- 3 Mayıs 2011
- 13.761
- 48.973
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bekleme git o zaman canım maske ve mesafeye ve el hijyenine dikkat ederek şükür daha covid olmadımOnlar iki kişi bizim gibi hem corona geçirdiler hemde aşılarını oldular:)
Bizde kendimizi ilk sene aşiri kapattik evimiz bahçeli bahçede amcamlarla otururken olduk :) bende öyle düşünüyorum ama kararsizlik kafamda sorular bitmiyorHeryerde soyluyorum gene soylim aylarca heryerde gezdim maskeli elimde sürekli dezenfektanli hiç birsey olmadı bi sefer kvdeme gittim evine maskesiz takildik tabi korona oldumonleminizi aldiktan sonra hiç birsey olmaz
Değilde aktarmaya sürekli dahami çok risk olur dedikAktarmalı uçakla giderdim
17 saatten fazla değildir uçak
Ah ah imkan olsa özel araç zaten saniye durmamda öyle bir şansimiz yokBen olsam gitmezdim.
Hepimiz sıkıldık ama sıkı can çabuk çıkmaz
Şaka bir yana o kadar saat kapali bir ortamda yolculuk etmek bence çok riskli. Haberlerde görüyoruz, trafik kontrol corona poztifleri yolcu otobüsünden indiriyor. Poziif olduğu halde umursamadan başkasının hes kodunu kullanip avm vs gezenler var. Eğer imkaniniz varsa kendi özel aracinizla gidin yoksa bir yaz daha tatil yapmasaniz ölmez, yaşarsınız. Tedbiri elden bırakmayın.
Yaa işte bunları duyunca çok korkuyorumm20-21 saat otobüs yolculuğu yaptığımı bilirim 17 saat gözümü korkutmadi benimama ben olsam gitmezdim.
Bir ara Haberlerde gördüm pozitif olduğu halde otobüs yolculuğu yapanlar vardı yol kontrolünde otobüsten indirilirmislerdi.
6 ayı geçti malesef araba kiralama şansiniz yok çünkü kullanmayı bilmiyorum yoksa kesin kiralardım .Bende ya yürüyüş yaparız yakin mesafe yerlerde arkadaşlarla geziyoruz ama yok yani hepimiz çok sıkıldıkOtobus yolculugunu hoc sevmemeragmen ben giderdim. Hergun yuruyus yapmamiza ragmen cok bunaldim evde. Araba kiralama sansiniz varmi? Covidi son 6 ay icinde gecirdiyseniz korkmayin korumasi var.
Ben giderdim ama ucakla tabikide. 17 saat yol cekilmez kovid olmasa bile yani otobusle nasil cekilir o yol bikere trabzona gttim 20 saat vlla bida gitmem.ucakla gitKızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaaama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz
Su dönemde kimse kimseye git veya gitme diyemez kiKızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaaama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz
Gitmezdim nitekim geçen yılki gibi bu yıl da tatil yapmayacağım.Ben de çok bunaldım ama hayatım söz konusu olunca bu riski göze alamıyorum.Kızlar kuzenim yazlık kiralamış denize yakın bir yerde bana ve ablama gelin dedi bizde aşırı sevindik çünkü aşırı bunaldık yaaama şu sorunki 17 saat otobüs yolculuğu yapmak gerekiyor uçakla olmuyor çok aktarmalı ve beklememiz gerekicek göze alamıyoruz bizde covidden dolayi göze alamadık ve vazgeçtik ama o kadar kötü bir pskolijedeyimki anlatamam işyerinde sorunlar var bir taraftan kendi özel hayatıkdaki sorunlar derken bize çok iyi gelecekti .Bir taraftan acaba cesaret edip gitsekmi diyorum bir taraftan da ailecek corona geçirmistik ve çok zor günler yaşadik ya tekrar olursa diyorum malesefki gidemiyceğiz ama çok üzgünüm siz olsaydınız gidermiydiniz