Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

Ne alakasi var canim onlar yapmis siz de mi yapacaksiniz siz dusurmemissiniz ama kadin bebegini dusururse uzuntuden nasil vereceksiniz hesabini

Hamile halinizle fesatlik dusunmeyin Allah askina ya birakin ne halleri varsa gorsunler

Ben dogum yaptim. Istedimki beni ne kadar uzduler kendiside ayni durumda anlasin diye. Cunku onlar anne kuzen ve esi vs ustumuze geldiler. O sekilde dusuk yapmadiysam Benim bir mesajimla dusuk yapmaz heralde.

Mesafe en güzeli uğraşıp klasini düşürmeye değmez. Hamile insansin kimseye bulaşma Allah buyuk hakli yada haksız illaki hakettigini bulur.

Evet dusuk tehdidim vardi. Onlar beni cok dusunduler. Sadece anlasin durumumu diye. Cunku bi Allah in kulu beni dusunmedi bu kiz hamile diye.
O onlarin kötülüğü. Kotu ruhlulugu. Sadece kadina zarar verecek olsaniz eyvallah. Ama ortada bebek var. Onlar sizin bebeginizi dusunmemis ama siz düşünün.

Kendime yakistiramiyorjm zaten asla da yapmayacagim birsey. Suan kendisi ayni durumda anlamasini istedigim icin. Telefonda lanetler yagdirarak hakaretler etti. Kayinvalidesi de gece 12 de evimize geldi ve demedigin birakmadi.

Kisasa kisas. Degilde sadece yaptigini anlamasi diyelim.

Ben dogum yaptim. Istedimki beni ne kadar uzduler kendiside ayni durumda anlasin diye. Cunku onlar anne kuzen ve esi vs ustumuze geldiler. O sekilde dusuk yapmadiysam Benim bir mesajimla dusuk yapmaz heralde.
Yapmayin siz yinede pisman olursunuz sonra. Allaha havale etmek en guzeli

Ugrastikca daha fazla siniriniz bozulacak
Bence kendi hallerine birakin.

Kisasa kisas. Degilde sadece yaptigini anlamasi diyelim.

Ama üzülecek işte evet onlar düşünmemiş ve incitmişler
Aynı şekilde yaparsanız sizde onların seviyesine inmiş olcaksınız ne gerek var !
Havale edin gitsin .

Yarayı kaşıdıkça kanatırsınız bırakın ne halleri varsa görsünler

Evet bi sebepti belki uzak durduk bir sekilde. Birde utanmadan cocugumu soruyormus sagda solda.

Diyelimki çektiğiniz sıkıntının aynısını çektirdiniz. Ya kadının karnındaki bebeğe bir şey olursa, o kadının nasıl tepki vereceğini bilmiyorsunuz ki. Stresten bebeğine bir şey olabilir. O zaman ne yapacaksınız? Kızgınlıkla kalkan zararla oturur unutmayın.

Doğacak bebeğin bir suçu yok bence. Mesafenizi korumanız en makul olanı

Canım, Allah göstermesin stresten o kadının karnındaki bebeğe bir şey olursa vicdan azabı çekmez misin, ne günahı var o bebeğin... evet, senin karnındaki bebeğinde bir suçu yoktu ancak düşüncesiz insanlar sana bunu yaşattı... Kötüyle kötü olmayın lütfen, Allah'a havale edin, yerini bulur herkes sonunda.

Hayatınızdan cıkartmışsınız. Eltiye zarar vereyim derken gunahsız bebeğe zarar vermiş olursunuz. Bunu yaparsanız da iyi insanım demeyin hiç o bebeğin hiç kabahati yok

Hayatından çıkmış gitmiş şükret ve hiç bulaşma boşver. Sen şimdi mesaj atsan olay iyice dallanıp budaklanır sonu yine sana dokunur..

Onlar bir yanlış anlamadan dolayı sorun çıkarmışlar ama sen fesatlığından dolayı bilerek çıkarmak istiyorsun.
Hiç iyi niyetli değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…