O kadın neden oluyor yanlarında? Beyler dısarıda bulustuklarında odamı katılıyor?Merhaba canlar benim bı sorunum var siz olsanız ne yapardınız ? Eşimin çocukluk arkadaşı var çok iyi biri ama eşinden nefret ediyorum 5 dakika zor tahammül ediyorum sırf o kadın yüzünden görüşmek istemiyorum eşim gorussun diyorum bu sefer o kadında oluyor 3u oturuyor buna da sinir oluyorum eşim gorusmesin dersem haksızlık etmiş olur muyum cidden arkadaşı on numara bı adam çokta seviyoruz siz olsanız esinizinde görüşmemesini yada ayda yılda adamın eşine yarım saat katlanarak hayatımızı böyle devam ettirmek mi isterdiniz
Kendini beğenmiş egoistin teki birde çok şımarıkNefret edilesi neyi var kadının?
Aynen öyle iki üç kere dedim siz dışarda buluşun bir de duyuyorum o kadın da gelmişO kadın neden oluyor yanlarında? Beyler dısarıda bulustuklarında odamı katılıyor?
Öyle yapıyorlar ama kadında geliyor ben bundan da rahatsız oluyorum inanın kadına dayanamıyorum sadece ben değil ortak arkadaşlarımızı bile ondan nefret ediyorSiz sevmiyorsanız görüşmeyin. Eşiniz de sevmiyorsa adamla yalnız programlar yapsın eşinin gelmeyeceği.
Siz anlamadınız galiba siz dışarda buluşun ikiniz diyorum bir duyuyorum ki o kadın da yanlarındaErkek erkeğe görüşmek çok mu zor? Kadından hoşlanmama nedeniniz nedir? Siz görüşmeyin ikisi çıksınlar imkansız birşey değil bence.
Demek bahsi geçen kadın sensinEşimin çok yakın bir arkadaşının hanımı benden pek haz etmez, benim beyim de ondan pek haz etmez. Ama biz üçümüz çok iyi anlaşırız. O yüzden genelde üçlü görüşüyoruz, hatun ses etmiyor. Bazen o da katılıyor ama çok nadir. Benim için sorun yok gelse de olur gelmese de.
Uyum sağlayamayan ben olsaydım ben de kocamın görüşmesine karışmazdım. Herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok.
Benim eşim baya saf ve beni koruyamayan biri kim ne dedi ne niyetle dedi asla anlamazBen sevmiyorum diye eşime gorusme demezdim ama bu 5 dakika katlanilmayacak şey nedir onu merak ettim. Kadin bana saygisizlik yapiyorsa zaten eşim kendisi gorusmez onlarla benim bir sey soylememe gerek yok.
Siz durduk yere kadina tahammul edemiyorsaniz o sizin sorununuz olur.
Eşiniz rahatsız değil demek ki kadınla görüşmekten. Rahatsız olsa kendini ifade edebilir sanıyorum koca adam.Siz anlamadınız galiba siz dışarda buluşun ikiniz diyorum bir duyuyorum ki o kadın da yanlarında
Haha o sen olabilir misinEşimin çok yakın bir arkadaşının hanımı benden pek haz etmez, benim beyim de ondan pek haz etmez. Ama biz üçümüz çok iyi anlaşırız. O yüzden genelde üçlü görüşüyoruz, hatun ses etmiyor. Bazen o da katılıyor ama çok nadir. Benim için sorun yok gelse de olur gelmese de.
Uyum sağlayamayan ben olsaydım ben de kocamın görüşmesine karışmazdım. Herkes herkesle anlaşacak diye bir kural yok.
Allah Allah onceden dostlukları mı vardıda bu sekilde ilerliyorki? Benimde esimin cocukluk arkadaslari var ama ben yalnız bulusuyorlarsa gitmem yani.Esli ise toplanırız.Onda da birine bende uyuzum buna ragmen 2-3 saat idare ediyorum.Aynen öyle iki üç kere dedim siz dışarda buluşun bir de duyuyorum o kadın da gelmiş
Ahahah valla izmirdeyimHaha o sen olabilir misineğer İzmir'de yasiyosan kesin sensin
Buna kocanız da rahatsızsa o engel olabilir. Sizi ilgilendirmez.Öyle yapıyorlar ama kadında geliyor ben bundan da rahatsız oluyorum inanın kadına dayanamıyorum sadece ben değil ortak arkadaşlarımızı bile ondan nefret ediyor
Tamam buldum onu sensin oEgoist ve şımarığım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?