- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.304
- 528
- Konu Sahibi mihrimah16
Bana böyle şeylerle gelin işteBirde eve gittiginde eltim yazin onun yaninda duruyor onlara her gunnyemek falan yapiyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana böyle şeylerle gelin işteBirde eve gittiginde eltim yazin onun yaninda duruyor onlara her gunnyemek falan yapiyor
Laf çarpmak yerine karşına al açıkça konuş. Hala gönlü yoksa üzgünüm zorla yaptıramazsın, sen de bundan sonra ona göre davranırsın. Doğrusunu istersen ben de biraz keyfine düşkün biriyim mesela biri benden bi beklentiye girse kendisini açıkça ifade etmesini isterim. Öyle yakınımda olup dolaylı anlatımla imadan hoşlanmam hatta ters teper ama dürüstçe söylenirse gerekirse fedakarlık yaparım veya durumumu açıklarım. dediğim gibi açıkça konuşmadan böyle beklentiler gerilimden başka bişey getirmiyor.Biraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.
E ne yapacaksınız madem kadını hiçbir işinize yaramayacaksa ve hiç de iş beklentiniz yoksa? Varlığından mı hoşlanıyorsunuz?Sanirim anlasilmadi arkadaslar tuvalete giderken rahat gidiyorum ona ufacik is dahi dusmuyor evdeyani kendi evinde daha fazla is var.evlendigim gunden beri surekli kendini cekiyor herseyden ama ona gelince hep yapalim istiyor.coxuklara baksin demiyorum sabah gelip besik sallasin da demiylrum gun icinde anne uyu dinlen diyorum yani cocuklariminda eviminde sorumlulugu bende.
Ya 74 yaşında insan ne kadar dinç ve sağlıklı olabilir. Sizinle bir olamaz. Ama siz ona sizin gücünüzdeymiş gibi davranıp iş bekliyorsunuz. Ayrıca insanlar yaşlanınca dinlenmeye geçer. Kadın yeterince çalışmış eşinizi büyütmüş. Bırakın dinlensin. Yapmamak istemesi kadar doğal bişey yok.Simdi 74 yasinda deyince size baya yasli bi kadin geliyor sanirim gozunuzun onune ancak biseyi yok arkadaslar gayet saglikli ve dinc
Yok eltimi cok severim sorun o degil tabiki onlarada destek olsun surekli herseyine kosmaya calisiyorlar.kendisi bir ekmek dahi almaya gtmez yani nasil anlatsam bilemedim su anBana böyle şeylerle gelin işteBizi niye oyalıyorsunuz, asıl sorun buymuş.
Evet hoslaniyorum tuvalete rahat gidiyorum dedim yaE ne yapacaksınız madem kadını hiçbir işinize yaramayacaksa ve hiç de iş beklentiniz yoksa? Varlığından mı hoşlanıyorsunuz?![]()
Yani? Onlara yemek yapiyor diye ben de çocuk baktirayim mi diyorsunuz.Birde eve gittiginde eltim yazin onun yaninda duruyor onlara her gunnyemek falan yapiyor
Hayr hic calismamis iste sorun burda yani genel olarak cok gamsiz birisi yapabilcegi seyleri dahi birilerinden bekler ben ifade edemedm kendimi.zaten gercekten durumu olmasa dursun demem yatsin dinlensin derim evindeYa 74 yaşında insan ne kadar dinç ve sağlıklı olabilir. Sizinle bir olamaz. Ama siz ona sizin gücünüzdeymiş gibi davranıp iş bekliyorsunuz. Ayrıca insanlar yaşlanınca dinlenmeye geçer. Kadın yeterince çalışmış eşinizi büyütmüş. Bırakın dinlensin. Yapmamak istemesi kadar doğal bişey yok.
Ölmüş olsaydı ne yapacaktınız peki? Bir şekilde yine gidecektiniz yani tuvalete bir çözüm yolu bulup.Evet hoslaniyorum tuvalete rahat gidiyorum dedim ya
Yemeklerini yapması sizi rahatsız etmeseydi hayatta buraya yazmazdınız konuyla ne alakası var diye düşünüp.Yok eltimi cok severim sorun o degil tabiki onlarada destek olsun surekli herseyine kosmaya calisiyorlar.kendisi bir ekmek dahi almaya gtmez yani nasil anlatsam bilemedim su an
Birde eve gittiginde eltim yazin onun yaninda duruyor onlara her gunnyemek falan yapiyor
Kadın isten kacmıyor, evını ozluyor her normal insan gibi. Yaslı insanlar evlerinden yorelerınden cıkmak istemezler. Komsularından duzenlerınden ayrılmak istemezler.Sanirim anlasilmadi arkadaslar tuvalete giderken rahat gidiyorum ona ufacik is dahi dusmuyor evdeyani kendi evinde daha fazla is var.evlendigim gunden beri surekli kendini cekiyor herseyden ama ona gelince hep yapalim istiyor.coxuklara baksin demiyorum sabah gelip besik sallasin da demiylrum gun icinde anne uyu dinlen diyorum yani cocuklariminda eviminde sorumlulugu bende.
Biraz uzun olucak ama k.bakmayin ama fikirlere ihtiyacim var.74 yasinda k.validem var 7 yillik evliyim bugune dek buyuk sorunlarimiz olmadi hic.genel olaraj gamsiz birisi.ornegin biz evlenirken falan bisey yapmadi yani hep bana diyen birisi herkes onun icin yapcak ama o kendini hic yormucak.simdiye ladar bende ondan hicbisey beklemdim ama kendisini ameliyat ettirdim baktim kış olunca heo cagirdim evime sobayla ugrasmasin vb.falan filan.yani uzun lafinnkisasi simdiye kadar gamsizligini sorun etmedim ancak simdi ikiz bebeklerim var 4 aylik haliyle evde bir insana ihtiyac oluyor besik sallasa camasr katlasa yetiyor.gel gelelim ona zor geliyor 1 ay oldu geleli gtmek istyor siz olsaydiniz naoardiniz.bir kere tepkimi belli ettim anlamadi genel olarak isine gelmeyeni anlamaz.surekli benim ailem ugrasmak zorunda degil falan dedim.ama kime dedi. Sizce gtmek isterse ses etememliyim yoksa tavrimi koymalimiyim.not yemek isi ev supurme isi falan bende yatsidan sonra odasina gider yatar sabah 6 7 gbibgelir yanima 1 2 st falan beninuyutur sagolsun o da bana butun gun yetyor.