• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız ne yapardınız?

Yeni gördüm gelmezsen boşanırızı.. :oklava:
O ne demekmişş yaa bunun içinmi evli kalıyomuşş o halde kalmasınn boşasın beyefendi...
Kendi kendine karar vermeler ..Güzel bir dille o karısını ikna etmeye çalışamazmı sanki...Kendi kendine karar vermeler , boşanırız falan ...
Evllilik ortak bir hayatsa her kararda ortak olmak zorunda...

boşan cakmışşş garip insan bi şehiriçin eşine bunu dermi.diyosa
dememkii akrabası daha önemliiiiii:olmaz:

evttt bunada eşii anlatıyor ama ısrar ediyorrr
olmassa gelme diyo boşan diyorr arkadim adana olmasın,bu seferde tarsus mersin,
ğidelim diyorrr.kadın kafasyı yiycekkkk:umursamaz:sene bu durumdasın,nasıl ikna ettin pekiiiCADIARZU[/QUOTE]
Canım... benim pek ikna etmem olmadı gidiyorsan buyur git ...
Bensiz yaşarsın dedim..
Niye böyle yapıyosun falanlar filanlar bak ne güzel olur evimiz falan...
Dedim Allah aşkına mutlu olamadıktan sonra evi ne yapayım burda kafam rahat huzurum yerinde karışanım yok laf söz edenim yok...Durduk yere huzursuzluk yaratmayalım dedim...Huzurumuzu bozmayalım dedim..
Yine lafını ediyor arada ama ısrar etmiyor bak yaa ne güzel olurdu falan diyor ters ters bakıp gülüyorum artıkk...

ğidelim diyorrr.kadın kafasyı yiycekkkk:umursamaz:sene bu durumdasın,nasıl ikna ettin pekiiiCADIARZU
Bensiz yaşarsın dedim..
Dedim Allah aşkına mutlu olamadıktan sonra evi ne yapayım burda kafam rahat huzurum yerinde karışanım yok laf söz edenim yok...Durduk yere huzursuzluk yaratmayalım dedim...Huzurumuzu bozmayalım dedim..
Yine lafını ediyor arada ama ısrar etmiyor bak yaa ne güzel olurdu falan diyor ters ters bakıp gülüyorum artıkk...
[/QUOTE]

çok zor bi durum bu..bide sevmedgi bi memeleket hiç bilmez gezmeyeg giitklerinde bile 1 hfat kalıp geliyo canım arkadaşim.((bide temelli olursa orda çok kalamayıp dönöner gelirrr ankaradan kalkıp adadna.hayır izimr balıkesir başaka bi şehir olsada kallkp gitcek kadın amam adana veya mersinmiş...hayır gelmeme diyo burda mutluyuz diretiyyo ama eşi nett sanki..CADIARZU

boşan cakmışşş garip insan bi şehiriçin eşine bunu dermi.diyosa
dememkii akrabası daha önemliiiiii:olmaz:

Akrabayı bırak eşine hiçmi değer vermiyor hiçmi istediklerinin önemi yok gözünde..
Hiçmi insan eşinin mutluluğunu istemez...
Boşanmayı bile göze almış baksana dediğim dedik çaldığım düdük diyor...
Arkadaşına fazla karışma kötü şeylere sebep olmayalım ama eşi güzellikle anlamıyorsa yapacak pekte bişey yok...Gitmek zorunda ...
Bazen yapacak bişey kalmayınca bazı şeylere katlanmak zorunda kalabiliyoruz...
Belkide mutlu olur umduğu gibi olmaz ne diyeyim... benneyaptımki
Belkide eşi oraya gitmekte hata yaptığının farkına varır pişman olur yerimseniben

Son düzenleme:
Akrabayı bırak eşine hiçmi değer vermiyor hiçmi istediklerinin önemi yok gözünde..
Hiçmi insan eşinin mutluluğunu istemez...
Boşanmayı bile göze almış baksana dediğim dedik çaldığım düdük diyor...
Arkadaşına fazla karışma kötü şeylere sebep olmayalım ama eşi güzellikle anlamıyorsa yapacak pekte bişey yok...Gitmek zorunda ...
Bazen yapacak bişey kalmayınca bazı şeylere katlanmak zorunda kalabiliyoruz...
Belkide mutlu olur umduğu gibi olmaz ne diyeyim... benneyaptımki
Belkide eşi oraya gitmekte hata yaptığının farkına varır pişman olur yerimseniben

yok canım artık son karar onların tabikiiii............ğüzellikten
analmıyo diretiyoo küçük kasaba gbi yerleri seviyor eşii,gitmek zorunda degil bence mutlu olmucanan bilke bile gitmek nekadar dogru..en azından sen gidermissin çoook zor bi karar uu..canım destegin ve bilğin için ç.ok tşklerrrropuyorumnanaktan

ğidelim diyorrr.kadın kafasyı yiycekkkk:umursamaz:sene bu durumdasın,nasıl ikna ettin pekiiiCADIARZU
Bensiz yaşarsın dedim..
[/QUOTE]

dogruu artık zaman kalldıı bu durummmm:1no2:

canım tahminen Adana daki akrabaları dolduruyordur adamı aslında Adana yı iyi bilirim oralı olmasam da ailem orda yaşıyor büyük ve modern bir şehir kış aylarında havası çok güzel de yazın fena işte gitse Ankara dan sonra alışamaz diye birşey yok sorun yaşamaz hatta rahat bile edebilir trafik daha rahattır en azından musluktan akan suyu temiz felan

bence burdaki en büyük sorun adamın böyle bir dayatma yapması istediği kadar iyi bir adam sorunsuz bir evlilik olsun karısını düşünmeden hareket eden akrabası için ailesini dağıtmak isteyen adamla yapılan evlilik sorunsuz değildir bence düpedüz saygısızlık adamın yaptığı

şahsi fikrim ben olsam buyur canım sen git gitmeden de bir avukat bul davayı açarsın madem boşayacaksın beni derdim madem adam blöf yapıyor ben de o blöfü görüverirdim tahminim sıkıyı görürse zaten adam vazgeçer inadından yok eğer vazgeçmiyorsa da kendisini hiçe sayan adamla evli kalmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum ben

canım tahminen Adana daki akrabaları dolduruyordur adamı aslında Adana yı iyi bilirim oralı olmasam da ailem orda yaşıyor büyük ve modern bir şehir kış aylarında havası çok güzel de yazın fena işte gitse Ankara dan sonra alışamaz diye birşey yok sorun yaşamaz hatta rahat bile edebilir trafik daha rahattır en azından musluktan akan suyu temiz felan

bence burdaki en büyük sorun adamın böyle bir dayatma yapması istediği kadar iyi bir adam sorunsuz bir evlilik olsun karısını düşünmeden hareket eden akrabası için ailesini dağıtmak isteyen adamla yapılan evlilik sorunsuz değildir bence düpedüz saygısızlık adamın yaptığı

şahsi fikrim ben olsam buyur canım sen git gitmeden de bir avukat bul davayı açarsın madem boşayacaksın beni derdim madem adam blöf yapıyor ben de o blöfü görüverirdim tahminim sıkıyı görürse zaten adam vazgeçer inadından yok eğer vazgeçmiyorsa da kendisini hiçe sayan adamla evli kalmanın bir anlamı olmadığını düşünüyorum ben

çok mantıklı yaklaşmıssın....yani belki alışır ama ddegim gbiiii sorun eşinnin istemiyosan boşan demesi............yanii ortak karara verilmesi gerekir....evtt akrabaları zaten çok dedikodu seven insanlar....açık aryan tiplermiş...hayırlısı canım....çok tşklerrCADIARZU

ya sen neden karısıosun
bence ne olursa olsun anca beraber kanca beraber eşiyle evlenirken ailesiyle de evlendiginin farkında deilmiydi de evlendi

Ben sorundan çok yazma tarzınıza takıldım nedense....
Ne kadar garip bi yazıştır o ...

eşinin ister gel ister gelme demesi hiç iyi değilmiş. ama eşi gitmeye kesin kararlıysa tek duracak değil eşini yalnız bırakması evliliiiklerii bitirebilir dedğin gbi seviyorsa belki emekli olana kadr ikna edebilirsiniz ama gitmeyip eşini tek bırakmasın bence cnm

bence gitsin cünkü esininde ailesine yakın olmaya hakkı var ve birde erkekler esinin yasadığı sehre ğedince iç güveysi gibi hisseder kendini bende adanalıyım adananın erkeği sert olur onlar icin söz ağızdan bi kere çıkar gibisinden hemde adananın insanları sıcak kanlı olur kaynasa bilir bence

konuya cevap yazan herkeze teşekürler...konu kapadndıı eşiyle ortak bi karada kalmışlar arkdaŞALR .............:kkk:

Back
X