• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz olsaydınız?

kupkek

Alırım bi dal.
Kayıtlı Üye
21 Nisan 2013
1.803
1.793
408
Merhaba kızlar tam 2 yıllık bir ilişkim var ve sözlümle aramda 9 yaş fark var.
Sözlümü kısaca tanımlamam gerekirse şimdiye kadar hiç büyük tartışmalar yaşamadığım bana henüz hiç bağırmamış asla hakaret etmemiş ve genelde arkadaşlarım tarafından sevilen ve takdir edilen biri.Özellikle altına çizeceğim diğer özelliğiyse kadınlara karşı çok saygılı.
Ama beni tedirgin eden bir konu var sözlüm yaklaşık bir yıldır işsiz.Bir yandan işsizlik maaşı alıyor bir yandan da bankalara işsizlik sigortası yaptırdığı için kredileride bankalar tarafından ödeniyordu. Bu yüzden çalışmadı.Şimdi ise iş bulamıyor bir kaç yere başvurduk sonuç bekliyoruz.Bunun dışında aslında anlatsam roman olacak şeyler var ama kısaca özet geçeyim 10 bin lira tazminat alıp onu alkole benzine vs ye harcadı.(Ablasının yanına gitti çoğu kez) E tabi hazıra dağ dayanmaz. Sonra pişman olduğunu alkol almayacağını söyledi nakte sıkışıktı yardım ettim her ay maaşımı eline verdim biriktir kalanı dedim sonra kredi kartında üç bin tl borcum var napıcam diye geldi birikim yapmak bi yere,bu ve bunun benzeri bir dönem saçma saçma hareketler yaptı kısaca...
Geçen gün bu yüzden tartıştık ve acaba haklı mıyım yoksa çocuğun başının etini mi yiyorum bilmiyorum.
Ben her gün en az 3 saat yol gidip zor şartlar altında çalışıyorum yani bedenen değil ama beynen.
Ben bu şekilde çalışırken onun sürekli evde plastation oynaması arkadaşlarıyla kahvede takılması vs çok sinirimi bozuyor.
Sonuçta insan karşısındaki erkeği güçlü görmek istiyor hiç yoktan çabalarken görmek.Açıklaması şu bende kahroluyorum ama yok iş yok..
Şimdi bir yerden bir miktar para bekliyor o para gelirse hem düğün hem eşyaları onunla karşılayabilecek ama o para ya gelmezse.. O zaman napıcak çok merak ediyorum ben kendisine bir yıla yakın çalışmadın şimdi o para geldi geldi,gelmezse napıcaksın dedim,o zaman arabayı satarım dedi bende yok öle bir yıl yat sonra elinde ki hazırı sat,satamazsın dedim. Gerçekten napıcam o para gelmezse ikimizinde doğru dürüst bi birikimi yok yaptığı sorumsuzluk değil mi
çok uzun oldu ama emin olun yaşadıklarımı yarısını bile toparlayıp anlatamadım siz olsanız nasıl düşünürdünüz?? Yanlızca fikirlerinizi merak ediyorum.Birde iş yerindeyim ara ara cevaplıcam sizi gecikme olursa kusura bakmayın lütfen :)

Gerçekten çok kötü bir durum annannem hep evleneceğin erkek çalışkan olsun birde Allah korkusu olsun yeter der sizin sözlünüz biraz tembel biri gibi geldi bana kusura bakmayın ama . siz çalışın siz çabalayın nereye kadar ? Evleneceksiniz çocuklarınız olacak Allah kısmet ederse o çocukların gelecekleri sizin geleceğiniz ne olacak ? Bence kaygılanmakta haklısınız sizde geleceğinizi düşünüyorsunuz bence biraz tavrınızı koyun doğru dürüst iş bulsun çalışsın çalışmak ayıp değil. Biraz para biriktirsin ondan sonra evlilik düşünün bence . keşke dememeniz dileğiyle..

Cok seviyorsan; Beklenen yerden para gelse bile ,evlenme şimdi!!.. düzgün bir iş bulup, maaşını savurmadan yaşamayı öğrendiği zamanı bekle..
evlenip de ,sen eve bakıp o evde oturup ,Playstation oynamayacaği ne malum???
ya aslında sorumsuz biri değil ama o gelcek paraya o kadar bel bağladı ki gözü hiçbirşey görmüyor bi kaç yere başvurdu ama onlarda olmuyor işte...zaten iş bulmazsa olmaz bir de o beklediği para gelmezse napıcaz cidden çok merak ediyorum..

Küpkek sen uzun xamandır bu siteye üyesin .Bir çok konuyu okuyorsun yorum yapıyorsun akıllı mantıklı bir kızsın.Sözlün sorumluluk sahibi kesinlikle değil , senin çalışmana güveniyor.Ben olsam ayrılırım .Tamam bir emek verdin, 2 yıl ama bir ömür içkisi sorumsuzlukları ömrünü gençliğini tüketir.Dediğin gibi insan arkasıda güçlü bir adam istiyor .Ben evlendiğimde leylaydım 22 yaşındaydım, keşke o zamanlar bu siteye üye olsaydım aklım başıma alsaydım.ah ahEn Büyük KK

Gerçekten çok kötü bir durum annannem hep evleneceğin erkek çalışkan olsun birde Allah korkusu olsun yeter der sizin sözlünüz biraz tembel biri gibi geldi bana kusura bakmayın ama . siz çalışın siz çabalayın nereye kadar ? Evleneceksiniz çocuklarınız olacak Allah kısmet ederse o çocukların gelecekleri sizin geleceğiniz ne olacak ? Bence kaygılanmakta haklısınız sizde geleceğinizi düşünüyorsunuz bence biraz tavrınızı koyun doğru dürüst iş bulsun çalışsın çalışmak ayıp değil. Biraz para biriktirsin ondan sonra evlilik düşünün bence . keşke dememeniz dileğiyle..
bende keşke dememeyi umud ediyorum ayrılmamamın tek sebebi insanlığı.

ya aslında sorumsuz biri değil ama o gelcek paraya o kadar bel bağladı ki gözü hiçbirşey görmüyor bi kaç yere başvurdu ama onlarda olmuyor işte...zaten iş bulmazsa olmaz bir de o beklediği para gelmezse napıcaz cidden çok merak ediyorum..
sevdiğin için toz konduramıyorsun, sorumsuz kelimesi ağır geliyor ama, ekonomisini bilen ayağını yorganına göre uzatan biri değil.

Küpkek sen uzun xamandır bu siteye üyesin .Bir çok konuyu okuyorsun yorum yapıyorsun akıllı mantıklı bir kızsın.Sözlün sorumluluk sahibi kesinlikle değil , senin çalışmana güveniyor.Ben olsam ayrılırım .Tamam bir emek verdin, 2 yıl ama bir ömür içkisi sorumsuzlukları ömrünü gençliğini tüketir.Dediğin gibi insan arkasıda güçlü bir adam istiyor .Ben evlendiğimde leylaydım 22 yaşındaydım, keşke o zamanlar bu siteye üye olsaydım aklım başıma alsaydım.ah ahEn Büyük KK
ya insan her ayrıntıyı yazamadığı için yanlış anlaşılmasını istemiyorum onunda bana maddi çok desteği oldu ya ben konduramıyorum ama bunu ya da bilmiyorum işte
napıcam ne düşünücem kestiremiyorum onunla çok mutluyum ama zoruma gidiyo çalışmaması bulamıyorum yok diyo ama bulabilir miydi gerçekten istese diyorum :( bilemiyorum :(

Nisanliniz bu durumdayken evlenmeyi düşünmeniz çok riskli..

İs yok diyorsunuz siz evlenince nasil var olacak? Siz sabah ise giderken yatakta horlayan bir koca sizi ne kadar mutlu edecek?

Bence zaman taniyin iliskinize.. Daha sağlam adimlar ve daha güçlü bir evlilik temeli için... Sonradan birbirinizi üzmek yerine sabredin ve nisanlinizin ne yapabileceğini izleyip görün..

Nisanliniz bu durumdayken evlenmeyi düşünmeniz çok riskli..

İs yok diyorsunuz siz evlenince nasil var olacak? Siz sabah ise giderken yatakta horlayan bir koca sizi ne kadar mutlu edecek?

Bence zaman taniyin iliskinize.. Daha sağlam adimlar ve daha güçlü bir evlilik temeli için... Sonradan birbirinizi üzmek yerine sabredin ve nisanlinizin ne yapabileceğini izleyip görün..
zaten iş bulamadığı için istemeye gelemiyor nişan yapamıyoruz iş bulmadan o evlenemeyiz ama iş bulsa bile bu yaz evlenmek istiyo ama birikim yok ortada gerçekten insan olarak çok geçimli iyi huylu olmasa bi saniye düşünmem ama bir gör ablası dünya tatlısı bi insan :D

Böyle olmaz, o para gelse ve sizde düğünüzü yaptınız diyelim. Sonra ne olacak???
Sözlün o zaman eşin olacak adam yine evde oturacak ve ps oynayacak.
Çünkü böyle alışmaya başladı. Sıkı dur ve onun bu tavrını bırakmasını sağla ve düzelmedikçe evliliği ertele!

ya insan her ayrıntıyı yazamadığı için yanlış anlaşılmasını istemiyorum onunda bana maddi çok desteği oldu ya ben konduramıyorum ama bunu ya da bilmiyorum işte
napıcam ne düşünücem kestiremiyorum onunla çok mutluyum ama zoruma gidiyo çalışmaması bulamıyorum yok diyo ama bulabilir miydi gerçekten istese diyorum :KK43: bilemiyorum :KK43:
Hım o zaman sabırlı davran , evlilik olayını ertele.Hatalarını yüzüne vurmaktan da gerekirse çekinme.İnşallah bulur güzel iş, bizlerler mutlulugunu paylaşırsın.Herşey gönlünüzce olur.

Benim de bir erkekten aradığım ilk niteliklerden biri caliskanligidir.
Ve erkek arkadaşın biraz tembel sanki kupkek, vurdumduymaz sanırım biraz da.
Çünkü is arayan adamın yana yakıla gece gunduz is araması gerekirdi, ve isteyen gerçekten çalışkan adam da isini bulur ve kendine tastan ekmek çıkarır.
Sevgi karin doyurmuyor kupkek, ise biraz da maddi açıdan bakmak gerek ;)
Tabi ki senin kararın herşey gönlünce olsun..

Benim de bir erkekten aradığım ilk niteliklerden biri caliskanligidir.
Ve erkek arkadaşın biraz tembel sanki kupkek, vurdumduymaz sanırım biraz da.
Çünkü is arayan adamın yana yakıla gece gunduz is araması gerekirdi, ve isteyen gerçekten çalışkan adam da isini bulur ve kendine tastan ekmek çıkarır.
Sevgi karin doyurmuyor kupkek, ise biraz da maddi açıdan bakmak gerek :KK66:
Tabi ki senin kararın herşey gönlünce olsun..
evet bende gerçekten iş bulmak isteyen birinin bulabileceğini düşünüyorum :( o zamanda diyor ki biz evleneceğiz yuva kuracağız güzel bir işim olsun düzenli bir iş olsun öyle geçici bir iş olmaz diyor :(

Böyle olmaz, o para gelse ve sizde düğünüzü yaptınız diyelim. Sonra ne olacak???
Sözlün o zaman eşin olacak adam yine evde oturacak ve ps oynayacak.
Çünkü böyle alışmaya başladı. Sıkı dur ve onun bu tavrını bırakmasını sağla ve düzelmedikçe evliliği ertele!
yok zaten işsizken ailemde evlenmeme müsade etmez ama ne bileyim benim gözlerim kör oldu belki de.. :(

Hım o zaman sabırlı davran , evlilik olayını ertele.Hatalarını yüzüne vurmaktan da gerekirse çekinme.İnşallah bulur güzel iş, bizlerler mutlulugunu paylaşırsın.Herşey gönlünüzce olur.
valla çok kez yüzüne vurdum beni kırmak için yapıyorsun kırıyorsun da diyor sonra özür dileyecek oluyorum hayır özür dileme o zaman beni daha çok üzersin halledicez diyor benim yelkenler yine iniyor aşağıya :)

Iş güç yokken biryerlerden gelecek parayla düğün eşya aldınız fakat ya sonrası? Evet çok iyi bir kişiliği insanlığı olabilir fakat şu zamanda gecinmek herseyin önünde. Acı gerçek ki sevgi bir yere kadar eğer evlendikten sonrada siz işe gidip o evde oyun oynarsa bu kez keskeleriniz olacak. Sevginizin önüne geçecek hu huylu davranislar. Düzgün bir işi olmadan evlenmeyin sizede yazık değil mi?

evet bende gerçekten iş bulmak isteyen birinin bulabileceğini düşünüyorum :KK43: o zamanda diyor ki biz evleneceğiz yuva kuracağız güzel bir işim olsun düzenli bir iş olsun öyle geçici bir iş olmaz diyor :KK43:
Geçici mi kalıcı mı oldugunu bilemez bir yerden başlaması lazım, allah bir çok kapı açar insana bizler tercihlerimizi yaparız.Kimin arakasından hiç bilemeyeceğiz hayırlı şeylere nasip kimeleri şer getirir.

evet bende gerçekten iş bulmak isteyen birinin bulabileceğini düşünüyorum :KK43: o zamanda diyor ki biz evleneceğiz yuva kuracağız güzel bir işim olsun düzenli bir iş olsun öyle geçici bir iş olmaz diyor :KK43:
Evet öyle ama yani biraz caba göstermek gerekmez mi sence ve caba gosterir bulamaz neyse de biraz rahat gibi geldi bana?

Genel kabuller vardır ya hayatta.Örneğin evi erkek geçindirmelidir,erkek güçlü olmalıdır.Sizin sevgiliniz bunlara uymuyor.Diyelim ki evet hayat zor artık kadın da çalışmalı tamam.Ama işsiz bir erkek neye güvenip evlenmek istiyor?
Siz bu erkeğe nasıl saygı duyacaksınız ki?
İş yok evet doğru ama erkek evde oturmaz gider bir tarlada bostan korkuluğu olur ama evde oyun oynayıp,kahvede takılmaz.
Vaktini bu kadar boşa harcayan erkekte zaten iş bulamaz.
İş yoksa o da kendini geliştirsin.Halk eğitim kursları sadece kadınlar için mi ?Yada bilgisayarda oyun oynayacağına ücretsiz eğitimleri takip etsin.Taş taşısın.Gençken bunları yapamayacak ise ilerde zaten yapmak istesede yapamaz enerjisi yetmez.
Sorumsuz biri değil demişsiniz de ben anlatıtklarınızdan sorumluluk alan bir erkek göremedim :KK43:((

Back
X