- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.161
- 598
- 41
- Konu Sahibi mihrimah16
-
Hep benim ailem mı bakacak dese bırı bana, bakmasınlar? Derdım.Konu sahibi kendini açıklamaya çalıştıkça battı en son kaçtı herhalde
Ama senin bildiğin 74 lerden değil bu.74
Yetmişdört
YETMİŞDÖRT
Evet cunku hickimse ugrasmak istemedi gencliginden beri kimseye bir faydasi dokunmadigi icin sevilen bir kayinvalde degil.kendi kizi dahil.hayati boyunca ver yiyeyim ort uyuyayim modunda.diyorsunuz ya buyutmus evlendirmis diye yok canm oyle degil.ben yaoamam ben edemem modunda birisiymis benim ihtyacim.olmadigindan simdiye kadar hic o toplara grmedim.esimin annesi tabiki bakarim bakicam da.o yuzden demiyorum ancak bunuda demeyi kendimde hak goruyorum.kendim ciddi bir hastalik geciriyordum o donem kimse sokulmazken uzulme annr ben varim dedim ve vazifemi yaptim.Yani? Onlara yemek yapiyor diye ben de çocuk baktirayim mi diyorsunuz.
Ameliyat ettirdim ne ayrica yesilcam filmlerindeki gibi al yuz bin lira ameliyat paran der gibi.
Kayinvalide ile problemimiz yok demissiniz ama baya baya varmis. Ne gomdunuz kadini yahuu.Evet cunku hickimse ugrasmak istemedi gencliginden beri kimseye bir faydasi dokunmadigi icin sevilen bir kayinvalde degil.kendi kizi dahil.hayati boyunca ver yiyeyim ort uyuyayim modunda.diyorsunuz ya buyutmus evlendirmis diye yok canm oyle degil.ben yaoamam ben edemem modunda birisiymis benim ihtyacim.olmadigindan simdiye kadar hic o toplara grmedim.esimin annesi tabiki bakarim bakicam da.o yuzden demiyorum ancak bunuda demeyi kendimde hak goruyorum.kendim ciddi bir hastalik geciriyordum o donem kimse sokulmazken uzulme annr ben varim dedim ve vazifemi yaptim.
Yok beni rahatsiz etmiyor 7 yildir gurbetteyim hic dusunmemistim ihtyacim olmadgndan yani yasli diyorsunuz ya yapabiliyor dedim bunu belirtmek icin dedimÖlmüş olsaydı ne yapacaktınız peki? Bir şekilde yine gidecektiniz yani tuvalete bir çözüm yolu bulup.
Yemeklerini yapması sizi rahatsız etmeseydi hayatta buraya yazmazdınız konuyla ne alakası var diye düşünüp.
Çocukların odasına bağlayın kadını. Bu ne canım bu yaşa kadar iyi yırtmış işlerden. İş yapmadığı günlere saysın.gencliginden beri kimseye bir faydasi dokunmadigi icin sevilen bir kayinvalde degil.kendi kizi dahil.hayati boyunca ver yiyeyim ort uyuyayim modunda.diyorsunuz ya buyutmus evlendirmis diye yok canm oyle degil.
Konu sahibi kendini açıklamaya çalıştıkça battı en son kaçtı herhalde
Araları okumadım nasılmış ki?Ama senin bildiğin 74 lerden değil bu.
Yoo hic gommedim olani soyledim bugune kadar bu halleri beni hic ilgilendirmemistiKayinvalide ile problemimiz yok demissiniz ama baya baya varmis. Ne gomdunuz kadini yahuu.
Yaptiysaniz Allah rizasi icin yaptim deyin donup donup soyluyorsaniz ohooo.
Nedir bu diretme anlamıyorum.. Sağlıklı ve dinç diye çocuk bakmak zorunda olduğunu düşünmüyorum.Simdi 74 yasinda deyince size baya yasli bi kadin geliyor sanirim gozunuzun onune ancak biseyi yok arkadaslar gayet saglikli ve dinc
Banane derim bende. Yaşım 25 kendi işimi zor yapıyorum 74 yaşıma gelince toruna bak deseler banane derim. Hatta gelinin yüzünü görmek istemem. O yaştan sonra elin kızının tribini çekememHep benim ailem mı bakacak dese bırı bana, bakmasınlar? Derdım.
Kadın gene duymazlıktan gelmıs.
Y E T M İ Ş D O R T T T T T74
Yetmişdört
YETMİŞDÖRT
Severler sevmezler senı ilgilendırmez bu.Evet cunku hickimse ugrasmak istemedi gencliginden beri kimseye bir faydasi dokunmadigi icin sevilen bir kayinvalde degil.kendi kizi dahil.hayati boyunca ver yiyeyim ort uyuyayim modunda.diyorsunuz ya buyutmus evlendirmis diye yok canm oyle degil.ben yaoamam ben edemem modunda birisiymis benim ihtyacim.olmadigindan simdiye kadar hic o toplara grmedim.esimin annesi tabiki bakarim bakicam da.o yuzden demiyorum ancak bunuda demeyi kendimde hak goruyorum.kendim ciddi bir hastalik geciriyordum o donem kimse sokulmazken uzulme annr ben varim dedim ve vazifemi yaptim.
Asıl dert eltiymiş ama kaynanadan açmış konuyuElti demeyecekti, sonra bir de çok seviyorum dedi ben konudan koptum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?