Ben olsam acelemiz yok,biraz para biriktirelim öyle evleniriz derdim.
Yalnız ailesi ileride sorun olabilir.Sanırım damat adayı ailenin büyük oğlu.Bu yapıdaki aileler oğullarından çok şey beklerler.Evlendi diye ellerini üzerinden çekmezler.Üzgünüm ama her zaman ailesinin sorumluluğu onda olacak.
Özel değilse,sen neden çalışmıyorsun ?
Canım bence sen bu adamı sevmiyorsun acele etme diyorum. Sonuçta 30 yaş geç kalınmış bir yaş değil. Gerçekten sevebileceği biri mutlaka çıkar ve o zaman ben bu adamı seviyorum dersin böyle bir sorunu olsa bile gözüne gözükmezdi.
bende çok mantıkçı birisiyim sevsemde mantık illaki beni zorluyo hayatımın hiçbir aşamasında duygularımla hareket etmedim hep mantık hep mantık ama bu evlilik söz konusu olunca tıkandım kaldım...
birkere eşşek gibi bunu kullanıyor demen yanlış. kendin demişsin babasının sadece emekli maaşı var diye. heralde elinden geldiği kadar oda ailesine yardım etcek bu davranışı için onla gurur duymalısın. bende aldığım maaştan anneme veririm. kardeşimde aynı şekilde. bu şekilde geçiniriz. 23 yaşındayım ve çeyizlik hiçbirşeyim yok bende bir birikim yapmadım çünkü ancak yetiştirdik geçindik. bunun dışanda sölediğin sebepler evlenme açısında senin için sorun olabilir. babanın istemiyor olması. seninde çok sevdiğin ve çok istekli olduğunu düşünmüyorum. eğer öyle olsaydı zaten bende bir işe girer çalışır geçinip gideriz gibi çareler üretirdin. bence biraz zaman ver kendine ne istediğini tam olarak anlayıp öyle kararını ver.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?