Anket Siz olsaydınız ne yapardınız...

Haklımıyım...

• Haklısın

OY: 63 94,0%
  • Haksızsın

OY: 4 6,0%

• Ankete Katılan
    67

lologuny

Başlangıç:81>güncel:79.7>Ö.hedef:75>S.hedef:70
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2017
3.188
8.842
158
31
Slm kızlar
Benim konum dert degil sadece fikir almak istedim sizden....

Ben almanyadayim ve burda benim abla gibi gördüğüm biri var ben kendisini yakın gördüm kendime ama kendisi öyle beni kardesi olarak görüyorumu bilmiyorum anlatacağım konuda siz düşünüp söyleyin...

Bu ablanın yakın zamanda kaynanası geldi ramazan ayıydı ve benimde kendisininde bebeği var. Ben bu süreçte ona evimde 3 kez ıcli köfte yaptim ve tepsi dolusu sonra pogaca tencere dolusu dolma iki kez mercimej köftesi yani cok yardımcısı oldum geleni gideni çok oluyor onun 4 oğlu var zorlanıyor diye hep destek oldum . Büyük kızımla bir oğlu yaşıt arada hep oğlunu sabahları krese ben bıraktım ben aldım falan bunları anlatıyorum ondan bir karşılık bekledigim için değil ben böyle ancak bir ablama yaparim onlarda turkiyede o yüzden bu kadini sevdiğim saydigim için zor zamaninda destek olmak istedim ...

Ama iste kızımla yaşıt olan oğlunun doğum günü oldu hiç çağırmadı (kışındı doğum günü) oyun parkında yapmıştı..
Oğlu Bana "abla neden gelmedin"dedi annesinin yanında bende "annen çağırsaydi gelirdim "dedim yani alındığımi belirttim...
Diğer oğlu bir yaşına girdi iki üç kişiyi çağırdı beni yine çağırmadı Whatsapp da durum yaptiginda gördüm yine bir tuhaf oldum Bnde değer vermekle ilgili bir şey durumda paylaştım beni aradi sordu bir seyler yapalım mı ben aslında seni eltin gildesin sandım (başka bir şehirde) yani ordan anladim neden çağırmadıgini...

Yinede düşünüyorum evet ben kendisine demiştim gidicem ama hangi gün donecegimide demiştim isteseydi yine çağırırdı orda olsaydım zaten bilirdi gelemeyeceğimi burda olsaydım gidecegimide ...

Şimdi benim kiziminda doğum günü haftaya bendemi cagirmasam ama gelinini cagiracam yalnis mi yaparım ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Beklentiler insanı yorar.

İnsanız ne kadar karşılık beklemedim desek te bekleriz.

Sende çağırma kızının doğum gününe madem iki çocuğununkine de çağırmamış seni.

Demek ki senin ona verdiğin değeri o sana vermiyor.

Ben olsam çağırmam ikidir çağırmamış sizi, siz de çağırmayın.
Biz insanlar kırılmasın üzülmesin diye ince düşündükçe kıymet bilinmiyor o yüzden boşverin ince düşünmeyi çağırmayın.
Sorarsa da aklımdan çıkmış canım ya ben çağırdım zannediyordum dersin geçersiniz.
Size nasıl yaklaşıyorsa öyle yaklaşın sizde fazla değer iyi değil.

Çağırma. Senin ona verdiğin değeri o sana verseydi, gelemeyeceğini bilse bile davet eder gelsen güzel olur vah tüh bişeyler derdi. Küçüçük çocuk bile demiş sen neden gelmedin diye anasımı düşünemeyecek. Fazla değer iyi değildir.

Çok fazla fedakarlık yapmışsınız.

Doğum günü meselesinde yorum yapmam. Çocuklarınız arkadaşmış. Çocuğunuz ister belki arkadaşının da katılmasını ama bu kadar fedakarlık yapmayın derim.

Kızım ismini israr ederse mecbur onun için yaparim

sen niye bu kadar üstüne düştün bu kadının anlamadım
ayol kadın seni ne yapsam cepte diye değer vermez
çek kendini geri
işim var ve hayı sözcüklerini öğren
biraz uzak dur yardımcı olma

Çağırma ama gelinini de çağırma nispet olarak algılayabilir.Sende bundan sonra o kadar destek olma bence çok ayıp senı çağırmaması

Alınmakta haklısın ama bence çağır, utanır belki
Bir de fazla fedakarlık yapmışsın yapma o kadar, çok verici olmak iyi değil.

Vermeyin bu kadar değer herkese. Çocuğuz isterse çağırın, dile getirmezse eğer ve komşunuz sorarsa kız kendi Arkadaşlariyla birlikte olmak istedi dersiniz.

Kendisini de gelinini de cagirma

Hiçbir insan için bu kadar fedakarlık yapmayın. Adı üstünde " ablası gibi " abla bile değil.

Bunun dışında ben olsam cagirirdim.

Ben çağırırdım onun yaptığı hatayı tekrar etmezdim. Tavrımı da belli ederdim sonrasında. Bundan sonra da daha mesafeli davranın hiç sanmam ama belki utanır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…