Merhaba kızlar,
İlk konumla karşınızdayım. Eylül ayında nişanlandım ve ağustos ayında düğünüm var (şimdilik!).Son iki gündür canımı acayip sıkan bir konu var ve fikirlerinizi almak isterim.
Nişanlımın eski sevgilisine yardıma çok muhtaç olduğu bir konuda yardım ettiğini ve yaklaşık 4-5 aydır iletişim halinde olduklarını öğrendim.Konu şu :eski sevgilisinin annesinin ölümcül bir hastalığa yakalanması sonucu nişanlıma ulaşıyor ve duygu sömürüleri falan derken nişanlımda yardım ediyor. Nişanlımın sağlıkçı çevresi geniştir. Kendiside sağlık sektöründe çünkü.Ama kız beni biliyor nişanlı olduğumuzu vs. ve nişanlımdan beni bırakmasını ve kendisine dönmesini söylüyor bu süre zarfında ama nişanlım beni asla bırakmayacağını söylüyor.(mesajları okudum).Fakat sürekli kızın annesi için iletişim halindeler ve birkaç defa yüzyüze görüşmeleri olmuş.Nişanlım hastaneye gitmiş.Mesajları okudum nişanlım kıza çok acıdığı için yardım ettiğini söylüyor.Fakat mesajlarda kıza samimi davranmış ( kıza acıdığı içinmiş)Ama kız numaramı bulmuş ve olayı arayıp bana kendisi anlattı.Şimdi iletişimi kestiler ama ben çok kırıldım.Bana tamamen acıdığı için yardım ettiğini ve kızın biraz sorunlu biri insan olduğunu bildiği için bir süre idare ettiğini söylüyor çünkü kız sürekli kendini öldürmekten bahsetmiş.Ama nişanlım her defasında beni sevdiğini ve asla bırakmayacağını yazmış.Şimdi ne yapmalıyım bilmiyorum aileme söylemedim söylesem olay çıkar.Kafam çok karışık.Siz olsaydınız ne yapardınız?