- 4 Ocak 2019
- 232
- 215
- 23
- Konu Sahibi realifeisgood
-
Bunu ona dediğimde aynı şey değil diyor bana kızla erkek bir değilmiş.Sizin eski sevgiliniz aynı durumda olsa ve aziz aynı şekil yaklassaniz nisanliniz napardi
Zaten nişanlım sürekli reddettiği için kız baktı nişanlım benden ayrılmıyor ben ayrılayım diye beni aradı ukalaca konuştu telefonda.Nişanlımı affedemiyorum ama kıza da pabuç bırakmak istemiyorum.yelloza bak hele hiç sevmem eski sevgili muhabbetini tahammülüm bileyok nisanlinizen başında tavrını belli etseymiş keşke daha sert bir şekilde duygu sömürüsü yaparak elde edeceğini düşünmüş kendince bence asla bir araya gelmemlerini söyleyin
İşte en nefret ettiğim cevap ne farkımız var ya şu erkeklerden anlamıyorum bence fark yokBunu ona dediğimde aynı şey değil diyor bana kızla erkek bir değilmiş.
Neden bir değilmiş en sevmediğim laf oda eski sevgili tabi kendine yediremez öyle seyiBunu ona dediğimde aynı şey değil diyor bana kızla erkek bir değilmiş.
İşin rengi değişmiş. Ne yapabilirim mi var? Görüşmeyecekler, yok acıyormuş yok kendine zarar verirmiş bilmem ne memlekette hasta mı biter. Söyleyin ailesine sahip çıksın.nişanlımdan beni bırakmasını ve kendisine dönmesini söylüyor
Bunu ona dediğimde aynı şey değil diyor bana kızla erkek bir değilmiş.
Aynen ya nası kadınlar böyle biri onun eşine filan yapsa napardi acapYardım istemeyi bir şekilde kabul edebilirim ( belki ! ) çevresi varmış nişanlınızın çünkü, ama nişanlından ayrıl ne demek yahu. Pislik kötü niyetli hemcinsimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?