siz olsaydınız kızar mıydınız.

hata_03

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2012
60
0
0
Kütahya
meraba arkadaşlar 7 aylık evliyim ailemle ve kayınvalimle ayrı sehırlerdeyız neyse 15 tatil olduğu için kayınvalidemler bize geldi.ben de akşan için pasta yapacaktım.keki fırına koydum sonra yanlıs yaptım sanırım kabarmadı.kayınvalimle bakıyoz kabaracak mı dıye eşim de mutfakta bu arada.neyse bi süre sonra ben başka bi odaya gectim.kayınvalidem dediki kek kabarmadı dedi.eşim de kaldırdı dedi ki kabarmadığı iyi oldu.şimdi iki saat onun çenesini dinleyecektık dedi. ben de mutfaga geldm ve sakayla karısık duydum dediğini dedim. neyse yemekten sonra bi bahane ile cagırdım ve kızdığımı söyledım.o da ne var bunda dedi ve kendını begenmıslık yapma dedi ve cekti gıttı.bende yatana kadar ona surat yaptm konusmadım.yatınca da özürdilerim dedi ama bu sefer de ben kabul etmedım o öğretmen olduğu ıcın evde ben memurum ıse geldm.ve cıkarken cıkıyorum demedim yanı küsüm hala.sizce abartıyor muyum.sonucta insan eşine cenesini dinleyecektık der mi.

haklısın canım bu konuda..Hemde kayınvalidenin yanında..Kabarmamış tutmamaış olabilir ama eşininde annesinin yanında kalkıp bu şekilde konuşması yanlış..Ama şöyle bir durumda var eşin senin kendini beğenmişlik yapmanla suçluyor böyle bir yapın varmıki eşin böyle bişey demiş ?? Yoksa neden böyle bişey desin?

iyi yapmışsın, ben olsam daha beterini yapar, tek kelime etmezdim. Sürekli de laf sokardım. "bana bir şey sorma, şimdi konuşurum çenemi çekemezsin falan" derdim.

eşiniz çok ayıp etmiş. hele ki annesinin yanında böyle birşey söylemesi çok çirkin.. bir süre mesafeli olun eşinize karşı... hatasını anlasın.

bence iyi yapmışsn tavrını koy bidaha böyle yapmasın canım

erkekler gerçekten anne ve eş arasında dengeyi çok sağlayamıyor. aslında kavga etmelerini istemiorlar ama aradaki rekabetide kendileri yaratıyorlar..
hoş diil yaptıgı şaka .. orda normalde sölemesi gereken "normalde çok güzel kabarır keki ama bugün olmadı " olmalıydı... eğer bir yorum yapmak zorundaysa tabi..

gercekten ayip etmis cok saygisizca..ben olsam orda annesinin yaninda söylerdim ne demek istiyorsun diye..sonra özür dilemesnin anlami yok..orda annesinin yaninda aciklama yapmal.ne gicik durum yaaa.sanki anneyle bir olmus hanimi cekisitiriyor..

Kaynanada hemen oğluşunun yanına gelmiş sen yokkende seni çekiştirmişler demek ki surat asmakta haklısın annesi var diye sana saygısız davranmasına izin verme yoksa alışkanlık yapar

gerçekten erkekler bazen her iki ailenin yanında da dengesizleşebiliyorlar..

bende olsam her fırsatta laf sokardım benden bişi istediğinde şimdi yapmayayım mazallah çenemi çekmek zorunda kalabilirsin falan derdim.. bir iki laf sokmadan sonra hatasını fitil fitil burnundan getirmiş olurdun.. hatta bunu sende onun annesinin yanında yap bence... ama gayet umursamaz bir tavırla yap..

.......kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü kabul olmaz....

bende gayet sert bir dille uyar ve tavrını koy.
Erkekler bundan anlar ancakk..

ayıp etmiş evet ama sende yeterince tavrını koymuşsun bence anlamışki hatasını özür dilemiş..
daha fazla uzatma bence

Ne demişki ben tam olarak anlamadım olayı:44:Anlattığı kadarsa alınacak ne varki:26:

Ailesi olmasaydı belkide bu konuyu kafanıza bile takmazdınız, sanırım başkalarının yanında böyle demesi sizi üzmüş.

Ben olsam belki bende alınırdım..
Ama eşiniz ailesinin yanında espri yapmak istemiş belliki, size takılmak istemiş.

Ailesinin yanında rencide olduğunuzu hissettiğiniz için böyle kırıldığınızı dile getirin, tekrarlamamasını rica edin ve bence küslüğü devam ettirmeyin.

bu sözü çok sevdim kalabalıkta artistlik yapanın tenhada özrü olmaz.bütün yorumları okudum herkes çok haklı.aslında o dediğini duyduğumda kızmadım şakayla karışık duydum dediklerini dedim ve alındığımı ima ettim.ama onun umrunda bile olmadı.yemekten sonra bi bahane ile çağırdım sana küstüm ben neden oldun dedim.yani gönlümü alamsını bekledim.eğer orada gönlümü alsaydı uzatmayacaktım.ama orda özürdilemek yerine üste cıkamaya calıstı .eşim haksız olduğu zamanlarda hep üste cıkmaya calısır daha sonra olayın üzerinden zaman geçince anlar hatasını ben de yatana kadar onla konusmadım.annesi felan oldugu için mecburen konustugum oldu ama sorularına cevap verdım.neyse en cok zoruma gıden yataga gırınce aklına özür dilemek geldi.bana değer veriyosan herkesin içinde göster bunu yalnız kaldığımızda değil.özür diledi ben yıne uzattım sonra biraz tartıstık neyse uyuduk sabah oldu ben ıse geldm normalde cıkarken eger o evdeyse ya da ben evdeysem öperdik birbirimizi şimdi uyandırmadan cıktım saat kaç oldu aramadı bile.konsuunca bu cümleyı soyleyeceğim madem artistliğini kalabalıkta yaptın özrünü de kalabalıkta yap diyeceğim.yapana kadar da konusmayacağım.

Ilk duyduğumda zaten şakayla karısık tepkimi belli ettim.bu hayatında yiyeceğin son kek olacak daha yapmayacağım felan dedim.aslında annesinin sucu yoktu kadın kötü bi niyetle demedi üzüldü de dedi.ya da ben cok safım öyle anladım.çok yoruldum artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…