- 16 Temmuz 2010
- 19.693
- 55.176
- 798
- Konu Sahibi mihrimah16
Dur bende öyle yazayımY E T M İ Ş D O R T T T T T

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dur bende öyle yazayımY E T M İ Ş D O R T T T T T
Kadin hayatini oyle yasamak istemistir yasamistir. Bugune kadar ilgilendirmemis ama beklentiye girdiginiz an ilgilendirmeye baslamis.Yoo hic gommedim olani soyledim bugune kadar bu halleri beni hic ilgilendirmemisti
Araları okumadım nasılmış ki?
surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim
Demekki karakteri böyle bazı insanlar çalışmayı sevmez kimseye muhtaç olmadığı sürece sorun yoktur.Hayr hic calismamis iste sorun burda yani genel olarak cok gamsiz birisi yapabilcegi seyleri dahi birilerinden bekler ben ifade edemedm kendimi.zaten gercekten durumu olmasa dursun demem yatsin dinlensin derim evinde
Çok uğraşıyor boşver,unutup küçük harf yaziyon sil tekrar büyük harfe düzelt aman.Dur bende öyle yazayım![]()
Ama olur mu bugune kadar hicbir sey yapmamis. Konu sahibi listesini tutmus yapmadiklarinin sanirim. Bir de kizlari bile sevmiyor diye diretiyor74 yaşında yaşasa yaşasa 7 8 yıl daha yaşar onda da çocuk bakacak hahaha olur aa neden olmasın çocukları 8 yaşına getırır sonra ölmesine izin verir misiniz nacizane?
Kızmayım ömrü o kadar
Kaynanaya bakmak Gelinlerin vazifesi degıl oncelıkle. Olaylara yanlıs yerlerden bakıyorsunuz vazifem demenızde bunu gosterıyor.Arkadaslar ikiz bebeklerime baksin demiyorum bakin yanlis anliyorsunuz.bebeklerim tup bebek 7 yildan sonra oldu dogumum cok.zor oldu öĺümden döndüm kendi annem yok.ayni yastaki ananem geldi mecburen cunku bildiginz ölüyordum ve hala tam toparlanmis degilim.simdi k.valdemden gercekten yapabilecegi biseyleri beklemem sucmu.simdiye kadar hic ihtiyac duymadigim icin anne kiz gbiydik eltilerim bu halinden sikayet ettiklerinde onemsemezdim su an goruyorum ve gordugumu size soyluyorum bende 2 sene benimle kalsin demiylrum.yaptiklarimi anlatmam kendimi ovmem degil vazifem benim.aramizdaki iliskiden bahssediyorum size bugune kadar hic bir destegimi esirgemedim yalan yok severim aama olanida.soylemeyeyimmi yani anlamadim
Ben.hic kimse yaninda kalmadi simdi kizicaklar ama ymbakimda kaldi 1 gece herkes evine gitti yemin ederim kapisindan ayrilmadim bana guvendi de oldu ameliyat arada yanina girerim beni gorsun burda oldugumu bilsin diye.Siz mi ameliyat ettirdiniz oğlu mu?
Kadın 74 yaşında. 50 yaşında falan zannediyorsunuz sanırım iş beklediğinize göreBiraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.
ajitasyona başvurmak sizi haklı çıkarmaz. O yaşta kadın iki bebeğe bakmayı bırakın onların sesinden gece uyuyamayıp ertesi gün zargana balığı gibi şaşkın şaşkın gezer evde. Mecbur eşinizle iş paylaşımı yapacaksınız.Arkadaslar ikiz bebeklerime baksin demiyorum bakin yanlis anliyorsunuz.bebeklerim tup bebek 7 yildan sonra oldu dogumum cok.zor oldu öĺümden döndüm kendi annem yok.ayni yastaki ananem geldi mecburen cunku bildiginz ölüyordum ve hala tam toparlanmis degilim.simdi k.valdemden gercekten yapabilecegi biseyleri beklemem sucmu.simdiye kadar hic ihtiyac duymadigim icin anne kiz gbiydik eltilerim bu halinden sikayet ettiklerinde onemsemezdim su an goruyorum ve gordugumu size soyluyorum bende 2 sene benimle kalsin demiylrum.yaptiklarimi anlatmam kendimi ovmem degil vazifem benim.aramizdaki iliskiden bahssediyorum size bugune kadar hic bir destegimi esirgemedim yalan yok severim aama olanida.soylemeyeyimmi yani anlamadim
Arkadaşım kadın tembel olabilir. Ya ben sabah kalkıp evimi zor topluyorum yaşım 25 daha siz 74den bahsediyorsunuz. Tembeldir yapmak istemez zorunda da değil.Arkadaslar ikiz bebeklerime baksin demiyorum bakin yanlis anliyorsunuz.bebeklerim tup bebek 7 yildan sonra oldu dogumum cok.zor oldu öĺümden döndüm kendi annem yok.ayni yastaki ananem geldi mecburen cunku bildiginz ölüyordum ve hala tam toparlanmis degilim.simdi k.valdemden gercekten yapabilecegi biseyleri beklemem sucmu.simdiye kadar hic ihtiyac duymadigim icin anne kiz gbiydik eltilerim bu halinden sikayet ettiklerinde onemsemezdim su an goruyorum ve gordugumu size soyluyorum bende 2 sene benimle kalsin demiylrum.yaptiklarimi anlatmam kendimi ovmem degil vazifem benim.aramizdaki iliskiden bahssediyorum size bugune kadar hic bir destegimi esirgemedim yalan yok severim aama olanida.soylemeyeyimmi yani anlamadim
Kadin benim yapmak istedigimi yapmis tebrik ediyorum teyzeyi idolümDinç, sağlıklı, 74 yaşına kadar elini bir işe değdirmemiş ve yiyim ört uyuyayım demiş bir kayınvalide. Tam bir prenses anlayacağınız. Çünkü yaşadığı dönemin şartlarında bütün kadınlar birer prensesti. E gelini de artık bi işe yarasın istiyor.
Yapıcı yorum yapıyorum. Siz de dediniz bakın kadının gerçek hayattaki dengi sizin anneanneniz. Benim de neredeyse anneannem yaşında. Ne kadar genç ve dinç olabilir? O yaştaki insandan bir şeyler beklemeniz yanlış tavır yapmayı geçtim. Bir an önce kendinize bakıcı tutun.ayni yastaki ananem geldi mecburen cunku bildiginz ölüyordum ve hala tam toparlanmis degilim.simdi k.valdemden gercekten yapabilecegi biseyleri beklemem sucmu.simdiye kadar hic ihtiyac duymadigim icin anne kiz gbiydik eltilerim bu halinden sikayet ettiklerinde onemsemezdim su an goruyorum ve gordugumu size soyluyorum bende 2 sene benimle kalsin demiylrum.yaptiklarimi anlatmam kendimi ovmem degil vazifem benim.aramizdaki iliskiden bahssediyorum size bugune kadar hic bir destegimi esirgemedim yalan yok severim aama olanida.soylemeyeyimmi yani anlamadim
Arkadaslar ikiz bebeklerime baksin demiyorum bakin yanlis anliyorsunuz.bebeklerim tup bebek 7 yildan sonra oldu dogumum cok.zor oldu öĺümden döndüm kendi annem yok.ayni yastaki ananem geldi mecburen cunku bildiginz ölüyordum ve hala tam toparlanmis degilim.simdi k.valdemden gercekten yapabilecegi biseyleri beklemem sucmu.simdiye kadar hic ihtiyac duymadigim icin anne kiz gbiydik eltilerim bu halinden sikayet ettiklerinde onemsemezdim su an goruyorum ve gordugumu size soyluyorum bende 2 sene benimle kalsin demiylrum.yaptiklarimi anlatmam kendimi ovmem degil vazifem benim.aramizdaki iliskiden bahssediyorum size bugune kadar hic bir destegimi esirgemedim yalan yok severim aama olanida.soylemeyeyimmi yani anlamadim