Doğum yaptınız sonuçta değil mi ?
Sağ salim bebeginizi kucağıniza almışsıniz. Niye bu kadar stres yaptınız ki ?
Benim kardeşimde kakasını yapmıştı ama normal doğum olmuştu. Davayla uğraşamam derseniz şikayette bulunun ki başkalarıda aynı durumla karşılaşmasın.
Sezeryanda artık kısıtlama yok, sadece stresten değil doğum geç kaldığı zamanda bebek kakasını yapıp yutabiliyor ve ben doğum şeklini bebeğine tercih eden anneleri anlamıyorum açıkcası.
Sezeryanla 4 çocuk yapılıyor diye biliyorum daha fazla yapanlar da var, varsın 10 çocuğunuz olmasın sağlıklı olsun.
İnsan neden bu kadar gözünde büyütür ki ? Dava etmeye kadar varmış is.
Doğum yaptınız sonuçta değil mi ?
Sağ salim bebeginizi kucağıniza almışsıniz. Niye bu kadar stres yaptınız ki ?
O kadar basit değil ki. Mecbur kalırsın tamam da sırf keyifleri için erkenden doğuma alıyorlar baktılar olmadı hemen sezaryen. Ya benim doğumum başladı hastaneye gittim Dr onayladı yatış yapıldı. Zaten ishal oldum diyorum lavman yapıyorlar. Neyse onu geçtim suyumun gelmesini bekliyorum Dr dedi deyip suni sancı veriyorlar kontrol edelim diyorlar tamam ama suyumu patlatmayın diyorum patlatıyorlar. Dr cagirin 2 3 dk dogum yaparim diyorum cagirmiyorlar. Ve bunların hepsi benim en tecrübeli olduğum 5. Doğumumda oluyor. Gel de cinnet geçirme. Ben gününde saatinde bebeğim hazır olduğunda doğum yapmak istiyorum. Bu kadar mı zor annenin kararına saygı duymak.İnsan normal doğum yapamadı diye bu kadar yıpratır mı kendini yahu? Evet keşke olsaymış ama sezeryan olmuş bir kere. Kaç çocuk düşünüyorsunuz? Yine çok çocuklu aile olabilirsiniz neden bu hak elinizden alınmış olsun?
siz sancıdan sonra sezeryan olduğunuz için sanırım çok acı çektinizZaten çok çocuktan kastım 10 değil bende 4 tane istiyordum. Lakin ameliyat olmak hiç kolay değil. Üstelik aynı yerden 4 defa kesilmek belki kaba bir tabir oldu ama . Ben çok zor atlattım sezeryan sonrasını da
Hatalı olduğundan eminsem bir dakika bile durmazdım. Allah başkasına yaşatmasın. Çok geçmiş olsun arkadaşım, peşini bırakma. Böyle bir suistimal kabul edilemez.
Doğumu yapmışsınız, bebeğiniz sağlıklı, sizde bir sorun yok, tekrar çocuğunuzda olabilir. Peki bu durumda hangi sebeple doktoru dava ediceksiniz? Ben normal istiyodum o beni sezeryan yaptı diyerek mi? Ortada verilen bir hasar yok.Doktorun gazına dahi gelmiş olsanız sonucta şahsi olarak siz kabul etmişsiniz yapılacaklarıda. Davabunun neresinde? İnsan normal isterken sezeryan yaptı diye bu kadar kafaya takarmı meseleyi?Allah baska dert vermesin ne diyim.Bunun için bu kadar kendinize dert ettiyseniz gerçek bi sorunda ne olursunuz kim bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?