Siz olsaydınız?? İnstgramdan gelen şok

Gizli bir şey yapacak olsa kendi ismiyle açmazdı sanırım. O kadar da kek değildir :)
Belki iş arkadaşlarını eklemek için ayrı bir hesap açmıştır. Sormadan bilemez.
Kendi ismi değil zaten resim onun isimm farklıymış

Başka bir hesap acıp takibe alsın,sevgilisi olduğundan emin olsun,öyle sorsun soracaksa. Şimdi resmimi kullanmışlar,ben açmadım diyebilir hatta öyle dahi olabilir.
Emin olsun önce o olduğundan.
Evet oymuş maalesef hatta düşmüş tongaya

Ona da o sekilde gelmiş zaten.zaten oymuş

Başka bir hesap acıp takibe alsın,sevgilisi olduğundan emin olsun,öyle sorsun soracaksa. Şimdi resmimi kullanmışlar,ben açmadım diyebilir hatta öyle dahi olabilir.
Emin olsun önce o olduğundan.

Yabancı kadınları takip ediyormuş o maalesef

ben olsam o dakika bitirirdim diye gazlamasaydınız keşke arkadaşınızı, ayrılır pişman olur sonra senin yüzünden diye size ağlanır.

ben olsam o dakika bitirirdim diye gazlamasaydınız keşke arkadaşınızı, ayrılır pişman olur sonra senin yüzünden diye size ağlanır.

Yok zaten sonra dedim bir bak takip et ondan sonra karar ver dedim

Fake hesap açıp ekleyip bekleyin bakalım ne yapacak? Niyeti de o an belli olur. Takip isteğini kabul ederse aranıyordur..

Bence fake hesaptan biraz konuşun, Sonra numarasını isteyin gizli numaradan arayın sesini de konuşma kaydeden uygulamalarla kaydedin ve yüzüne çarpın.

Hımm. Birinin daha gözünün çöplükte olduğu belli oldu yani..

Ya arkadasım da boynu agrıyana kadar atkı vs ördü hak etmemişti bunu bana göre bu bir kandırmadır bu normal değil bana gore tabi arkadasıma tam diyemiyorum cokkkl üzgün

Bence fake hesaptan biraz konuşun, Sonra numarasını isteyin gizli numaradan arayın sesini de konuşma kaydeden uygulamalarla kaydedin ve yüzüne çarpın.

Onunda planı o ama inş korktuğu olmaz

Daha geçen gün konu açıldı 'resmimi arkadaşlık sitesine koymuslar' diye. Yani fake bir profil açmak isteyen herkes bunu yapabilir.
Bence siz de bir profil açın, zarf atın... Mesela onun askerlik yaptığı şehirde yaşadığınızı söyleyin...bakalım ne olacak

Muhtemelen kayıt olurken numarasını yazdı çunku instgramda yeni ve kişilerinizden yazıyormus muhtemelen kendi actı bugün belli olur

Benim de kimselerin bilmediği ikinci bir hesabım var. Fake sayılmaz ama sadece seyehat fotolarımi paylasiyorum. Hesabimdaki insanlar 'iyy iyi ki yurtdışına çıktı,görgüsüz! At at bitiremedi' demesinler diye:) Seyehat blogları falan takip ediyorum genelde, ve diğer hesabımda takip edilenlerde görülmesine utanacağim ama takip etmekten zevk aldığım popüler hesapları falan :))
Umarım ileride gören malum şahıs artniyet aramaz...

Kendi resmi var isim soyad farklı ve hiç gönderi paylaşılmamış ve yabancı isimli bayanlar takıp ediliyor bunda art niyet aranması cook normal (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…