- 1 Mayıs 2018
- 778
- 550
- 103
- 35
Daha önceki konulari açtıktan sonra kendimde çok fazla şeyi durdurdum düzelttim farkına vardım aldığım cevaplar sayesinde . İnsan kendisini ayna olmadan göremiyor. Yardımınıza fikirlerinize ihtiyacım var . Konuya gelecek olursak ; kayinvalde ile olan sorunlar malum. Uzun süredir ne evde ne de aklımda bu konu hiç geçmedi olmadı . Hayatıma baktım halimden memnundum . İyi gidiyordu taa ki pazar gününe kadar . Pazar günü ailecek pikniğe gittik eşim de bı degisiklik vardı belliydi morali bozuk düşünceli kaygılı endişeli bı hâli vardı . Bana anlatmadı o gün ama sonra söyledi ısrar edincw . Kv onu aramış ne olmuş da bı elini öpmeye gitmemisim x ile anne kız gibiymisler onun yerini kimse tutamazmis ( x kişi eşimin rahmetli eşi ) eşimde demis ki hadi kendin inandın ,herkesi de inandırdın ben de dinliyorum hayretle seni sen öbür tarafta nasıl kandiricaksin demiş ( rahmetliye dünyayı zindan etmiş zamanında ) . Bu defa sen adammisin avucunun içine almis seni altına araba çektiler ( arabayı biz kendimiz aldık krediyle hâlâ ödüyoruz arabayı kimse almadı bize ) kendini sattın demiş . Eşim çıldırmış . O da kötü soylemis . Sonra eşime sen dur neler öğreneceksin biliyor musun çocuğunu neden babası görmeye gelmiyor ( ilk evliligimden kızım var babası görmeye gelmiyor bu benim ile ilgili bir problemmis ) yakında ortaya çıkaracakmis araştırıp sorusturuyormus . Eşimin kalbine beynine nifak sokmaya çalışıyor . Eşim de sen benim karım hakkında konusamazsin nasıl bı annesinn sen ,karım kötü olsa suçlu olsa bile bunları sen bana nasıl dersin diyebilirsin demiş . Anlayacağınız o ki durum ben sustukça cirkinlesti . Özür dilemedigim ,elini öpüp kendi uydurduğu sorunda suçlu olmadığım için bunu kabul etmediğim için kadın durmuyor .