Ne demişki ben tam olarak anlamadım olayı:44:Anlattığı kadarsa alınacak ne varki:26:
valla bende anlamadim ama okadar insan anlamis yorum yapiyorsa sorun bendedir deyip
anlamadigimi yazamadim
Senden cesaret aldim ve soruyorum, kek kabarsaydi mi cenesinden kurtulmicakti niyeki:26:
İyi de tatlım ne varki bunda?Kötü olduğunda da olmamış bu sefer ne beceriksizim deyip siz kendinizle dalga geçseydiniz keşke:) evet kek kabarsaydı güya aaa çok güzel oldu felan diyecekmişim kendimi övecekmişim yani oysa ki kendisi öyledir.aynı gün bi yemek yaptı kendini öve öve bitiremedi.neyse yani sorun ben odada olmadıgım halde sonucta eşine karsı saygısız olması bu ve özür dielememesi.
:) evet kek kabarsaydı güya aaa çok güzel oldu felan diyecekmişim kendimi övecekmişim yani oysa ki kendisi öyledir.aynı gün bi yemek yaptı kendini öve öve bitiremedi.neyse yani sorun ben odada olmadıgım halde sonucta eşine karsı saygısız olması bu ve özür dielememesi.
iyi de tatlım ne varki bunda?kötü olduğunda da olmamış bu sefer ne beceriksizim deyip siz kendinizle dalga geçseydiniz keşke
özgüven sahibi olmak lazım
hmmm arkandan konusmus, evet haklisin ayip etmis
ama iyi ki kek kabarmadi demesi tuhaf , demekki kek sevmiyo esin
ben olsam üzülürdüm kek yiyemedim diye:125:
Bide erkekler dedikodu yapmaz diyorlar
çenesini mi dinleyecektik kelimesi ağır yada yanlış olmuş
farklı biçimde söleseydi bu kadar zoruna gitmezdi konu sahibinin
haklı alınganlık etmekte bence annesinin yanında ne demek şimdi bu
yazik olmus, sonunda kek degil sen aglamissinyoo kek dediğim ağlayan pasta yapacaktım.hatta beraber karar verdık bunu yapayım mı dedim evet yap dedi.hatta bırbırımıze saka bıle yaptık pastaya baslamadan önce cok yerınde bı karar verdık deyıp kendı kendımızı tebrık etmıstık gülmüştük tabı o zaman basbasaydın bunu artıstlığı annesine yani
evet asıl kırıldığım o kelimeler zaten(ve annesinin yanında demesi.
meraba arkadaşlar 7 aylık evliyim ailemle ve kayınvalimle ayrı sehırlerdeyız neyse 15 tatil olduğu için kayınvalidemler bize geldi.ben de akşan için pasta yapacaktım.keki fırına koydum sonra yanlıs yaptım sanırım kabarmadı.kayınvalimle bakıyoz kabaracak mı dıye eşim de mutfakta bu arada.neyse bi süre sonra ben başka bi odaya gectim.kayınvalidem dediki kek kabarmadı dedi.eşim de kaldırdı dedi ki kabarmadığı iyi oldu.şimdi iki saat onun çenesini dinleyecektık dedi. ben de mutfaga geldm ve sakayla karısık duydum dediğini dedim. neyse yemekten sonra bi bahane ile cagırdım ve kızdığımı söyledım.o da ne var bunda dedi ve kendını begenmıslık yapma dedi ve cekti gıttı.bende yatana kadar ona surat yaptm konusmadım.yatınca da özürdilerim dedi ama bu sefer de ben kabul etmedım o öğretmen olduğu ıcın evde ben memurum ıse geldm.ve cıkarken cıkıyorum demedim yanı küsüm hala.sizce abartıyor muyum.sonucta insan eşine cenesini dinleyecektık der mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?