- 24 Ocak 2016
- 556
- 440
- 103
- Konu Sahibi Evelynswiss
-
Ben kendi önceliğimden cevap verdim size Benim için ilkin kendi ayaklarımın üzerine durmak kendi mesleğimi idame ettirmek olduğundan iş hayatınız için giriş yaptım. Sizin önceliğiniz daha rahat bi yaşamsa iş ve mesleğinizi maddi olanaklarla ikame edebiliyorsanız buda haklı bir sebep ozaman geriye sadece evlilik için doğru aday mı diye ölçüp tartmak kaldı. mutluluklar.Avukatligi orda yapamayacagim kesin, almancayi cok iyi bi seviyede bilmem gerekiyor ki malesef, hic bilmiyorum, meslegimden uzaklasacak olmak Beni tedirgin ediyor, ama burda avukatken hic elde edemeyecegim bir hayat sunuyor bana, onun sahip oldugu arabayi Ben burda kamu avukatiyken asla alamam mesela
Erkek olsaydin, seviyorsan git derdim.. ama biri daha demis erkek milletine guven olmaz.Asagi yukari ayni durumlar icinde kalmisiz, benim turkiyede kadrolu bir isim var, devletteyim ve yukselise geciyorum, onunla kuracagim hayat belirsiz, calismama belki ihtiyaci yoktur ama uretmemek benim karakterime uygun degil, simdi olsa giderdim amerikaya diyor musunuz peki ?
İsviçre 1 hemşire maaşıyla geçinilemeyecek kadar pahalı bir ülke. Siz zaten çalışmak zorunda kalırsınız.Asagi yukari ayni durumlar icinde kalmisiz, benim turkiyede kadrolu bir isim var, devletteyim ve yukselise geciyorum, onunla kuracagim hayat belirsiz, calismama belki ihtiyaci yoktur ama uretmemek benim karakterime uygun degil, simdi olsa giderdim amerikaya diyor musunuz peki ?
Yok vermedim henuz kararimi ona da soyledim, benim burda koklu bir isim var, gelmeme ihtimalimi de hesaba Kat diyerek, ulkesi cok guzel, kafa karistiriyor, kendisi de iyi bi es olabilir , kiminle konussam onu taniyan, efendi diyor, para + kisiligin birlikte bulundugu bir sahsiyet :)Sakın ha sakın öyle bir hata yapma. Mesleğin çok güzel kendi ayakların üstünde durabilirsin.isviçrede tek kişinin maaşıyla çok zor geçim birde hemşirmiş.ben senin yerinde olsam TÜRKİYEDE kalıp kendi mesleğimi yapardım.
Ama sen kullanıcı isminle sanki kararını vermiş gibisin.
7bin frank kazaniyomus 3 bin frank zaten giderleri, hesaplamistik bir gunİsviçre 1 hemşire maaşıyla geçinilemeyecek kadar pahalı bir ülke. Siz zaten çalışmak zorunda kalırsınız.
Gözlem değilbenim cevrem genelde belli yasa kadar kariyer odaklı olan kisiler, biraz zorlanıyorlar. tabi herkesin gözlemi farklı olabilir.
Anladım. Boşanırsanız ne olacak?7bin frank kazaniyomus 3 bin frank zaten giderleri, hesaplamistik bir gun
Bütün planlarınız onun gelirleri üzerine, 39 yaşındayım, sakin bir erkeğe güvenerek adım atmayın. Kendinize güvenerek yapın planlariniziIzmirde 3 evi var, almanyada kredisi suren 2 evi var, 25 ulke gormus biri, bunlari abisi de teyit etti ,benden 8 Yas buyuk
İsviçrede Evelynwiss hanımcığımız gelsede vatandaşlık versek diye kucak açmış bekliyor.Haha cevremden bunu diyen de cok olduvatandaslik Al en kotu ihtimal ayrilirsin
Peki bukadar mükemmel birisi bu zaman kadar neden bekar kalmış?Izmirde 3 evi var, almanyada kredisi suren 2 evi var, 25 ulke gormus biri, bunlari abisi de teyit etti ,benden 8 Yas buyuk
9 senedir orda yasayan, evlenmeyen hazir asik bir adamdan bahsediyoruz, cok zor bisey olmasa Gerek bu benim icinİsviçrede Evelynwiss hanımcığımız gelsede vatandaşlık versek diye kucak açmış bekliyo
Kesinlikle yakmazdimYaklasik 9 yildir memur olarak calisan biriyim, ayni zamanda hukuk fakultesi bitirdim, suan staj yapiyorum, nasipse 8 ay sonra ruhsatimi aliyorum, bir tanidik vasitasiyla isvicrede yasayan biriyle tanistirildim, kendisi orda hemsir, ve karakteri duzgun biri, oranin vatandasligini almak uzere , kendisi Turk, ama 25 senedir yurtdisinda calisiyor , siz olsaydiniz evlilik yoluyla isvicreye gidip burdaki kamu avukatligini yakar miydiniz ?
3 yil alman bi sevgilisi olmus , kadin evlilik istemiyorum demis , ilgincPeki bukadar mükemmel birisi bu zaman kadar neden bekar kalmış?
Öyle anlatıldığı gibi olsaydı seni kardeşime yapalımdan önce isviçredeki aileler sana kızımı vereyim derdi emin olun.
Hmmm9 senedir orda yasayan, evlenmeyen hazir asik bir adamdan bahsediyoruz, cok zor bisey olmasa Gerek bu benim icin
2 kere evlilip yaptım tapu müdürü gibi neyi var, neyi yok soruşturmadım. Adamın yanında ne hissettiysem ona güvendim, peşine gittim.Izmirde 3 evi var, almanyada kredisi suren 2 evi var, 25 ulke gormus biri, bunlari abisi de teyit etti ,benden 8 Yas buyuk
2 kişi olarak hesapla .çok zor geçiniliyor bu maaşla isviçrede yaşayan birisi olarak söylüyorum. Sakın böylesi bir hata yapma. Almanca diline ne kadar hakimsin.mesleginin hiçbir geçerliligi yok. Burda affedersin ama artık O…U bile meslek eğitimli olanını istiyorlar. İş bulmakta zor. Temizlik,bulaşıktada enaz B1 seviyesinde almancanız olmalı. Hangi şehrinde yaşıyor. Birde Zürih,luzern, genf ise daha pahalı şehirler..7bin frank kazaniyomus 3 bin frank zaten giderleri, hesaplamistik bir gun
İlginç değil, evlilik istemeyebilir3 yil alman bi sevgilisi olmus , kadin evlilik istemiyorum demis , ilginc
Evet çok ilginç gerçekten3 yil alman bi sevgilisi olmus , kadin evlilik istemiyorum demis , ilginc
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?