- Emoji Skoru
- 3.870
- Puanlar
- 133
- Konu Sahibi Kokunhuzur_2014
Gunaydin kizlar
Kafamda donen sorular icimdeki kirginlik acaba bosuna mi uzuluyorum diye size danismak istedim
Ben uc senelik evliyim kv ole cok problemim yok sayilir beni sever deger verir bende onu severim ismimle bile hitap etmez kizim yavrum vs.
Simdi kaynim nisanlaniyo kismetse mayista alisveris yapariz filan diye konusuyoduk hep aramizda oglum var onu anneme birakiriz diyoduk
Cumartesi annem geldi kv geldi annem gelince oturuyoduk kv me
Anne yarin komsu gelicek dedim sende gelirsin oda demezmi biz yarin icin kinustuk nisan alisverisi yapicaz die
Ben sok oldum kv demis ki kizin annesine hani kim kim gidicez diye
Anneside biz bize olalim kalabalik olmayalim demis
Anliycaginiz kv bana teklif bile etmedi (aslinda cok gitmek istiyodum)
Kelimelerden yanlarinda olmami istemedi gibime geldi bana kizim gibisin diyo ama kizi olsaydi bole bi gunde onu evde birakirmiydi diye dusunuyorum
Simdi arar aldiklarini gostrrmek icin gitmek istemiyorum
Annemde git ayip olmasin diyo
Napim kizlar kendimi geri cekim mi bu yasananlardan sonra
Ama o kızın yerine koy kendini belki öyle herkes başında olsun istemiyor. Ben zaten kasılırım bu işlerde, yapmadım nişan töreni de toplu nişan alışverişi de, bohça da, istemedim de. direk evlilik olacak benim. Ama yapacak olsaydım da müstakbel eltime kadar (olsaydı) gelsin istemezdim, biz bize olalım derdim.
kvnin kendi başına karar vereceği bir durum değil ki. kadıncağız iyi bir kadınmış da zaten, hiç içerlenecek küsüp sonra alınanları görmeye de gitmeyecek bir durum yok. Hiç araya küslük koyma derim.
Son düzenleme: