• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Yerinde olsam böyle bi konuya asla karışmazdım..
sonra kadın gitmez,pişman olur sende ara bozan olursun..
Ayrıca adamın yaptığıda saçmalık..
Böyle kararlar beraber verilir eşlerle,ne o öle tek başına ben gidicem ister gel ister gelme..
Nası bi aile olma anlayışı bu..

yanii ben senii takmıyorum gelsende olur gelmesende önemli değilsin gibi olmuş sankii....seven bi eşş böyle dermi acaba orası tartışılır ama omamış yani sen yılalrını paylaştıın eşine sen olsanda olur olmasanda olur demekk zor bi durummm

Yerinde olsam böyle bi konuya asla karışmazdım..
sonra kadın gitmez,pişman olur sende ara bozan olursun..
Ayrıca adamın yaptığıda saçmalık..
Böyle kararlar beraber verilir eşlerle,ne o öle tek başına ben gidicem ister gel ister gelme..
Nası bi aile olma anlayışı bu..

yok canım karışmıyorum..fikir ona bırakıyoruz tabiki..hayat karar onun....CADIARZU
ben fikrimi söyledim o zaten en baştan beri ğitme tarftarııı dagilkiiikafamçokkarıştıama eşii diretiyoo orası olcak diye....ne olursa olsun adana gtcekmiş...:bbo:

madem gelmezsen boşanırım diyor ben olsam bin kere başına kakardım bu durumu.

ama böyle bişiyi hiç dememiş olsaydı bizim için nasıl iyi olacaksa öyle yapalım kocacım.seninle mutluyum oraya gidince düenimiz bozulmayacak ise sen yine böyle kalacaksan tabi ki olur derdim. ama madem boşanırım gelmessen diyor 3 sene bekleme git şimdi boşa derdim.

sakin zamanda konuşsun. ve uzunca bir süre konusunu açmaya gerek yok. 3 yıl şak diye geçmeyecek. orayada bir ev alıp yazlarıda gidebilirler.

yanii ben senii takmıyorum gelsende olur gelmesende önemli değilsin gibi olmuş sankii....seven bi eşş böyle dermi acaba orası tartışılır ama omamış yani sen yılalrını paylaştıın eşine sen olsanda olur olmasanda olur demekk zor bi durummm

kuzum benim fikrini yazdıgın için saollopuyorumnanaktan
demekiii adana daha önemlii....ankaralı biii kadın orda yaşaması çok zor olcakk:sinifsinif:

madem gelmezsen boşanırım diyor ben olsam bin kere başına kakardım bu durumu.

ama böyle bişiyi hiç dememiş olsaydı bizim için nasıl iyi olacaksa öyle yapalım kocacım.seninle mutluyum oraya gidince düenimiz bozulmayacak ise sen yine böyle kalacaksan tabi ki olur derdim. ama madem boşanırım gelmessen diyor 3 sene bekleme git şimdi boşa derdim.

sakin zamanda konuşsun. ve uzunca bir süre konusunu açmaya gerek yok. 3 yıl şak diye geçmeyecek. orayada bir ev alıp yazlarıda gidebilirler.

ayyy çok hossun çok net ve içten bi ifade olmuşşşş
politik olmamışş yaşa opuyorumnanaktanaynı kanatdeyim erca

rica ederim bebeğimm ama akdınada yazıkk istemedii bi eyrde yaşamak zorunda değilkii bi orta yol bulmaları alzımmm:umursamaz:

ay yazını okumak için biraz çaba harcamak gerekiyor ama, olsun :))

canım arkadaşın adana olduğu (alışık olmadığı bir şehir) için mi gitmek istemiyor, yoksa orada çok akrabası var diye mi?

ay yazını okumak için biraz çaba harcamak gerekiyor ama, olsun :))

canım arkadaşın adana olduğu (alışık olmadığı bir şehir) için mi gitmek istemiyor, yoksa orada çok akrabası var diye mi?

adanalı degill arkadaşim ankara eşi adana...
eşi istedgi için adanaya gitcekk onunu akrabası orda adamın.kaadının ankara...arkadaşim diyoki başka bi şehir olsaun geliyim diyo..ama adam diretiyoooo:sinifsinif:

adanalı degill arkadaşim ankara eşi adana...
eşi istedgi için adanaya gitcekk onunu akrabası orda adamın.kaadının ankara...arkadaşim diyoki başka bi şehir olsaun geliyim diyo..ama adam diretiyoooo:sinifsinif:

tamam ben de onu demek istemiştim de, parantezi yanlış kelimeden sonra açmışım :)

valla zor iş, ama kesinlikle gitmek istemiyorsa sonuna kadar diretsin...

ben olsaydım gitmezdim.ne münasabet yani illa birinin memleketine gitceksek nie benim ki değilde eşimin ki.madem öle ikimizinde memleketi olayan bir yere gidelim

ben olsaydım gitmezdim.ne münasabet yani illa birinin memleketine gitceksek nie benim ki değilde eşimin ki.madem öle ikimizinde memleketi olayan bir yere gidelim

evet zor iş zaten şuan ankaradalr
10 yıldr emekli olmadan adanaya gitcekmişş
bööyle arkadaş kararsızz:sinifsinif:

kültür farkı cok önemli eğer dısarda oldugu halde katlanamıyorsa onların hallerine
birde yanlarına gelince kabus olacak
su an ben yasıyorum herseyleri farklı akrabaları yüzünden evde huzur yok ne sorunları bitiyor ne istekleri karsı cıktığım zaman büyük tartısmalar yok bana söyle iyilik yaptılar yok yardım etmem lazım daha bir sürü sey sorun sorun
aile kavramına karsı değilim hic bir zaman ama aile kavramına sayğı göstermeyip ğeleceksen gel yoksa bosarım ayrılırım diyen bir insanada mücadele vermek gerek diye düsünüyorum malesef böyle bir insanla günlerim kabus olmakta benim insanllah bana dönmez allah yardımcı olur size
akıllı ve düzğün yapıcı bir sekilde fikirini değistirmiyi calışsın bence

kültür farkı cok önemli eğer dısarda oldugu halde katlanamıyorsa onların hallerine
birde yanlarına gelince kabus olacak
su an ben yasıyorum herseyleri farklı akrabaları yüzünden evde huzur yok ne sorunları bitiyor ne istekleri karsı cıktığım zaman büyük tartısmalar yok bana söyle iyilik yaptılar yok yardım etmem lazım daha bir sürü sey sorun sorun
aile kavramına karsı değilim hic bir zaman ama aile kavramına sayğı göstermeyip ğeleceksen gel yoksa bosarım ayrılırım diyen bir insanada mücadele vermek gerek diye düsünüyorum malesef böyle bir insanla günlerim kabus olmakta benim insanllah bana dönmez allah yardımcı olur size
akıllı ve düzğün yapıcı bir sekilde fikirini değistirmiyi calışsın bence

evet canım dışarda ankardalar şuan
ama 3 yıl sonra adanaya gitcekmiş.eşi öyle diyo
sen şimdi adanadamı yaşıyosun eşin için..ama mutsuzsun analdıgım kadarıyla akrabalrıda çok onlarında derdi hiç bitmiyyormuşş....eger gelmesen boşan demiş...senin durumun nasılllll:1shok:

Bizimde bi evimiz var kiracı var şuan eşimm yaptırıp orada oturmak istiyor ama kaynımlar çevre nedeniyle ben kabul etmiyorum..Çok ısrar ediyor bazen takmış kafaya bende o zaman buyur git otur ben gitmiyorum diyorum kapatıyor konuyu...
Arkadaşının eşi çok kararlı neden diretiyosa oraya gidince mutlumu olacak eşi mutsuzken zorla götürmekten ne anlıyorlar anlamıyorum.Bence arkadaşın güzel bir dille anlatsın oraya gidince karşılaşacakları sorunları zorlukları.Burda mutluyuz...Mutluyken mutsuz olmayalım desin.ıkna olur işallah

Yeni gördüm gelmezsen boşanırızı.. :oklava:
O ne demekmişş yaa bunun içinmi evli kalıyomuşş o halde kalmasınn boşasın beyefendi...
Kendi kendine karar vermeler ..Güzel bir dille o karısını ikna etmeye çalışamazmı sanki...Kendi kendine karar vermeler , boşanırız falan ...
Evllilik ortak bir hayatsa her kararda ortak olmak zorunda...

Bizimde bi evimiz var kiracı var şuan eşimm yaptırıp orada oturmak istiyor ama kaynımlar çevre nedeniyle ben kabul etmiyorum..Çok ısrar ediyor bazen takmış kafaya bende o zaman buyur git otur ben gitmiyorum diyorum kapatıyor konuyu...
Arkadaşının eşi çok kararlı neden diretiyosa oraya gidince mutlumu olacak eşi mutsuzken zorla götürmekten ne anlıyorlar anlamıyorum.Bence arkadaşın güzel bir dille anlatsın oraya gidince karşılaşacakları sorunları zorlukları.Burda mutluyuz...Mutluyken mutsuz olmayalım desin.İkna olur işallah[/

evttt bunada eşii anlatıyor ama ısrar ediyorrr
olmassa gelme diyo boşan diyorr arkadim adana olmasın,bu seferde tarsus mersin,
ğidelim diyorrr.kadın kafasyı yiycekkkk:umursamaz:sene bu durumdasın,nasıl ikna ettin pekiiiCADIARZU

Back
X