Siz olsaydınız ne yapardınız?

Bence boşanmak için yeterli bir sebep değil. İlk evlendiğimiz zamanlar eşimin perde takıntısı vardı, bana sadece eşofman takımı giy derdi, hiçbir arkadaşımla telefonda görüşmeme izin vermezdi. Yani yalnız değilsin. Sabırlı ol. Bir süre kimseyle görüşme sende. Eşinle konuş sürekli. Ben öyle yapıyordum hatta kızsal konular saç makyaj moda konuları falan açıyordum. En sonunda adam pes etti. Senin kız arkadaşın yok mu hayatım demeye başladı. Yani diyeceğim o ki sizin de biriyle konuşmaya dertleşmeye ihtiyacınız olduğunu ona hissettirin.

eşinizin değişme ihtimali yoksa boşanmayı öyle düşünün.yalnızlık gerçekten zor insan konuşacak birilerini arıyor

Hayır eşiniz sizi sevmiyor
Kayınvalide de oğlunun hatasını hastalıklı halini bildiğinden katlan diye iyi davranıyor
Ogün annenle donmeliydin.

Valla eğer bunları sana yaşatıyorsa ona mükemmel diyemeyiz. Bunun adı sevgi değil seni kafesinde mutlu edebilmek, kaçırtmamak için yaptığı numaralar. Eğer gerçekten sevse bu ailevi şeylerin mesela seni ne kadar kıracağını da hesap ederdi. Adamın tek derdi kendisi demek. Madem öyle çok seviyor, kıskanç; kendi ailesinden de sakınsın. Bence bu iş ilerler, sakın düzelir diye inandırma kendini. En başından kopart bağını çocuğun da yoksa ne ala.

direk boşa... avukata da kadın gibi giyinip gidin bence....
anneden babadan önce gelen başka ne var bu dünyada.... çozuklarımızdan başka
ben şuna inanırım... ben anneme babama nasıl davranırsam, cucuklarımda bana oyle davranır....

bir kere eşiniz pişman olsa ama gerçekten pişman olsa.... annenizi arar, özür diler...

numara yapıyor...

üstelik yukarıdaki yazıyı çok güzel yazmışsınız... yani noktalama işarateleri, cümlelerin kullanımı falan... belli ki kendini en iyi şekilde ifade edebilen, görmüş geçirmiş bir kadınsınız...

ama basiretiniz bağlanmış... sizin adınıza çok üzüldüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…