Madem karısına artık aşık değilmiş ama yinede seviyormuş aynı özgürlüğü karısınada tanısın ona durumunu anlatıp karısınında başka birine aşık olabileceğini söylesin ama bu arada kocasınıda sevsin .Mademki kimyasının dediğini uygulamakta bir sakınca yok buna karısınında hakkı var demektir hadi bakalım hodri meydan.
İĞRENİYORUM BU TÜR DÜŞÜNCEYE SAHİP ERKEKLERDEN
ALLAH İYİLİĞİNİ VERSİN CARMİN GÜLDÜRDÜN BENİ DİME AMA YAAAA KENDİLERİNE TANIDIKLARI BU HAKKI KARILARINADA VEREBİLİYOLARMI BİZ YAPAMIYORUZ AMA MESELE BEN YAPAMADIMMMMSenin ruhuna daaaaaaaaaa, ruh eşine deeeeeeee, sana daaaaaaaaaaaaa... Walla çok sinirlendim ya.. Bir hikayeden ibaret olabilir ama gerçek hayatta olmayan birşey değil.. Bu erkekler pis nefisli.. Ruh eşiymiş.. Lan dana, karını seviyosan çocuğunu seviyosan gözün etraftakileri neden görüyo... Sen etrafına bakınırsan tabi biri gelir bulur seni.. Zaten şeytan kadınların sen sevdiği şey evli erkeklerle birlikte olup yuva yıkmak, senin kaşına gözüne hayran mı oluyolar sanıyosun???
Walla ben bu sinirle yazdıkça yazarım... Ama bence abla söylesin laleye, "hayaller gerçek olsa" nın dediği gibi, lalede medeni bi şekilde madem öyle kocacım, bende ruh eşimi bi arıyım bakalım desin.. Bu kadar.. tabi böyle söylemekle olmuyo, kadınların çoğu aldatan erkekleri affediyo... Ben bunu annemde gördüm, neler yaşadığını biliyorum ben aynı şeyleri yaşayamam... Gider bi ruh eşide ben bulurum... Hak düşmesin yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?