Siz olsaydınız ?

Ben de birkaç kere otobüs yolculuğu yapmak zorunda kaldım, çift maske taktım ve molalarda maskemi değiştirdim. Dezenfektanım hep elimin altındaydı. Önleminizi alıp gidin bence.

Ben olsam giderdim inşallah gideceğim de ayarlama yapıyorum
2 kızım var
Çok sıkıldım artık dikkatli olup mesafeyi koruyup gidin bence de
Ben genelde akşam 9 gibi alıyorum otobüs saatini kızkar uyuyor iyi geçiyor yolculuk

Dediğin gibi uçak aktarmalı ve kızlarla zor olur ordan oraya derken yine çok uzun zaman geçiyor

Ben olsam giderdim inşallah gideceğim de ayarlama yapıyorum
2 kızım var
Çok sıkıldım artık dikkatli olup mesafeyi koruyup gidin bence de
Ben genelde akşam 9 gibi alıyorum otobüs saatini kızkar uyuyor iyi geçiyor yolculuk

Dediğin gibi uçak aktarmalı ve kızlarla zor olur ordan oraya derken yine çok uzun zaman geçiyor
Yaa ay ben neden cesaret edemiyorum bi türlü önce bi diyorumki tamam ya gitcem sonra aman nereye diyorum :))

Kızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaa :KK43: ama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz
ben giderdim sıkıldım zaten

Ben olsam gitmezdim.
Hepimiz sıkıldık ama sıkı can çabuk çıkmaz 😊
Şaka bir yana o kadar saat kapali bir ortamda yolculuk etmek bence çok riskli. Haberlerde görüyoruz, trafik kontrol corona poztifleri yolcu otobüsünden indiriyor. Poziif olduğu halde umursamadan başkasının hes kodunu kullanip avm vs gezenler var. Eğer imkaniniz varsa kendi özel aracinizla gidin yoksa bir yaz daha tatil yapmasaniz ölmez, yaşarsınız. Tedbiri elden bırakmayın.

Back
X