Sorma yaa mahvolduk hayr zoruma giden bicok sey var anlamiyosunz..bana yetki verilmiş olsa özel günlerde takı takma olayına son verirdim bune yahu
KOnu gayet ack oldgnu.dusunuyorum.nereyi yanls yazmsm klavye biraz tuhaf gerci sorryKonuyu anlamadığıma mı yanayım sessiz harfleri yutmana mı bilemedim?
KOnu gayet ack oldgnu.dusunuyorum.nereyi yanls yazmsm klavye biraz tuhaf gerci sorry
Yok allaha sukur ablacim da takilari aldi el avuc sifirken bizi koseye sıkstirdiAy tamamen anlayamadım.
bir düğün borcu var, bir de takılar.
Anladığım kısma cevap verirsem, siz niye takılarla kendiniz borcu kapatmıyorsunuz?
Anlaşma nedir yahu, illa velinize mi ihtiyaç var.
Bilmiyorum bzde adet boylemi fakat herkese gelinime tum ceyregini gtrdum eline verdim diye yalan soylemesi...Düğünlerde gelin ve damada şahsına göre mi aldın takılıyorlar ? Yani gelinin ki geline, damatin ki damada mi takılıyor ?
Imkaniz varsa ödeyin gitsin. Eşinize kavga etmenize bile değmez.
Anlaşma anlasmadir ama olmuyorsa olmuyordur. Ara bozuculuk yapmasına izin vermeyin.
Bu arada hayır konu açık değil. Zor anlaşılıyor.
Ama bileziller mehir hakki esimden bna .esim bile istemeye kiyamazken bn bile takmaya kiyamamisken gelecegme yatirim icin sakladigim,, ablacim bide hamileyim lazim ve bz tutamiyorum yeni.evlilik hersey heves ediyoruzzz.Ya ver gitsin o düşüncedeki bi kadının bileziğini takma bile..
Neyle odeyelimmm?dugun borcu içj etrfatan gelen takiuyi verdin yetmedi
simdide kv kendi takdigi bilezigi istiuor oylemi dogrumu anladim?
bu ansil yanlsilik 8000 borç az deil ki
bana kv salliyor gibi geldi borcu
e borç sizin dugununse dogruiysa odeyin o zaman :)
İşte bahsettiğim bu ceyreklerimin biri dusms biri sahteyms biri yanlslkla takilmsss. aslnda 5 6 olacakken 3 ceyrek verdi bna. ve bilezigi takip geri alanlardan degilim demsti kiz istemede..Esim neyle odeyecegz borcu dediginde ise bilezik bozdurun dedi Ha.bide unuttugum bisey var kendi bilezikleri var 3. 4 tanemi.ne bnde onlari.bozdur yardm.et.bze dedim.o bnm.bilezikleri isteyinceee bnde aynisini.dedim guya. BNa dalga gecer gbi.kulaginin ardini.goruyomsn.dedi....Yazından bişey anlayamadım pek. Biraz karışık yazmışsın. Tek anladığım bir şekilde senin bileziklerin senden alınmış veya alınmak isteniyor. Devlet kanunları ve islam dininin de kanunlarına göre kıza takılan tüm altın(çeyrek, bilezik, vs..) , para, kıza aittir.
İşte bahsettiğim bu ceyreklerimin biri dusms biri sahteyms biri yanlslkla takilmsss. aslnda 5 6 olacakken 3 ceyrek verdi bna. ve bilezigi takip geri alanlardan degilim demsti kiz istemede..Esim neyle odeyecegz borcu dediginde ise bilezik bozdurun dedi Ha.bide unuttugum bisey var kendi bilezikleri var 3. 4 tanemi.ne bnde onlari.bozdur yardm.et.bze dedim.o bnm.bilezikleri isteyinceee bnde aynisini.dedim guya. BNa dalga gecer gbi.kulaginin ardini.goruyomsn.dedi....
Kotu bisey oldugu belli bnde bilmiyorum. Dalga geciyo herlde ya tabikide esim calisiyomss kucuklgmden.beri calisiyodum diyo fakat kaynanam yok sayiyor oturdugumz ev gorumcelerim sayesinde alnmsda yok her sene kira verickmsz sira sira gorumcelerime... tasinmak istedgmizi soyluyoruz bu evi satamazsnz bn.olmeden.diyo..... bilmiyorumki napcamm oduyim diyorum.ama hep inat eder herseyde.nede olsa yapacaklar diyecekkk...Evide sahiplenmeme pek.musaade etmiyo.gbi ev.bizimse tasinma.ozgurlugmuzun.olcagni.dusunuyorumKulağının ardını görüyormusun ne demek ki
Bence vermeyin bilezikleri anlaşma anlasmadir baştan tamam takılar sizin olsun borçta sizin olsun deseydi madem oyle ne akıllı ya sonuçta eşiniz de calismiyirmuydu bekarken o evde onun maaşıyla bile yapılmış olabilir o eşyalar yada takilarin bir kısmı kv akıllılık ediyor bence vermeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?