siz olsaydnz yapabilir miydiniz?

adiyef gerçekten ayakta alkışlanması gereken bir davranış.vallaha helal olsun.

bir yandan cesur kızmış, herkesin alabileceği bir karar değil..öyle 2 gün varken ayrılmak..diyorum...
bir yandan pire için yorgan yakmış..cahil cesareti diyorum...
yaşamadan bilinmez belki çocukla daha mutlu bir hayat sürecekti...belkide daha beter...şuan herkesin keyfi yerindeyse sorun yok..allah yollarını açık etsin.

yapardim,nedemek dugun arefesinde oyle cirkin laflar,kucuk sinek migde bulandirir falan..kizin basini bos sandilar herhalde....helal olsun o kizaopuyorumnanaktan....seviyorum guclu kadinlari...bazilerimize ornek olsun

helal olsun o kıza!!!!! işte bu ya! şimdi bunları buraya yazan ,bana şimdide bunları yapıyo diyen o arkadaşın olabilirdi evlenseydi!ama napmış mantığını kullanmış önünü görmüş hayatını mahvetmemiş......ben olsam bende bunu yapardım olması gereken bu ben gerçi herşeye mantıkla yaklaşan biriyim bazen hayat zor oluyo bu yüzden ama böyle olmalı.....bazen burda konuları okudukça düşünüyorum bende evliyim bizde eşimle uzun dönem çıktık sonra evlendik zamanla belli ediyo insan kendini ve anlatıyolar sevgiliykende böyleydi falan mutlaka açık verir insan...peki bu insanları seçen,eş yapan,çocuk veren sizseniz seçimi yaparken sizdede hata yokmu ozaman?bu insana hayatınızı teslim etmek bukadar kolaymı?belki düzelirle hayat kurulur mu?sonunda böyle olması doğal değilmi?
bence hayatımızı mahvetmekte güzelleştirmekte kendi elimizde biyerde ....bişey görüyosan ,baştan belliyse kesip atacaksın ...

karar verme de ruh hali etkendir. asi olduğumuz anlarda asi kararlar verebiliriz.. durgun zamanlarda durgun kararlar..
helal olsun da değil helal olmasın da değil, kendi halinde kendine göre gerekeni yapmış
kararının sorumluluğunu alabilecek yaşamının olması, olmasa da sorumluluk alabilecek hissi gücü olması
kişinin doğru bildiğini yapabilme olanağının olması,, kişiye karar verebilme, ötesi uygulayabilme özgürlüğü tanır
üç yedi beş hamle sonrayı görüp gördüğüne ve kendine göre uygun realist karar verebilmek,, keza uygulamak
birey olabilmekle çok alâkalı.
bahsi geçen hanımefendinin kendine özgüveni olmasaydı kesebilir miydi ipleri ?

belki kız içinde bardağı taşıran son damlaymış

yapabilemezdim sanırım:a015:

Bak benim en yakın arkadaşlarımdan biri nişanlısını gelinlik evinde düğüne 1 hafta kala bir arkadaşıyla basmıştı. Naptı biliyo musun?

Kimseye haber vermedi önce. Evdeki bütün eşyaları sattı ertesi gün, parasını bir hayır kurumuna bağışladı, sonra hem kendi hem de erkek tarafının ailelerini, ayrıca nişanlısını ve birlikte olduğu arkadaşını birbirinden habersiz boş eve çağırdı, oğlanı ortada rezil rüsva etti, sonra da çantasın aldı bastı çıktı. Bak gene takdir ettim şimdi anımsayınca :roflol:

ayyy o arkadaşada bravo a.s. yaw tam düğün zamanı olacak işmi bunlar...tamam o zaman gergin olur ortam zaten düğün telaşından pürüzler çıkabilir ama bunlar gibi olursa böyle olur ...

Bence de iyi etmiş kız. Şimdi daha evlenmeden böyle birşeyi gidip ailesine anlatıyorsa ve ailesini ne yanlış düşünebileceğini de akıl edemiyorsa, evlendikten sonre demekki birşey olsa misal kavga etseler, bir sorun yaşasalar gidecek hemen ailesine anlatacak benimde en nefret ettiğim şey.sevgililer, eşler arasında zaman zaman sorunlar olur ama bunlar geçicidir iki taraf anlaşır konu kapanır ama bir anlık gidip ailelere anlatılırsa hem gizli saklı kalmaz hem de hep sorun var evlilikte zannederler, üzülürler. Bende eşimle nişanlıyken kavga ettim hatta ayrıldım ayrı şehirlerdeydik yüzüğü ve aldığı herşeyi kargoyla göndermiştim. Ama sonra binlerce defa özür diledi anneme teller açtı annem ve dayım hiçö istemediler ama ben bir şana daha verdim. Banze düşüncesizce davransa da mutluyuz ve üzerime titriyor eşim. Ama o an ayrılsaydım da gözümün arkada klaacağını sanmazdım bitmiş bitmiştir.

ooo bu daha güzelmiş..ama ben kızı ayrı bir platformda rezil ederdim heralde..tükiyenin dört bir yanına canlı yayın yapardım,herkes tanısın bu ahlaksızı diye lmaz:

evliliğin en önemli taşlarından biridir eşlerin birbirine güvenmesi. güven yoksa zaten ortada bir evlilik de yoktur.iyi yapmış arkadaşınız helallll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…