Giderdim canım bi dolu bi boş koltuklar diye biliyorum geçen kayınvalidemler geldi 20 saat şükür bir şey olmadı çift maske ve el hijyeni ileKızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaaama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz
Yaa gerçektenmi bizim çevremizde otobüsten virüs alanlar var o yüzden korktuk kaç saat yolculuk yaptınız ?Canım seyahat güvenlii zaten hiç korkmadan gidebilirsin
seyehat otobüsü önceden temizliyolar zaten dezenfektan ediyor bence git hiç korkma
bende korona geçirdim ama gittim genede istanbula anneme birşey olmadıı
hes koduyla alıyolar senii zaten otobüse gönül rahatlıyla gidebilirsin
bol bol ellerini dezenfektan edersin..
Ben 20 saat gitmistim ama inanin etkilenmedim pandemi öncesi yani,ben çok seviyorum otobüs yolculuğunu .Ama işte pandemi çok korkutuyor17 saat çok uzakmış.
Pandemi olmasa da tatil için o kadar saat otobüse binmek istemezdim.
17 saat neresiki bukadar uzakYaa gerçektenmi bizim çevremizde otobüsten virüs alanlar var o yüzden korktuk kaç saat yolculuk yaptınız ?
Yaa ay gerçektenmi beni heycanlandırdinız gidecem nerdeyse :))Giderdim canım bi dolu bi boş koltuklar diye biliyorum geçen kayınvalidemler geldi 20 saat şükür bir şey olmadı çift maske ve el hijyeni ile
Fethiye :) biz daha öncede çok uzun otobüs yolculukları yaptık ama hiç etkilemiyo bizi :)17 saat neresiki bukadar uzak
biz eşimle işyerinden kaptık ama benim 2buçuk saatlik yoll ama tekli koltuğa oturuyolar
17 saatlik yola gidicekseniz tekli koltuğa oturmayı tercih edin
Valla gidin kafa dağıtın fırsatınız varken evde bulunmaktan ben de çok bunaldımYaa ay gerçektenmi beni heycanlandırdinız gidecem nerdeyse :))
17 saat yolculuk için kaç gün kalınacak ?Kızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaaama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz
Biz daha öncede çok uzun yolculuklar yaptik alişkiniz :) fethiyeye gidecektik güyaNerden nereye gideceksiniz 17 saat çok merak ettim. Ben 10 saat bi yolculuk yapmıştım çok korkunçtu pandemi de yoktu o zamanlar ama cidden çok zor oluyor uzun otobüs yolculukları.
fethiyee var evett okadar uzakk çok sıcak biryerFethiye :) biz daha öncede çok uzun otobüs yolculukları yaptık ama hiç etkilemiyo bizi :)
Ayy bilemedim ki annem tutturdu gitmeyin o kafami kariştiriyoValla gidin kafa dağıtın fırsatınız varken evde bulunmaktan ben de çok bunaldım
Doğrudur ya.Ben 20 saat gitmistim ama inanin etkilenmedim pandemi öncesi yani,ben çok seviyorum otobüs yolculuğunu .Ama işte pandemi çok korkutuyor
Yaaa ayy gitsemmi yaa :))Bı dakka durmaz giderdim
Nerde bizde o cesaret keske gidebilsek :)) teşekkür ederim :)Doğrudur ya.
Ben sıkılıyorum.
Uçakta 4 saat süren yolculukta bile dakikaları saymıştım.
Size iyi yolculuklar/tatiller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?