Siz olsaydınız ne yapardınız?

canım benım oyle yılbası ınanıısm yoktur kutlamayız bıle ve emın ol ona gore geccek olsa ıdı yılımız ayrı gayrı kalırdık sanırım.. tabıkı alakası yok:delphin:.. senın onunla paylasacagın neler neler varken gecelere mı kaldınız.. ustelık henuz yolun basındasınız..yerimseniben
acele etme zamnın cok agır adımlarla ılerle pısman olmazsın..

:içelim:
evet canım cok haklısın, bu fınaller ve mulakatlardan cok daraldım, cok emek verdıgım bı sınavdan torpıl yuzunden kazanamadım felan derken, cok daraldım aslında bu yuzden bı nefes almak ıstedım cunku yıne onumde cok yogun bır 15,20 gun var, ve 1,5 gunum var sadece o sekılde degerlendırebılcegım, aslında su an sızlere bunları yazarken bıle bı yandan sunum hazırlıyorum,onuda ıhmal etmek ıstemıorum

kesinlikle kalma sakın çok yanlış sonra pişmam olmakta var iyi dşün derim

cok haklısın canım

Son düzenleme:
arkadasım kesinlikle kalma bu sana artı da getirecektir..varsın ayrı geçirin..ilişki 3haftalık nedir ki bu süre?
bence erkekler hem bende kal muhabbeti yapar hem de kalanların ardından kötü konuşur...bu böyledir ..güvendiğin yıllanmış bir ilişki de değil üstelik.

seni çok iyi anlıyorum insan tabi sevdiğinin yanında olmak ister
sen ya arkadaşının evinde giriceksin yılbaşına hem bişe olurmu korkun olmayacak hemde elele tutmuş ve öpüşmüş olduğunuz için söylüyorum ilerlermi korkun olmayacak...
yada dışarda buluşup geceyi dışarda kutlamanız gerek....
fikrimi sorarsan ne kadar istesende aynı evde kalma derim ben kendi yaşadığım ilişkiden biliyorumki en masum olan gece bile bian gelip aynı yatkta son buluyo ben yaptım ama kimsenin yapması taraftarı değilim canım sonradan ne keşke fayda veriyo nede pişmanlık iyi düşün olurmu

arkadasım kesinlikle kalma bu sana artı da getirecektir..varsın ayrı geçirin..ilişki 3haftalık nedir ki bu süre?
bence erkekler hem bende kal muhabbeti yapar hem de kalanların ardından kötü konuşur...bu böyledir ..güvendiğin yıllanmış bir ilişki de değil üstelik.
evet canım haklısın, yanı her ne kadar soylemez etmez desem de, sonuna kadar guvenemem tabı kı...

seni çok iyi anlıyorum insan tabi sevdiğinin yanında olmak ister
sen ya arkadaşının evinde giriceksin yılbaşına hem bişe olurmu korkun olmayacak hemde elele tutmuş ve öpüşmüş olduğunuz için söylüyorum ilerlermi korkun olmayacak...
yada dışarda buluşup geceyi dışarda kutlamanız gerek....
fikrimi sorarsan ne kadar istesende aynı evde kalma derim ben kendi yaşadığım ilişkiden biliyorumki en masum olan gece bile bian gelip aynı yatkta son buluyo ben yaptım ama kimsenin yapması taraftarı değilim canım sonradan ne keşke fayda veriyo nede pişmanlık iyi düşün olurmu
canım yukarı tukursen bıyık, aşağı tukursen sakal...
en rahatı sanırım evımde kalmak
ben bı yere cıkmayacagım
umarım oda cıkmazkötükedihüso
hedıyesınıde artık kargolarım

Bencede kalma arkadasim. Sen kendine güvensen bile Erkek milletine güven olurmu hic. hepsi kuduruk.birde yilbasi gecesi. Sakincali bir durum..

Bencede kalma arkadasim. Sen kendine güvensen bile Erkek milletine güven olurmu hic. hepsi kuduruk.birde yilbasi gecesi. Sakincali bir durum..
canım yorumun benı guldurdu Allahta senı guldursunsırnaşık şey
evet dogru kuduruklar:)
alkol olmıcak ama yınede dıkkatlı olmakta fayda var

2 ay tanıdığın biriyle bir gece geçirmek hiç doğru değil cnm :1no2:
Daha çok tanı ona daha çok güvendiğin zaman belki olabilir ama böylesi sakıncalı

arkadaşla aynı fikirdeyim...yalnız kalmak için çok erken...bu gece özel hadi nolurr bak yeni bir yıla birlikte giriyoruz hadi fln gibi şeylerle alkolün etkisiyle senden fazlaca beklentileri ve istekleri olabilir..dikkatli olman gerek diyorum ben...günler torbaya girmediya..çok çok istekliyseniz ilişkiniz resmiyete binice birlikte kalırsınız..hoş onada olumlu bakmıyorum ben..neyse...kaydirigubbakcemile2

arkadaşla aynı fikirdeyim...yalnız kalmak için çok erken...bu gece özel hadi nolurr bak yeni bir yıla birlikte giriyoruz hadi fln gibi şeylerle alkolün etkisiyle senden fazlaca beklentileri ve istekleri olabilir..dikkatli olman gerek diyorum ben...günler torbaya girmediya..çok çok istekliyseniz ilişkiniz resmiyete binice birlikte kalırsınız..hoş onada olumlu bakmıyorum ben..neyse...kaydirigubbakcemile2

canım duyguların hanı heycanı ıle bole bı ıstek olmustu...
oncelıkle fıkrın ıcın tskurler...
burda evlı arkadasların yaptıgı yorumlar aslında daha cozume yonelık cunku sızler bızlerden daha ılerıyı gorebılıyorsunuz sonucları tahmın edebılır, ılerıde bunlar basımıza neler acabılır bunları gorebılıorsunuz

henüz iki haftalik bir iliski ve 2 aydir tanisiyorsunuz bence bir insani yeterince tanimak icin az bir süre ve bana göre ayni ortamlarda belli zamanlarda bulunmussunuz zaten insanlar o zamanlarda olduklarindna farkli görünür bence tam anlamiyla tanidiginizi sanmiyorm ayni evde kalmak büyük cesaret ister...sonradan üzüleceginiz seyler olabilir belkide olmaz ama essegi saglam kaziga baglamak lazim bence nacizane benim fikirim bu ben olsam kesinlikli 2 aydr tanidigim,hoslaniyorum dedigim(suandaki hisleriniz gecici olabilir cünkü) birinin evinde kalmazdim..

ecem ve meltem ılgınız ıcın tesekkur ederım
ben alkol kullanmıyorum zaten, o kullanıyor ama ıcse de cok ıccegını sanmıyorum...
benım tereddutum ben hıc bı erkek arkadasımın evınde kalmadım gerek olmadı ankaradaydık hep, ve kalınsada bı suru kısı oldu hep...

dedıgım gıbı kuzenın evındede yalnız kaldıgımızda normal olan seyler oldu , öptü sarıldı bunlar yani...

ama yınede dedıgım gıbı kalmaya gıtmek konusunda emın deılım, yerımde olsaydınız napardınız?

sonradan pişman olacağin şeyleri yapma bence
ben olsam kalmazdim asla:delphin:

sonradan pişman olacağin şeyleri yapma bence
ben olsam kalmazdim asla:delphin:
canım bende sanırım sızler gıbı dusunuorum kı
hanı ıstedım hanı guzel bı an olsun dıe
ama sonradan aman canım kalıyım nolcak dıyemedım
kac gundur ona bısey demeden sessız sessız ıcımden dusunup karar vermek ıstedım
sımdı arkadaslar sızce yılbası gunu kargolarda aksama olur mu?

canım benim kusra bakma...söylediklerinde ben bir çelişki görüyorum....gördüğüm çelişki şu....hem başında söylüyorsun benden bi beklentin olmasın sakın..beklentilerine karşılık veremem demişsin..iyi güzel ama..hem bunu söyleyipde hem sevgiliyle şehir şehir gezmenin alemi ne...sence bu ne kadar mantıklı.....benim düşüncem şu güzelim...sevgilisiyle hadi sevgilisiz diyelim ya şehir şehir gezen bir bayanın ya kaybedecek br şeyi yoktur yada kendine hakikaten çok güveniyordur ki hayat sadece kendine olan güvenle başa çıkamıyorsun...madem kaybedecek birşeylerin var otur oturduğun yerde akıllı hareket et...sen değil o gelsin...inan güven için bir insanı ne kadar tanıdığın hiç önemli değil hele burda erkekler söz konusu ise...hele hele bie nefis den bahsediyoruz ki...nefis insanın akıl dışı hareket eden bir duygusudur...dizginlenemez...hadiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii onu geç sen gittin kaldınız birşey olmadı illaha olacak diyede bi şart yok tabiii yattınız uyudunuz kardeş kardeş...aylar derken seneler geçti ciddi düşünüyorsunuz..o sana başlıyacak..YA AŞKIM HANİ SENLE Bİ KAÇ GECE KALDIK YA BERABER EEEEEEE SEN HİÇ BAŞKASIYLA KALDIN MI?fisfisfisKALMIŞTIR YA KALMAZ OLUR MU?SERBEST KIZDI NEDE OLSA BENİMLE 3 AYLIK TANIŞMIŞKEN GELDİDE BANA YOK YOK KESİN KALMIŞTIR:uhm: DİYECEK KENDİ KENDİNE...SONRA O BÖYLE DÜŞÜNDÜKÇEDE SEN BİN PİŞMAN OLACAKSIN...eğer bilseydin böyle düşüneceğini kalırmıydın hiç....neyse benden bu kadar.....AKILLI MANTIKLI SAF VE DURU KALMAN DİLEĞİYLE....

sevgilisiyle hadi sevgilisiz diyelim ya şehir şehir gezen bir bayanın ya kaybedecek br şeyi yoktur yada kendine hakikaten çok güveniyordur ki hayat sadece kendine olan güvenle başa çıkamıyorsun..

dıkkat edersen ılk basta arkadasıma gıdecektım
sevgılım olmasa da unıversıteden arkadaslarıma akrabalarıma sehır dısına kalmaya gıdıyorum, aılemın herseyden haberı olur

gerısınde de evet bı an gaza gelıp guzel bı fıkırmıs gıbı geldı, ama gerısındede kendısıne gelıorum su bu demedım...
yalnıs bı karar vermemek ıcın aıleme yalan solemek ıstemıyorum bu yuzden daha alternatıf plan dusunelım dedım
alternatıf olmazsa eger onda kalacaktım kı
anlasıldıgı uzere bu benım ıcıme sınmedıgı ıcın ve kendısıne daha once hıc bu sekılde kalmadıgımı soledım
hala da ıcıme sınmıyor zaten, benım ıcın bı deger tasıdıgnı kargo gondererek gosterıcem
ıkıncısı ben beya dıger arkadaslar gerek turneler , gerek sınavlar dıger seyler ıcın sehır dısına gıtme durumları yasıyor , bundada kendımıze guvenmemız gerek

son dedıgın tarafta da yanı ben bıraz daha ona gore daha gelenekcı dusunuorum bana gore dogru olan dusunme seklı bu
o zaten unı hayatında evde yasamıs o donem sevgılılerı ıle kalmıs, ona gore rahat bı durum, ama zaten ben bunların bı kısmını kabul etmeyecegımı soledım
su an ılıskımız ne gunu bırlık bıseyler yasanacak bı ılıskı, ne de tamam kesın evlenırız dıen bı ılıskı, hersey bırbırımızı tanıdıkca verecegımız degerle orantılı
onun bana verdıgı degerı ben goruyorum ama benım bole bısey yapmam ıcın ılıskımız adına cok erken , belkıde hıc olmasa daha ıyı olur

Eee arkadasim. Bu kadar yorumdan sonra ne karar verdim. merak ettim dogrusu.????Iyi düsün de karar ver. Sonra basina :emir_bebek:böyle bir sey gelmesinde...

Eee arkadasim. Bu kadar yorumdan sonra ne karar verdim. merak ettim dogrusu.????Iyi düsün de karar ver. Sonra basina :emir_bebek:böyle bir sey gelmesinde...

aslında verdıgım kararı arkadasların emek verıp yazdıgı yorumlara verdıgım cevaplardan asıkar
gıtmeyecegım
onun yerıne kargoyla gonderecegım hedıyesını

"aşırı bi hareketi olmadı" demişsin burdan " bi hareketi oldugunu" çıkardım ben. erkek milletine güven olmaz. ya gitme yada kalacak başka yer ayarlasın benim fikrm bu

"aşırı bi hareketi olmadı" demişsin burdan " bi hareketi oldugunu" çıkardım ben. erkek milletine güven olmaz. ya gitme yada kalacak başka yer ayarlasın benim fikrm bu
yok canım orada bı hareketı de olmadı, normal yanı , sevgılın elını tutar sarılır bunlardı kastım... canım zaten gıtmeyecegım, ileride rahatladıgım zaman derslerden o zaman da arkadasımda kalacagım , daha oncede kaldım o arkadasım aılesı ıle yasıyor, aılemede yalan soylememıs olacagım , gunduzde onunla bulusurum planım bu sekılde...
yerimde olsaydınız ne yapardınız demişsin Madem sordun
Yerinde olsaydım kalmazdım
tesekkurler

aslında verdıgım kararı arkadasların emek verıp yazdıgı yorumlara verdıgım cevaplardan asıkar
gıtmeyecegım
onun yerıne kargoyla gonderecegım hedıyesını

Iyi bir karar vermissin. Bende senin yerinde olsaydim tek bir gece bile olsa kalmazdim.
3 haftalik bir iliski o kadar güvenmek icin cok erken. Güvenince bile kalmak dogru olmayabilir...

bence kesınlıkle kalma belkıde senı denıyo ınsan yıllarca tanıdıgına bıle guvenemıyo bence yapma

Back
X