Ben de oradan iş teklifi aldınız sandım. Evlilikle gitmek biraz sıkıntılı.
Ama avukatlığın şöyle guzel bir tarafı var, aktif olarak hiç avukatlık yapmasanız bile yıllar sonra '2022 mezunu' deneyimli avukat sayılıyorsunuz:) bilmeyen insanlar sizi deneyimli zannediyor,ruhsat tarihinizden dolayı. yani yıllar sonra donseniz bile büro açıp yanınıza iki avukat iki stajyer alıp yılların avukatı olarak iş yapabilirsiniz

eski isim gereği cok avukat arkadaşım var, herkesin tanıdığı böyle birileri vardı. Yıllarca ticaret vs yapmis, yaşlanınca deneyimli avukat gibi büro açmış:)
O yüzden kaybedeceğiniz bir şey yok . Ama işte, evlenip gitmek biraz sıkıntı

ne kadar tanıyorsunuz bir de adamı? Adam isvicreli olsa , ya da tatilde/Türkiye'ye geldiğinde tanışıp hoslansaniz daha normal karşılardim ama Avrupa'da yaşayan ve Türkiye'den kız arayan erkeklerle evlenmeye karşı önyargılarım var. Orada gezip tozup hayatını yaşayıp "buranın gadininin ahlaki bozuk" diyip Türkiye'den eline el değmemiş,safca, ev işlerini yapacak,dil mil bilmeyen, ailesinden uzak diyarda bir kendisine muhtaç olacak kız peşinde çoğu.
Bu yüzden oyum gitmemenden yana.. ama koca haric,orada baristalik yapacam desen falan oyun gitmenden yana olurdu