• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne yapardınız

zehra2023

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2023
89
-28
8
35
Merhaba hanımlar
Benim iki kizim var büyüdüler esim üçüncü çocuk çok istiyo benide ikna etti gibi doğumdan korkuyorum tek Bi sorunumuz var kız olursa sen koy oğlan olursa nen babamın adını koycam diye tutturuyor babasının ismi eski isimlerden bende iki işime ikna etmeye çalıyorum yok olmaz diğer çocuklarda hep senin dediğin oldu diyo ilk kızımın ismini bana bıraktı ikinci kızımda annesi küstü tek oğlumsun herkes koyuyor sen koyamıyon diye üstüne geldi iki isim verdik sadece annesi babası gorumcelerim iki ismini kullaniyo ben kendi koyduğumu söylüyorum yanımda değiller ben yurtdisindayim eşimin sürekli babasının adını tutturmasi beni ondan soğutuyor çok geri kafalı olduğunu söyledim daha yasımız 33 hangi çağda yaşıyoruz diyorum benim arkadaşlarım hepsi babasının annesinin adını koyuyor sen bana çok goruyon diyor sizce napmaliyim akıl akıldan üstündür

Kocan sacmaliyor.
Annesi ise oğlunu doldurmak suretiyle haddini aşıyor.
2 isim koymacaksak ben dogurmazdim.
Mecburmuyum bunların baskısı altında ezilmeye ?
Limon kadar delikten karpuz büyüklüğünde bir canlı çıkaracak olan benim ; yaygara yapıp tatsızlık çıkaran KV..
Ne güzel İstanbul beee,peh peh peh 🤷

İlk olarak istemiyorsanız 3. Çocuğu eşiniz istiyor diye yapmayın.
Eşiniz biraz geri kafalı belli. İsim konusunda beraber begendiginiz bi ismi koymalısınız ortak ( sadece ikiniz )
Eşiniz babasının isminle inat ederse sizde deyin bende babamın adını koymak istiyorum bakalım ne olacak.

Sen doğurursan ismini sen koyabilirsin desene 🤪
Şu ana baba isimlerini çocuklarına koyma işini hiç sevmiyorum. Banada babaannemin adını vermişler sırf o yüzden görümcesi hiç beni sevmedi jahsgsgsgs bende adımı sevmiyorum üstelik.zavallı anam hiçbirimizin adını kendisi koyamadı

Doğurmayın 💁 sanki bana mükemmel babalık ediyor da. Böyle zihniyette adamların aktif çocuk bakımında yer aldıklarını hiç sanmıyorum. Bebenin her zorluğunu annesi çeksin adamlar da dik dik benim dediğim olsun diye çıkışsın. Ben anne baba adı konmasını da hiç doğru bulmuyorum zaten hele çocuğun annesini üzerek böyle diretilmesini hiç hiç doğru bulmuyorum. Adamların ağzına meşe odunuyla vurasim geliyor.

Esiniz 3. de erkek olmazsa 4.yu de isteyecek miymis? 😬😬 Erkegi bulana dek devam mi?

Oncelikle 3.cocugu dogurmazdim (1 tane bile dogurmuyorum), ama dogurmaya niyetli olsam da iki ismi kabul etmedigi muddetce dogurmazdim. Babasinin ismini soylemez de ikinci ismi kullanirsiniz diye olmaz diyor, sark kurnazi esiniz.

Erkek çocuğu olsun diye ısrar ediyor yine kız olursa 4. çocuk isteyecek eşiniz sandığınızdan daha geri kafalı.

İsim koymak için çocuk mu yapılır yahu?

Tavsiyem eşiniz baba ismine çok meraklıysa mahkeme kararıyla o ismi kendine alsın. Sizi de rahat bıraksın.

Back
X