siz olsaydınız ne yapardınız?

Nasıl zorunda değil ?
Kimseyı küçümsemıyoruıum yanlış anlaşılmasın ama gayette o paspası kaldırıp silmek zorunda yanı.. Bizim binada hep öyledır.
bence değil merdıvenlerı ve korıdorları sılıyor be artık vileda kullanıyorlar ellerını surmuyor sonucta ben karsıyım bu pas pas olayına bızler zaten evımıze ayakkabıyla gırmıyoruzkı.paspas ayakkabının tozunu sılerek ayakkabıyla ıcerı gırebılmek ıcındır

Bizde eve ayakkabıyla girmiyoruz ama kapını önunde gayet hoş bir görüntü oluyor.

Bizde eve ayakkabıyla girmiyoruz ama kapını önunde gayet hoş bir görüntü oluyor.
sizin için bu kadar önemli bir meteryalse o zaman en kısa surede yenısını alıp serın merdivenlerımızı silende bşir kadın unutmayalım ve çalışmak zorunda olmasa çalışmazdı.birde malesef merdiven silen arkadaslarımızda kucuk gorulme duygusu oluyor genellıkle bız hanımlar ya soguk suyu doldurup verıyoruz yada deterjan koymuyoruz yada ne bılım nasılsın bıle demeden suyu verıp kapıyı kapatıyoruz sanırım onlarda buna karsı sevımsız bır tavır alarak savunma mekanızması kuruyorlar kendılerıne.

annemden ve yengemden rica ettim geldiklerinde baktılar bişey yok dediler kadın takmış zeytinyağı kokuyor diyor anlamadım
Salla o zaman takma dedıklerını. Zor gelıyorsa çalışmasın hanımefendı .
Bizim binadada temızlıkçı var ama ben kendım sılıyorum ne yalan söylım

delinin biri dedi diye ayak bstığım pas pası koklıycam, hayatta yapmam... hem ben egeliyim keşke her yer zeytinyağı koksa... misss

Her işin bir zorluğu vardır, bu işin de demek ki paspas kaldırmak (ne kadar zorsa artık ucundan kaldırıp silecek).

Kim tavır alıyorsa sorununu onunla halletsin bence. Başkalarına emir vererek çok mu sevimli oluyor? Çalışan herkes işinde zorluklarla karşılaşıyor. Ben masa başı çalışıyorsam fax çektim diye eziklik kasmıyorum mesela.

annemden ve yengemden rica ettim geldiklerinde baktılar bişey yok dediler kadın takmış zeytinyağı kokuyor diyor anlamadım

Zeytinyağının nesini beğenmiyor organik ohh mis...

Birinin kopegi icin kokuyor bu demistim, sahibi arkamdaymis senin toton kokuyor demisti
8 -9 yasindaydim. Allah razi olsun o kadindan kimsenin birseyi hakkinda yorum yapmadim ondan sonra.
Siz de bir dahaoyle birsey soylerse senin toton kokuyor diyebilirsiniz kadina, hayatinin dersi olur vallahi

Ay cok guldum

Bak bu iyiymiş

insan gibi söylese çoktan laldırırdım yenisini alınca kaldırırım dedim hala kaldır diye kanara itiyor tekrar serdim

bencede neye uğradığını şaşırır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…