Iyide takiyi alirsan zerresini odemem dedi. takiyi verirsenz zerresine karstrmam dedi .. O hesap etmemiski bz yeni evlenmsz bunu hesap edemzdik yok valla kv pek adaletli degl sanarsnz oglu onun dusmani. cok uzuluyorum esime baska.seylerde var tabi esimde uzuluyorda pek takmiyor kafasina.Ev eşyalarını sonuçta birlikte aldınız,hepsinin faturası vardır,toplam ne kadar harcadığınızı bilirsiniz.Kayınvalidenize verdiğiniz parayıda bilirsiniz,fazlasını mı istiyor sizden ?Fazlasını istiyorsa haklısınız bunu eşinizle konuşabilirsiniz.Ama takılarınız karşılamıyorsa ödemeniz gerekmez mi ?
Öyleyse takılar yetmedi sizin masraflarınıza doğru mu anlıyorum ?Iyide takiyi alirsan zerresini odemem dedi. takiyi verirsenz zerresine karstrmam dedi .. O hesap etmemiski bz yeni evlenmsz bunu hesap edemzdik yok valla kv pek adaletli degl sanarsnz oglu onun dusmani. cok uzuluyorum esime baska.seylerde var tabi esimde uzuluyorda pek takmiyor kafasina.
Gerekmezzz cnku takiyi verin zerresine karismayin takiyi alirsanz zerresine karsmam dedi. ve bzde neyi hesap edicez bz biyle yapcagni bilmiyodukki esim dedi annem.oder dedi. Esimde sok oldu oda uzuluyo annesinin boyle yapmasindan dolayi....Ev eşyalarını sonuçta birlikte aldınız,hepsinin faturası vardır,toplam ne kadar harcadığınızı bilirsiniz.Kayınvalidenize verdiğiniz parayıda bilirsiniz,fazlasını mı istiyor sizden ?Fazlasını istiyorsa haklısınız bunu eşinizle konuşabilirsiniz.Ama takılarınız karşılamıyorsa ödemeniz gerekmez mi ?
Valla orasi pek bilinmiyor yaa taaa onceden.olan borcunu yukluyor bze yada ev falan yaptrcak.onun icin.para istyrrr.Öyleyse takılar yetmedi sizin masraflarınıza doğru mu anlıyorum ?
Heh işte diyorum ki ben de sizin masraflarınız ortada zaten herşeyi birlikte almadınız mı?Ne kadar masraf yaptığını bilmiyor musun ?(Biz evlenirken herşeyi kalem kalem liste halinde çıkardık..)Sizden habersiz mi alındı herşey ?Valla orasi pek bilinmiyor yaa taaa onceden.olan borcunu yukluyor bze yada ev falan yaptrcak.onun icin.para istyrrr.
Sorry demeseydin bari ya!!KOnu gayet ack oldgnu.dusunuyorum.nereyi yanls yazmsm klavye biraz tuhaf gerci sorry
Canm bnm yanmzda.bi.cogunu pesin verdi taki kadar borc yok eminizzz ama buna .Heh işte diyorum ki ben de sizin masraflarınız ortada zaten herşeyi birlikte almadınız mı?Ne kadar masraf yaptığını bilmiyor musun ?(Biz evlenirken herşeyi kalem kalem liste halinde çıkardık..)Sizden habersiz mi alındı herşey ?
Siz bir kere hesabınızı bilmiyorsunuz..Belki kadın haklı sizden aldığı miktar yetmemiş olabilir ,bir ev düzmek kaç paraya mal oluyor bilginiz var mı ?
Bnde anlamadm ki hayr tamam deseki basta beraber odeyelim yardm edelim.odeyelim borcu dese ozmn fazla bsy beklemezdm derdmki borc bzm kadin gozmzn onnde odedi herseyi derdikk ama bu bni fazlasiyla uzdu.takılar azda çok da kadının hakkıdır.senin hakkını yiyerek keyfine bakacağını mı zannediyor.borç yapacaksa neden çocuk evlendirmiş.
Yok, lütfen sesli sessiz hiçbir harf ölmesin, sitemizde Türkçe kullanımına mümkün olduğunca özen gösterilmesini istiyoruz çünkü.Varsin ölsün .. Oldugu kadar klavye afalladi sorryyy.
Bencede haklısınız dikkat ederim öyleyseYok, lütfen sesli sessiz hiçbir harf ölmesin, sitemizde Türkçe kullanımına mümkün olduğunca özen gösterilmesini istiyoruz çünkü.
Sacma fakat biz alisveris yaparken kayinvalidem.yanımdaydı ve herseye.karışmayı tercih etti begendiklerim pahalı diye vazgecti ucuzlarina gittik o derece ve diyecegim şuki anlaşmayi bozdu eşyaların parası ödenmiş ama damadindan borç almışta bizim için.. onu ödememiz gerekiyormuş. oda bzm icin,esyalarda bzm icin oyle deglmi para nasil tamı tamına borca yetiyorr damadina olan borcmus bitek .. e madem esimle boyle bi anlaşması var damadından aldigi borçda düğün borcu sayiliyor bunuda hesap etmesi gerekirdi..Evlendiginize gore ikiniz de 18 yasindan buyuk birer yetiskinsiniz.
Neden kendi harcamalarinizi kendiniz yapip, kendi borcunuzu kendiniz odemediniz de aileleri isin icine soktunuz ki?
5 yasinda cocuklar bile bayram harcliklarini annelerine verip benim yerime harca demiyor, evlilik yoluna girmis insanlarin bunu yapmasi sacma degil mi?
Allah rızası için kendi borçlarini damat ve gelin düğün takisiyla öderken bizim.ne farkımız var.. Neden kayinvalideme verelimki takiyi borcumuz varken.. istedi ben ödeyeceğim dedi kandirdi bizi ve biz bunu odersek surekli şu düşünce olmazmı =ben inat ediyim eninde sonunda yaparlar...Kayinvalidem haksız kendi kizkardesi bile bizi destekledi. ve hatta pardon yanls yazmsm damadindan degil dayidan olacaktı şimdi ne alaka diyeceksinz sizden sonraki Mune adinda yoruma bakabilirsiniz oraya anlattim dayiya vermeyin.borcu oldugu gibi bana verin diyor Allahaskina dayiya ise borç neden ona vermemizi istemiyorki?Kendi borcunuzu kendiniz odeyemiyor musunuz? Madem skintidasiniz altininiz sizde kalsin her ay takside baglayin borcunuzu ,altinlri her ay bozdurun bozdurun odeyin. Bunun icin kaynanaya neden ihtiyaciniz var anlamadim.
Bir de Allah rizasi icin sesli harfleri kullanin.
Hatta borç dayıya iken buarada yanlıs olmus damadi degil borç dayiya erkek kardeşine .. Dayiya vermeyin bana getirin diyor o verirmiş madem bizim borcumuz neden dayının haberi dahi olsun istemiyor?Evlendiginize gore ikiniz de 18 yasindan buyuk birer yetiskinsiniz.
Neden kendi harcamalarinizi kendiniz yapip, kendi borcunuzu kendiniz odemediniz de aileleri isin icine soktunuz ki?
5 yasinda cocuklar bile bayram harcliklarini annelerine verip benim yerime harca demiyor, evlilik yoluna girmis insanlarin bunu yapmasi sacma degil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?