İnat değilmi kaldırmazdım .arkadaşlar ben yeni taşındım kapının önünde bir paspas var merdivenleri silen kadın daha 4 kere geldi her geldiğinde bu paspası kaldırsana sanki zeytinyağı dökülmüş dedi burnunu kapatıyor artık dayanamadım paspası kaldırıp kokladım kokmuyor bişey dedim bana senin burnun koku almıyor dedi bende sen burnunu kapatacak kadar koku alsaydın bende alırdım heralde dedim size sormak istediğim koku almadığınız halde paspası kaldırırmıydınız ne yapardınız ? kadın her geldiğinde canımı sıkıyor şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
hayır kaldırmazdım sırf kadının emir kipiyle konuşmasından ötürüarkadaşlar ben yeni taşındım kapının önünde bir paspas var merdivenleri silen kadın daha 4 kere geldi her geldiğinde bu paspası kaldırsana sanki zeytinyağı dökülmüş dedi burnunu kapatıyor artık dayanamadım paspası kaldırıp kokladım kokmuyor bişey dedim bana senin burnun koku almıyor dedi bende sen burnunu kapatacak kadar koku alsaydın bende alırdım heralde dedim size sormak istediğim koku almadığınız halde paspası kaldırırmıydınız ne yapardınız ? kadın her geldiğinde canımı sıkıyor şimdiden teşekkür ederim arkadaşlar
ya sormayın kadın takmış paspasa az önce bir sürü oda spreyi sıktımİnat değilmi kaldırmazdım .
Eşinden rica et bakalım kokuyormuymuş ?ya sormayın kadın takmış paspasa az önce bir sürü oda spreyi sıktım
ilk söylediklerinde ilgilenmedim ama artık dayanamadımDeli mi ne?
Niye muhatap oluyorsunuz ki?
Eşinden rica et bakalım kokuyormuymuş ?
Eğer kokmuyor diyorsa sert bi dille uyar hadiini bilsin..
benimde uslubu sinirime gittiBelki onun koku algısı daha fazladır mesela ben de başkalarının almadığı kokuları alıyorum. Amaaaa size üslubu ve emir kipi ile konuşması çirkin. Sırf bu yüzden kaldırmazdım.
bir tek bende değilki başka dairelerin önündede varkaldırıverın nolcakkı sankı sonucta kadın gelıp sılıyor temızlıyor ve o paspasına elını surupde kaldırıp altını sılmek zorunda degılkı e etrafınıda sılse olmaz bence kaldırın gıtsın.
Nasıl zorunda değil ?kaldırıverın nolcakkı sankı sonucta kadın gelıp sılıyor temızlıyor ve o paspasına elını surupde kaldırıp altını sılmek zorunda degılkı e etrafınıda sılse olmaz bence kaldırın gıtsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?