Merhaba arkadaşlar sizlerle geçen pazar yaşadığımız acıyı paylaşmak istiyorum , yakın bir akrabamızı kaybettik malesef..35 yaşındaydı bir kızı vardı canan ablamın,eşi ile kızları daha 1 aylıkken ayrıldılar birdaha adamı gören duyan olmadı öldümü sağ m bilen yok,,canan ablam grip oluyor doğal olarak hastaneye büyük bir hastaneye gidiyor ,kan alıyorlar vs sonra doktor canan ablaya kortizonlu bir iğne yapılmasını söylüyor canan abla doktora astımı olduğunu ve kortizona alerjisi olabileceğini söylüyor( bu konuşmalar esnasında yalnız değiller personelden 1 kişi daha ve bir akrabamız daha o oda da) doktor ise ben günde 500 kişiye bu iğneyi veriyorum diyip yaptırtıyor, ve 3 dakika sonra boğazında yanma oluyor bunu belirtiyor canan abla ,birşey olmaz su iç geçer diyorlar ve eve yolluyorlar 1 saat sonra acile kaldırılıyor 3 gün yoğun bakımda yatıyor ,2 kere kalbi duruyor ve sonunda hayata gözlerini yumuyor..:2:tabii ki dava açıldı vs.. ama siz siz olun alerjen olabilecek ilaçları doktor bişi olmaz dese bile almayın önce test yaptırılmasını isteyin,ciğerimiz yanıyor amacım doktorları kötülemek değil hepimiz bilinçlenelim doktordan iyi bilecek değilim ya demeyelim ..