- 6 Ağustos 2015
- 738
- 634
- 33
- 40
bence değil merdıvenlerı ve korıdorları sılıyor be artık vileda kullanıyorlar ellerını surmuyor sonucta ben karsıyım bu pas pas olayına bızler zaten evımıze ayakkabıyla gırmıyoruzkı.paspas ayakkabının tozunu sılerek ayakkabıyla ıcerı gırebılmek ıcındırNasıl zorunda değil ?
Kimseyı küçümsemıyoruıum yanlış anlaşılmasın ama gayette o paspası kaldırıp silmek zorunda yanı.. Bizim binada hep öyledır.
ben yeni alınca kaldırırım dedim o da kaldır alınca koyarsın dedi kenara itti bende alıp tekrar serdim kapıyı kapattımKadın hamile ve sizin paspasa takmış olabilir,kaldırmama ihtimalim yine de büyükbünyede inat var benim
Bizde eve ayakkabıyla girmiyoruz ama kapını önunde gayet hoş bir görüntü oluyor.bence değil merdıvenlerı ve korıdorları sılıyor be artık vileda kullanıyorlar ellerını surmuyor sonucta ben karsıyım bu pas pas olayına bızler zaten evımıze ayakkabıyla gırmıyoruzkı.paspas ayakkabının tozunu sılerek ayakkabıyla ıcerı gırebılmek ıcındır
Ay bi de kenara itti.ben yeni alınca kaldırırım dedim o da kaldır alınca koyarsın dedi kenara itti bende alıp tekrar serdim kapıyı kapattım
sizin için bu kadar önemli bir meteryalse o zaman en kısa surede yenısını alıp serın merdivenlerımızı silende bşir kadın unutmayalım ve çalışmak zorunda olmasa çalışmazdı.birde malesef merdiven silen arkadaslarımızda kucuk gorulme duygusu oluyor genellıkle bız hanımlar ya soguk suyu doldurup verıyoruz yada deterjan koymuyoruz yada ne bılım nasılsın bıle demeden suyu verıp kapıyı kapatıyoruz sanırım onlarda buna karsı sevımsız bır tavır alarak savunma mekanızması kuruyorlar kendılerıne.Bizde eve ayakkabıyla girmiyoruz ama kapını önunde gayet hoş bir görüntü oluyor.
annemden ve yengemden rica ettim geldiklerinde baktılar bişey yok dediler kadın takmış zeytinyağı kokuyor diyor anlamadımEşinden rica et bakalım kokuyormuymuş ?
Eğer kokmuyor diyorsa sert bi dille uyar hadiini bilsin..
Salla o zaman takma dedıklerını. Zor gelıyorsa çalışmasın hanımefendı .annemden ve yengemden rica ettim geldiklerinde baktılar bişey yok dediler kadın takmış zeytinyağı kokuyor diyor anlamadım
bende çok sinirlendimAy bi de kenara itti.
Kum küreğiiiimmmi getirin derhall
paspası kaldırıp silmemek içinse bütün bunlar bende kendim silerimSalla o zaman takma dedıklerını. Zor gelıyorsa çalışmasın hanımefendı .
Bizim binadada temızlıkçı var ama ben kendım sılıyorum ne yalan söylım
kaldırıverın nolcakkı sankı sonucta kadın gelıp sılıyor temızlıyor ve o paspasına elını surupde kaldırıp altını sılmek zorunda degılkı e etrafınıda sılse olmaz bence kaldırın gıtsın.
sizin için bu kadar önemli bir meteryalse o zaman en kısa surede yenısını alıp serın merdivenlerımızı silende bşir kadın unutmayalım ve çalışmak zorunda olmasa çalışmazdı.birde malesef merdiven silen arkadaslarımızda kucuk gorulme duygusu oluyor genellıkle bız hanımlar ya soguk suyu doldurup verıyoruz yada deterjan koymuyoruz yada ne bılım nasılsın bıle demeden suyu verıp kapıyı kapatıyoruz sanırım onlarda buna karsı sevımsız bır tavır alarak savunma mekanızması kuruyorlar kendılerıne.
annemden ve yengemden rica ettim geldiklerinde baktılar bişey yok dediler kadın takmış zeytinyağı kokuyor diyor anlamadım
artık üst üste söyleyince dayanamadım zeytinyağı olduğunu nerden biliyorsun dedim zeytinyağı böyle kötü kokar dedidelini biri dedi diye pas pas koklıycam... hem ben egeliyim keşke her yer zeytinyağı koksa... misss
artık üst üste söyleyince dayanamadım zeytinyağı olduğunu nerden biliyorsun dedim zeytinyağı böyle kötü kokar dedi
Birinin kopegi icin kokuyor bu demistim, sahibi arkamdaymis senin toton kokuyor demisti
8 -9 yasindaydim. Allah razi olsun o kadindan kimsenin birseyi hakkinda yorum yapmadim ondan sonra.
Siz de bir dahaoyle birsey soylerse senin toton kokuyor diyebilirsiniz kadina, hayatinin dersi olur vallahi
Ay cok guldum
insan gibi söylese çoktan laldırırdım yenisini alınca kaldırırım dedim hala kaldır diye kanara itiyor tekrar serdimHer işin bir zorluğu vardır, bu işin de demek ki paspas kaldırmak (ne kadar zorsa artık ucundan kaldırıp silecek).
Kim tavır alıyorsa sorununu onunla halletsin bence. Başkalarına emir vererek çok mu sevimli oluyor? Çalışan herkes işinde zorluklarla karşılaşıyor. Ben masa başı çalışıyorsam fax çektim diye eziklik kasmıyorum mesela.
Zeytinyağının nesini beğenmiyor organik ohh mis...
insan gibi söylese çoktan laldırırdım yenisini alınca kaldırırım dedim hala kaldır diye kanara itiyor tekrar serdim
bencede neye uğradığını şaşırırBirinin kopegi icin kokuyor bu demistim, sahibi arkamdaymis senin toton kokuyor demisti
8 -9 yasindaydim. Allah razi olsun o kadindan kimsenin birseyi hakkinda yorum yapmadim ondan sonra.
Siz de bir dahaoyle birsey soylerse senin toton kokuyor diyebilirsiniz kadina, hayatinin dersi olur vallahi
Ay cok guldum
Bak bu iyiymiş
bencede neye uğradığını şaşırır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?