Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu korkuyla yaşanmaz ki. Gitmeden kapmama garantiniz var mı ?Yaaa ayy gitsemmi yaa :))
Bi yolculuk değil aslında gittiğiniz yerde de dikkat etmeniz gerek birlikte zaman geçireceğiniz kişilerin de dikkat etmesi gerek ondan belki içine sinmemiştir annenizinAyy bilemedim ki annem tutturdu gitmeyin o kafami kariştiriyo
Valla biz aşırı korkuyoruz o yüzden zaten corona olduk :))fethiyee var evett okadar uzakk çok sıcak biryer
ama bence gidin herkes gidiyorr uzun yollarda tek tek oturuyolarmı bilmiyorum
kalabalık olmuyor genelde![]()
Yok tabikiBu korkuyla yaşanmaz ki. Gitmeden kapmama garantiniz var mı ?
bende oldum bende çok korktum amaa dedim koronanın biteceği yok 2 maske takıp gittimValla biz aşırı korkuyoruz o yüzden zaten corona olduk :))
Yaa ay ben neden cesaret edemiyorum bi türlü önce bi diyorumki tamam ya gitcem sonra aman nereye diyorum :))Ben olsam giderdim inşallah gideceğim de ayarlama yapıyorum
2 kızım var
Çok sıkıldım artık dikkatli olup mesafeyi koruyup gidin bence de
Ben genelde akşam 9 gibi alıyorum otobüs saatini kızkar uyuyor iyi geçiyor yolculuk
Dediğin gibi uçak aktarmalı ve kızlarla zor olur ordan oraya derken yine çok uzun zaman geçiyor
Sonunu düşünen kahraman olamazmisAy iyi etmişsiniz valla bakalım biz cesaret edecekmiyiz![]()
Onlar iki kişi bizim gibi hem corona geçirdiler hemde aşılarını oldular:)Bi yolculuk değil aslında gittiğiniz yerde de dikkat etmeniz gerek birlikte zaman geçireceğiniz kişilerin de dikkat etmesi gerek ondan belki içine sinmemiştir annenizin
ben giderdim sıkıldım zatenKızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaaama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz
Hahaha doğru vallaSonunu düşünen kahraman olamazmis![]()
Bizdeeee hem de çokkben giderdim sıkıldım zaten
ohalde gidinBizdeeee hem de çokk(
Bir hafta kalacağız gidersekBen olsam giderdim sanırım. Zaten önleminizi alacaksınız.
Kaç gün kalacaksınız?