• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydiniz ne yapardiniz

Ben.hic kimse yaninda kalmadi simdi kizicaklar ama ymbakimda kaldi 1 gece herkes evine gitti yemin ederim kapisindan ayrilmadim bana guvendi de oldu ameliyat arada yanina girerim beni gorsun burda oldugumu bilsin diye.
Bu sizin güzel yureginizden,o merhametli yürekten nefret dolu yazı çıkmaz da neyse. Kadın rahat etsin ahir ömründe kafasi almiyordur,inan kendi kızımı bile bazen çekemez hale geliyorum hak ver. Bilmem kaç çocuk büyütmüş,neler yaşamış hem ruhen hem.fiziken bitik kadından medet umma.

eşiniz ne yapıyor bu arada ondan hiç söz etmiyorsunuz, çamaşırları eşinizde katlayabilir, ütüyü yapabilir. Madem hastasınız akşamdan yemek yapabilir. Gelir gelmez temizliğe girişebilir. Ay şimdi bunların hepsini aynı gün gibi algılamayın günlere yayabilir. Prensesin oğlu bunları yapmıyorsa prensesten hiçbir şey beklemeyin zaten:KK14:
Kaynanaya bakmanın gelinin vazifesi olduğunu sanan birinin kocası iş yapar mı sence? Kendi de kocasından iş isteyecek biri değil zaten paşasının incileri dökülür....

74 yaşındaki insan ne kadar faydası olacak gitsin çocuk sesi bile bazılarını rahatsız eder bu yaşta siz yaptıklarınızın karşılığını bekliyorsunuz anlaşılan.

Kayınvalidem 64 yasında çoçukların peşinde yürüyemiyor ona da kolay değil dinlensin ne çocuk bakması diyorum.

Biraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.
hiç gerek yok bırakın gitsin siz en nihayetinde bu zorluğa alışmışsınızdır. beklenti içerisine girerseniz siz üzülürsünüz. ayrıca kadın 74 yaşındaymış buda büyük bir etken

Kaynanaya bakmanın gelinin vazifesi olduğunu sanan birinin kocası iş yapar mı sence? Kendi de kocasından iş isteyecek biri değil zaten paşasının incileri dökülür....

Bazen bir paşayla evli olmadığımı unutup böyle saçmalayabiliyorum özür dilerim...:olamaz:

Hepsine yetisemiyorum arkadaslar o yuzden toplubyaziyorum esim bu coronadan dolayi cok yogun calisiyor kamuda gorevli.cocuklarimizin beslenmesi uyumasi bakimi vb.tabiki bizim uzerimizde esimin ve benim.o calisirken de benim uzerimde dogal olarak.5 dakika balkona cikiyorum k.validem var diye yanimda anlatabiliyormuyum.bana iyi geliyor bana bile boyle davranmasi gucume gitti.yaptiklarimi anlatmamdaki sebep aramizdaki iliski bu.yani bugune kadar onu kircak uzucek bisey yapmadim.

Hicbir hastaligi yok bu arada ona hic bir is dusmuyor evinden daha rahat aslinda ama zor geldigi icin durmak istemiyor.
Herkes sana 74 yasında iş bekleme diyor güzel kardeşim neyini anlamıyorsun? Doğurur Ken 74 yaşındaki kadınamı güvendin?

74 yahu 74... sağlıklı olup size muhtaç olmadığı için sukredin. Ikizlere bakmak oyle kolay değilken birde yaşlı kadından yardim istemeniz cok tuhaf. Bırakın kadin gitsin evine rahat rahat dinlenip uyusun.

Sanirim anlasilmadi arkadaslar tuvalete giderken rahat gidiyorum ona ufacik is dahi dusmuyor evdeyani kendi evinde daha fazla is var.evlendigim gunden beri surekli kendini cekiyor herseyden ama ona gelince hep yapalim istiyor.coxuklara baksin demiyorum sabah gelip besik sallasin da demiylrum gun icinde anne uyu dinlen diyorum yani cocuklariminda eviminde sorumlulugu bende.
Canım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt

SANA BURAYA YORUM YAZANLARIN İKİZİ VARMI Kİ SENİ ANLASINLAR???

Biri büyük 40 aylık kızım sonra ikizlerim oldu.

Bu dalga gecer gibi yazan arkadaslara soruyorum.sizin iliskiniz nasil k.validenizle
3 senede bir kere geldi evime 2 gece kaldı bi daha da ne gelen oldu ne giden😂 o zaman da bir bardak kaldırmadı evimde. Asla da kaldırtmam. Memlekette de görümcemler yoksa ben işi yaparım yemeği o. Ama o yaşlı 70 yaşında. Allahtan eltim yok sonra yemeği kaynanam yapıyor diye dert edip buraya konu filan açardı mazallah.

Canım öncelikle ikiz bebeklerin hayırlı olsun.
Güle güle büyüt

SANA BURAYA YORUM YAZANLARIN İKİZİ VARMI Kİ SENİ ANLASINLAR???

Biri büyük 40 aylık kızım sonra ikizlerim oldu.

BURAYA YORUM YAZANLARIN BAZILARININ ÇOCUKLARI VAR KAYINVALİDEM BİR İŞE YARAMIYOR DİYE KONU AÇMIYOR. BAZILARININ ÇOCUĞU YOK, KİMSEYE GÜVENEREK ÇOCUK YAPILMAYACAĞINI BİLİYOR.

büyük yazınca daha anlaşılır oluyor herhalde.

Çocukları 74 yaşında bir kadına güvenerek doğurmadınız demi . Anne ve kv farklıdır . Yardım etmek zorunda değil ki kadın kaç yaşına gelmiş kafası kaldırmıyordur belki . İstiyorsa bırakın evine gitsin .

Back
X