Siz siz olun, asla Kayınvalidenizle oturmayın!

"Her nekadar iyi bir insan olsa bile.." Ogulları söz konusu olunca iyiliklerinden eser kalmıyor yani zannımca iyi kayınvalide yok..

İstisnalar kaideyi bozmaz.

ya ben de 1 buçuk senedir k.validemle oturuyorum karışmadığı şey kalmadı sanki her şeyin en doğrusunu en iyisini sadece o bilir ben bi fikir sölesem hemen yok o öyle değil böyle der..Çok bilmişlikleri ayrı bi yoruyo zaten..:( Allah kurtarsın bizleri..

sebebine gelince nerden baslasam gerçi bir süre beraber oturacaz ama yine cok fena 4 aylık evliyim ama ne derece evli..eşim harika bir insan onu cok seviyorum ve severek evlendim ve halen iyi ki onunla evliyim diyorum..ama iş kayınvalideye gelince aman aman beni kıskanıyor oğlunun beni sevmesi benimle iyi gecinmesi delirtiyor..evde hakimiyet kurmaya calısıyor..ha pasta veya yemek mi yaptım hiç begenmez..eşim bana hediye aldı mı kıskanır..surat asıklıklarımı bir yandan hayatta herseyi kendisinin bildiği düşünen bir insan işte ...hıı insan gibi oturup onunla paylaşsamda bana her nekadar hak versede yine de aynı seyleri yapıyor..eşim bana hak veriyor ama bir süre idare etmek zorunda oldugumu biliyorum..yani sadece 4 aydır onunla yasıyorum ama inanın cok zor....her nekadar iyi bir insan olursa olsun tek bildiğim kayınvalide ile oturulmaz....ister istemez tatsızlıklar oluyor.sizlerle paylaşmak istedim...

Bence biran önce oradan uzaklaşın. yoksa ona sinir olup eşinizle tartışmaya başlarsanız, aranıza soğukluk girer. Zamanla birikir tartışmalar. Olumsuz duygulara dönüşür.

Back
X