Siz olsaydiniz ne yapardiniz?

enzey

Guru
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2011
130
3
296
İzmir
Selam arkadaslar benim bir sikintim var ,esimin isiyle ilgili.esim bir firmada cok guzel sartlarda ve cok guzel maasla calisiyor.patronu bir haftaligina doguya tam terorun kaynadigi en yogun oldugu bolgeye calisma icin gondermek istiyor.normalde onun isi degil fakat eleman olmadigi icin esiminde gitmesini istemis.bende isten cikma pahasina olsa da gitme dedim.'baska is bulursun sana birsey olmasindan iyidir cikman' dedim.siz olsaydiniz ne yapardiniz?yanlismi yaptim ne yaptim emin olamadim.

Selam arkadaslar benim bir sikintim var ,esimin isiyle ilgili.esim bir firmada cok guzel sartlarda ve cok guzel maasla calisiyor.patronu bir haftaligina doguya tam terorun kaynadigi en yogun oldugu bolgeye calisma icin gondermek istiyor.normalde onun isi degil fakat eleman olmadigi icin esiminde gitmesini istemis.bende isten cikma pahasina olsa da gitme dedim.'baska is bulursun sana birsey olmasindan iyidir cikman' dedim.siz olsaydiniz ne yapardiniz?yanlismi yaptim ne yaptim emin olamadim.
Dogdugun yer degil doydugun yer..

Ne varki bunda sadece sizin esiniz degil yani oralara gidecek olan.

Kaderinde varsa oturduğu yerde de olur. Allah kötü birşey vermesin.
Evlattan ötesi yok ama vatan için gönderiyoruz hemde aylarca. Sizin Eşiniz 1 haftalığına gidiyor muş ve orda yaşayan çalışan binlerce insan var

Haklisiniz da tam da sinirdaymis ne bileyim hergun haberleri dinleyince insan korkuyor.birde bu sartlarda bir daha is bulamazsa diye korkuyorum ne bileyim kafam cok karışık

1 hafta. .
Gitmezse çıkacak mı işten?

Bir şey olmaz gibi geliyor ama sınırdaki iş ne yani ıssız yerlerde falan mı gezecekler anlamadım ki. İlçe merkeziyse bir şey olmaz ama dağ tepe değişik işlerse sakat tabi. Yerleşim yeriyse korkma bence.

Benim de içim elvermezdi gitmemesini isterdim içten içe ama bu zamanda iş bulmak da çok zor. Hem orada bu şekilde görevli yaşayan çok kişi var. Eşimin kariyerine engel olmamak amacıyla bir şey demezdim ama o bir hafta zor geçerdi.

Ben gönderirdim hatta şuan çok daha kötü bir yerde eşim
İçin içini yiyor birşey olacak diye ama işi bu yapacak birşey yok

Merkezi bir yerse çok da sıkıntılı olmayabilir 1 haftalık süreç. Eğer işini severek yapıyorsa ve gitmeme durumunda işinden olma olasılığı varsa eşinize destek olun derim. Ankara'nın, İstanbul'un göbeğinde bile ölme riskimiz var sonuçta.

Back
X