siz olsaydınız kızar mıydınız.

Ne demişki ben tam olarak anlamadım olayı:44:Anlattığı kadarsa alınacak ne varki:26:

valla bende anlamadim ama okadar insan anlamis yorum yapiyorsa sorun bendedir deyip
anlamadigimi yazamadim
senden cesaret aldim ve soruyorum, kek kabarsaydi mi cenesinden kurtulmicakti niyeki:26:

valla bende anlamadim ama okadar insan anlamis yorum yapiyorsa sorun bendedir deyip
anlamadigimi yazamadim
Senden cesaret aldim ve soruyorum, kek kabarsaydi mi cenesinden kurtulmicakti niyeki:26:

:) evet kek kabarsaydı güya aaa çok güzel oldu felan diyecekmişim kendimi övecekmişim yani oysa ki kendisi öyledir.aynı gün bi yemek yaptı kendini öve öve bitiremedi.neyse yani sorun ben odada olmadıgım halde sonucta eşine karsı saygısız olması bu ve özür dielememesi.

yumurta ve şekeri mikserde köpürene kadar çırpın, 1 çay bardağından az madensuyuda eklediniz mi kekiniz everest tepesine ulaşacaktır

İyi de tatlım ne varki bunda?Kötü olduğunda da olmamış bu sefer ne beceriksizim deyip siz kendinizle dalga geçseydiniz keşke
Özgüven sahibi olmak lazım

hmmm arkandan konusmus, evet haklisin ayip etmis

ama iyi ki kek kabarmadi demesi tuhaf , demekki kek sevmiyo esin

ben olsam üzülürdüm kek yiyemedim diye:125:

bide erkekler dedikodu yapmaz diyorlar

iyi de tatlım ne varki bunda?kötü olduğunda da olmamış bu sefer ne beceriksizim deyip siz kendinizle dalga geçseydiniz keşke
özgüven sahibi olmak lazım

siz asıl neye kızdıgımı anlayamamıssınız galiba ben kekım kabarmadığı ıcın benle dalga gectı dıye kızmadım.mesela deseydı kı ya bi kekı yapamadın bak benım yemegım daha guzel oldu felan dese kızmazdım kekın kabrmasının özgüvenle hiç alakası yok fırın bozuktur kabarmaz ve yenı aldık fırını ve sürekli yaptıgım kabaran kek önceki gün eve ç.makınesi için servis gelmişti ordaki adam bana farklı bı yöntem gösterdi bi de ben kekın sıcak fırın akonmayacagını unutup sıcak fırına koydum tamamen dıkkatsızlık özgüvenle ne ilgisi var anlamdım.benım asıl kızdığım çenesini dinleyecektık demesi.yine de yorumun ıcın tesekkür ederim.

Çenesini mi dinleyecektik kelimesi ağır yada yanlış olmuş
farklı biçimde söleseydi bu kadar zoruna gitmezdi konu sahibinin
haklı alınganlık etmekte bence annesinin yanında ne demek şimdi bu

hmmm arkandan konusmus, evet haklisin ayip etmis

ama iyi ki kek kabarmadi demesi tuhaf , demekki kek sevmiyo esin

ben olsam üzülürdüm kek yiyemedim diye:125:

Bide erkekler dedikodu yapmaz diyorlar

yoo kek dediğim ağlayan pasta yapacaktım.hatta beraber karar verdık bunu yapayım mı dedim evet yap dedi.hatta bırbırımıze saka bıle yaptık pastaya baslamadan önce cok yerınde bı karar verdık deyıp kendı kendımızı tebrık etmıstık gülmüştük tabı o zaman basbasaydın bunu artıstlığı annesine yani

çenesini mi dinleyecektik kelimesi ağır yada yanlış olmuş
farklı biçimde söleseydi bu kadar zoruna gitmezdi konu sahibinin
haklı alınganlık etmekte bence annesinin yanında ne demek şimdi bu

evet asıl kırıldığım o kelimeler zaten(ve annesinin yanında demesi.

yazik olmus, sonunda kek degil sen aglamissin
evet asıl kırıldığım o kelimeler zaten(ve annesinin yanında demesi.

ve sen odada yokken

sen haklisin, ilk defa olduysa uzatma bence,anlamistir hatasini

Daha yeni evlisiniz ne kadar çok taviz verirsen ona göre şekillenecektir eşin bilsin neye kırıldığını sen onun erkek arkadaşı değilsin evlilikte saygi olmazsa olmazlardan

evet kızardım hemde çok.. o anda dalıp içeri ne dinlicekmişsin çenemi derdim annesinin yanında tavrımı koyardım..

Bence de kırılmakta çok haklısınız.Annesinin yanında yapması daha da kötü olmuş.
Mevzu; "bundan sonra bu gibi durumlarda nasıl davranması gerektiğini bilmesi" bence..Bunun içinde konuşmalısınız,neye,neden,nasıl kırıldığınızı anlatın,anlamazsa bi daha anlatın..Israrla..

bu erkeklerin aklı nasıl çalışıyor bilmiyorum benbazen benim eşiminde bu tarz esprileri olur güya şaka yapıyor çok sinirim bozuluyor onu sürekli uyarıyorum ama adam şaka yaptım ne var bunda gibi saçma savunmalar yapıyorkırılmakta haklısın canım küs demiyorum ama soğuk dur kırıldığını kızdığını bir daha konuşmalarına dikkat etmesi gerektiğini anlasın eşin

saat kaç oldu hala aramadı beni.aksam zaten umrumda deil demişti ben yüz vermeyınce belkı sınırden demiştir ama .gerçi umrunda olsam aradı zaten.bu tarz seyleri sürekli yapıyor bunun gıbı değil ama buna benzer yani yanımızda baskaları varsa ben harıc her seyle ılgılenıyor konusuyor bu da zoruma gidiyor.ben yokmusum gıbı davranıyor bazen.özellikle ailesinın yanında ailesi gelmeden önce demiştim sakın beni annenlerin yanında rencıde etmeye felan kalkma dıye suan ben de onu umursamayacagım ailesi de daha ilk kez gelıyor evıme onlarında huzuru bozulmasın dıye yanlarında bısey dıyemem daha geleleı 2 gün oldu kaldıkı ilk kez gelıyolar onların neden tatilini zehir edeyım. Ne diyeyim Allah bildiği gibi yapsın.eve gidince eger yanıma gelirse diyecegım tek cümle KALABALIKTA YAPILAN ARTİSTLİĞİN TENHADA ÖZRÜ OLMAZ, ARTİSTLİĞİNİ KALABALIKTA YAPTIN ÖZRÜNÜ DE KALABALIKTA YAP DIYECEĞİM.BAKALIM HAYIRLISI

bence önemli olan kayınvalidenin kişiliği,böyle şeylere takılmayan benim annem gibi iyi bir kayınvalideyse
aman oğlu konuşsun boşver.benim annem hep gelinini tutar erkek kardeşim patavatsızlık yapsa
bile öyle denirmi kıza der oğlum böyle aldırma kızım der.dert etme canım erkekler düşüncesiz olabiliyor işte.

çok haklısınız...ben olsam okadar sabırlı olamayıp anesinin yanında arkamı döndüm dedikodumu yapmaya utanmıyormusun sen deyip üstüne giderdim konunun....ozaman anlardı insanların yanında böle konuşmamayı...

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkcası ben "onun çenesini dinleyecektik" cümlesinde çenesini dinleyecektik kısmına değil,benden "o" diye bahsetmiş olmasına bozulurdum...

Olur böyle şeyler uzatmamak lazım...

Çok Ufak Bir Şey Bu..
Annesi Gittikten Sonra, Kırıldığınızı Söyleyebilirdiniz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…