olduğu belli oldu yani..
Bence fake hesaptan biraz konuşun, Sonra numarasını isteyin gizli numaradan arayın sesini de konuşma kaydeden uygulamalarla kaydedin ve yüzüne çarpın.
Daha geçen gün konu açıldı 'resmimi arkadaşlık sitesine koymuslar' diye. Yani fake bir profil açmak isteyen herkes bunu yapabilir.
Bence siz de bir profil açın, zarf atın... Mesela onun askerlik yaptığı şehirde yaşadığınızı söyleyin...bakalım ne olacak
Benim de kimselerin bilmediği ikinci bir hesabım var. Fake sayılmaz ama sadece seyehat fotolarımi paylasiyorum. Hesabimdaki insanlar 'iyy iyi ki yurtdışına çıktı,görgüsüz! At at bitiremedi' demesinler diye:) Seyehat blogları falan takip ediyorum genelde, ve diğer hesabımda takip edilenlerde görülmesine utanacağim ama takip etmekten zevk aldığım popüler hesapları falan :))
Umarım ileride gören malum şahıs artniyet aramaz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?