Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

bence ikisiylede görüşmeyin diyecektim ki zaten öyle yapmışsınız çokta iyi yapmışsınız.bence boşverin Allaha havale edin onlar sizi üzmüş siz aynısını yaparsanız onlarda farkınız kalmayacak hem hamile kadın Allah korusun olumsuz bişey olacağı tutar bu sefer sizde hem vebal altına girmiş olursunuz hem ömür boyu vicdan azabı çekersiniz.Allah kötünün hakkını er geç aynı ya da farklı şekilde verir sizden bulmasın boşverin

Onlar bir yanlış anlamadan dolayı sorun çıkarmışlar ama sen fesatlığından dolayı bilerek çıkarmak istiyorsun.
Hiç iyi niyetli değilsin.

Detayli degil yuzeysel anlattim o yuzden anlamaman normal. Kotu niyetim olsaydi eger gerceklestirirdim. Aynisi bana karsi yapildiginda yanlis anlama ben sordugmda kotu niyet degilmi? Bakis acin kotu.!

Detayli degil yuzeysel anlattim o yuzden anlamaman normal. Kotu niyetim olsaydi eger gerceklestirirdim. Aynisi bana karsi yapildiginda yanlis anlama ben sordugmda kotu niyet degilmi? Bakis acin kotu.!

Sanırım hamilelik olayına bakış açımız farklı. Sen hamileliği son derece ayrıcalıklı tutup 5 haftalık hamileyken yaşadığın olayın kasten olduğunu düşünüyorsun sanırım ki aynı şeyleri yaşatmak istiyorsun.

Tabiiki kasten di. Ben yasadim bunu cunku biliyorum. Cunku esimin kuzeninin esi diger eltisinin orayi aradigini bilerek olayi buyuttu. Araya kayinvalidesini karistirip bize karsi kiskirtti. Ve kuzeniyle esimi gorusturmuyor kesinlikle. Telefonda lanetler yagdirdi hakaretler etti. Ona istinaden sordum. Yasadigimi yasasin istedim. Aradan uzun zaman gecti ayni etkiyi yaratmazdi. Bu olayda kac kisi gecti sma 1 kisi bile benim hamileligimi dusunmedi. Ve tehlikem olustu bunun sayesinde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…