siz olsaydınız ne yapardınız?

nofear 86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Kasım 2015
1.149
787
73
38
arkadaşlar ben yeni taşındım kapının önünde bir paspas var merdivenleri silen kadın daha 4 kere geldi her geldiğinde bu paspası kaldırsana sanki zeytinyağı dökülmüş dedi burnunu kapatıyor artık dayanamadım paspası kaldırıp kokladım kokmuyor bişey dedim bana senin burnun koku almıyor dedi bende sen burnunu kapatacak kadar koku alsaydın bende alırdım heralde dedim size sormak istediğim koku almadığınız halde paspası kaldırırmıydınız ne yapardınız ? kadın her geldiğinde canımı sıkıyor şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar

İnat değilmi kaldırmazdım .

hayır kaldırmazdım sırf kadının emir kipiyle konuşmasından ötürü

kaldırmazdım ben de olsam , acaba ayakkabı mı kokuyor kapının önünde ? paspası kaldırıp altını silmek zoruna gitti kökten çözüm mü arıyor acaba?

Belki onun koku algısı daha fazladır mesela ben de başkalarının almadığı kokuları alıyorum. Amaaaa size üslubu ve emir kipi ile konuşması çirkin. Sırf bu yüzden kaldırmazdım.

kaldırıverın nolcakkı sankı sonucta kadın gelıp sılıyor temızlıyor ve o paspasına elını surupde kaldırıp altını sılmek zorunda degılkı e etrafınıda sılse olmaz bence kaldırın gıtsın.

Paspas sizin mi önceden mi kalmış

Sizinse yağ dökülüp dökülmedipini bilirsiniz kaldırıp temizlemeye üşeniyor olabilir

Değilse de atın yenisini alın gerçekten dura dura garip kokmuş eskimiş olabilir

Kadın hamile ve sizin paspasa takmış olabilir,kaldırmama ihtimalim yine de büyük bünyede inat var benim

kendinizi ezdirmeyin.yeni taşınmısınız.bak dediğimi yaptırdım olamasın.bazılarıda takacak birilerini bulur,uğraşmak için uğraşır kaldırmayın

bir tek bende değilki başka dairelerin önündede var

Nasıl zorunda değil ?
Kimseyı küçümsemıyoruıum yanlış anlaşılmasın ama gayette o paspası kaldırıp silmek zorunda yanı.. Bizim binada hep öyledır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…