Siz olsaydınız ne yapardınız

Yok çocuğumu zorlamam zaten annesi biz büyüğüz bayram da ayağına mı geleceğiz diye tutturursa diye rahatsızım aslında o yüzden öyle bir şey olursa da hastayım diyeyim ya da şehir dışına mı çıksam acaba yokuz tatildeyiz derim :KK70:
Sen niye gideceksin ki?
Gorusuyormusun eski kv ile?
Babasi alacaksa alsim gostersin babannesine falan neyse getirsin sonra

Eski kv nin ayagina cocuk goturmem.sahsen kendim

Bana ne yani

Sen niye gideceksin ki?
Gorusuyormusun eski kv ile?
Babasi alacaksa alsim gostersin babannesine falan neyse getirsin sonra

Eski kv nin ayagina cocuk goturmem.sahsen kendim

Bana ne yani
Onlarla bir sıkıntım olmadı , çocuk için görüşüyordum sonuçta onlar bana bir kötülük yapmadılar diye ama haklısınız gereği yokmuş , torunlarına verdikleri değer ortada... Boy boy diğer torunları ile hayatın anlamı fotoğrafları paylaşırlarken hiç arayıp sormamaları her şeyi anlatıyor esasında...

Onlarla bir sıkıntım olmadı , çocuk için görüşüyordum sonuçta onlar bana bir kötülük yapmadılar diye ama haklısınız gereği yokmuş , torunlarına verdikleri değer ortada... Boy boy diğer torunları ile hayatın anlamı fotoğrafları paylaşırlarken hiç arayıp sormamaları her şeyi anlatıyor esasında...
Him anladim
Ama bence yine sessiz kalip bekleyin
Gormek isteyen arar ozledik der
Ona gore bakarsiniz artik duruma

Gecmis olsun oncelikle, Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

4-5 yaslarinda buyumeye basliyolar ve akillari ermeye basliyo. Cocukta goruyodur ne tarafin nasil davrandigini. Belki ona sormadan arasaydin babasini.. bilemiyorum cocukla babasinin aralari nasildir ama..aramazlarsa sornazlarsa zorla cocugunu gostercek halin yok ya.. evladini gormek isteyen kendi ugrasir gorur. Onu da kadinlar dusunmese bi zahmet.

Gecmis olsun oncelikle, Allah kimseyi evladiyla sinamasin.

4-5 yaslarinda buyumeye basliyolar ve akillari ermeye basliyo. Cocukta goruyodur ne tarafin nasil davrandigini. Belki ona sormadan arasaydin babasini.. bilemiyorum cocukla babasinin aralari nasildir ama..aramazlarsa sornazlarsa zorla cocugunu gostercek halin yok ya.. evladini gormek isteyen kendi ugrasir gorur. Onu da kadinlar dusunmese bi zahmet.
Çocuğuma sormadan neden arayayım ki , aç mı tok mu ne yer ne içer ne yapıyor nasıl yaşıyor zerre merak etmeyen , 3-4 ayda bir oğlumu özledim görecem diyen adamı , eğer isteseydi oğlum arayacaktım ama istemedi , görmeyi bile hak etmiyor ama ben çocuğum için hiç bir zaman engel olmadım ama son yaşananlardan sonra kesin kararlıyım evladım kendisi isterse ararım , kendisi özledim , gideceğim derse gider onun dışında hiç işim olmaz.

Bu arada Amin arkadaşım teşekkür ederim.

Cok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin.

Yasal hakkı elimde somut kanitlar olana kadar eski esle gorusmesine izin verirdim ben mecburen. Çocuğunuzun da babaya ihtiyaci var.

Güçlü olun iyi düşünün ters bi durum olmaz inşallah.

Çocuğuma sormadan neden arayayım ki , aç mı tok mu ne yer ne içer ne yapıyor nasıl yaşıyor zerre merak etmeyen , 3-4 ayda bir oğlumu özledim görecem diyen adamı , eğer isteseydi oğlum arayacaktım ama istemedi , görmeyi bile hak etmiyor ama ben çocuğum için hiç bir zaman engel olmadım ama son yaşananlardan sonra kesin kararlıyım evladım kendisi isterse ararım , kendisi özledim , gideceğim derse gider onun dışında hiç işim olmaz.

Bu arada Amin arkadaşım teşekkür ederim.
Olur ya babasi kendisi dusunup aramis gibi olurdu.. gerci eminim bu iyiligi hak etmeyen biridir. Sen zaten iyilermis gibi gostermeye calissanda cok akilli ve yasina gore olgun bi cocuk anlattiklarina gore. Aramamak belkide en iyisi.. cocuk ne istiyosa o olmali, nihayetinde onun mutlulugu icin hersey

Cok geçmiş olsun ve Allah kolaylık versin.

Yasal hakkı elimde somut kanitlar olana kadar eski esle gorusmesine izin verirdim ben mecburen. Çocuğunuzun da babaya ihtiyaci var.

Güçlü olun iyi düşünün ters bi durum olmaz inşallah.
Ben zaten izin veriyorum da arayan soran yok mesele o zaten....

Ben zaten izin veriyorum da arayan soran yok mesele o zaten....

Akışına bırakın. Belki böyle yaparak siz gondermezsiniz sizi suçlu cikarmaya calisiyor olabilirler.

Yasalara uygun davranmaya devam edin ve evladinizin psikolojisini iyi tutun.

Allah sabır ve kolaylık versin.

Hayır araba ile yarım saatlik mesafe...
cocugu görmek isteyen gelir, kapıdan alir, insanlar eslerinden bosanabilir ama çocuğundan boşanamaz, anne baba olmak kolay degil, cocugun psikolojisini düşünmekte sadece annenin tekelinde degil, iki taraf da saglikli bir iletişim kurmakla mükellef.. Sizin yapacaginiz hicbirsey yok su asamada...Saglikla buyutun miniği...

cocugu görmek isteyen gelir, kapıdan alir, insanlar eslerinden bosanabilir ama çocuğundan boşanamaz, anne baba olmak kolay degil, cocugun psikolojisini düşünmekte sadece annenin tekelinde degil, iki taraf da saglikli bir iletişim kurmakla mükellef.. Sizin yapacaginiz hicbirsey yok su asamada...Saglikla buyutun miniği...
Teşekkür ederim canımız sıkılmadan şu bayram geçer inşallah. Resmen bayram fobisi oldum :D

Back
X