Siz olsaydınız ?

Yani kadının sımarık olması kendini begenmıs olması nefret etmek için yeterli bi sebep değil bence. Kadının karakteri budur, saygısızlık yapmadığı surece kimse irrite olmaz. Sizle arasında kişisel biseyler olmuş sanki, size laf mı soktu hadsizlik mi etti mesela biraz açarak örnek verin.
Ve ne olursa olsun sureklı eşimin olduğu yere hoslanmadığım kadın da gidiyorsa, kesınlıkle giderim bende. Öyle bi duruma getırırım ki artık, o x kişisi ben geliyorum diye gelmek istemez. Yıldırma politikası :)

Allah Allah onceden dostlukları mı vardıda bu sekilde ilerliyorki? Benimde esimin cocukluk arkadaslari var ama ben yalnız bulusuyorlarsa gitmem yani.Esli ise toplanırız.Onda da birine bende uyuzum buna ragmen 2-3 saat idare ediyorum.
Her gorusmelerinde yanlarinda bu sekilde olacak ise gitmeden ögrenip ona göre sizde katilin? Arkadasi esiyle geliyorsa tek yollamam esimi sap gibi..
Hayır bide 3 u oturup yatak odası muhabbeti yapiyor densizler

Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Nööyy.
Esiniz netflix dizileri filan izliyorsa bir bakin hep bu yeni model diziler normallestirdi sanırsamm.d
Bu tuhaflıkta bir is var ama..

Bildiğin gecelik muhabbeti bekar erkeklerin 31 meselesi falan filan eşime kizdigimda onlar yabancı mi ne var bunları konuşmamız da diyor
Sorun sevmediğiniz kadin değil arkadaşının karısının yanında bu muhabbetlere giren eşiniz. Arkadaşı mükemmellik insanmis gerçekten. Hepsi fevkalade.

Kendini beğenmiş egoistin teki birde çok şımarık

Bilemedim, bu özellikler fazla göreceli, ben de aksine bir miktar şımarık insan severim enerjimi yükseltirler. Kendim de öyleyim sanırım bazı konularda. Tabii haz almak zorunda değilsiniz illaki, siz biraz geri durursunuz eşiniz görüşür, ona göre sorun yok demek ki.

Böyle "Nefret" yazınca, zararlı biri galiba diye düşünmüştüm, nefret baya güçlü bi ifade çünkü.

Bilemedim, bu özellikler fazla göreceli, ben de aksine bir miktar şımarık insan severim enerjimi yükseltirler. Kendim de öyleyim sanırım bazı konularda. Tabii haz almak zorunda değilsiniz illaki, siz biraz geri durursunuz eşiniz görüşür, ona göre sorun yok demek ki.

Böyle "Nefret" yazınca, zararlı biri galiba diye düşünmüştüm, nefret baya güçlü bi ifade çünkü.
Bende pozitif güler yüzlü insanlara bayılırım ama kadın bazi şeyleri asagiliyor ve ben bundan çok rahatsızım beni asaladigindan değil öyle bir insan olması beni rahatsız ediyor

Back
X