Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim benm konuma yazmistn ordan hatirladm seni cok uzuldum ya mutlulugun bana yanmismisti o zaman ama keske büyük laflar etmeseydin biter demissin o da simdi sana anlatamiyordur sen eğer bildigini belli edp aciklama beklersen ve devam edersen bnce dediğine ters bir sey yapman pek doğru değil bundan sonrasi icn inandiricilign kalmaz brde eve annesi alms olabilr o da bisy diyememstr evde nasl davrandgni da bilmiyoruz belki cocukla yüz goz olmuyordur
Bende hatırladım seni sende gelişme var mı :)
Bende üzüldüm belkide abartıyorum bilmiyorum ama katıyım bu konuda ben annemden vazgeçebiliyorsam o da birilerinden vazgeçebilmeli dimi ama. Büyük laf etmedim gerçekten onunla konuşursa ben çıkarım hayatından Allah'ıma büyük konuşmuyorum ama kesin kararlıyım bu konuda ben. Bugün ondan vazgeçmezse yarın da başkaları için mi ben böyle üzüleceğim yani.
Evet böyle devam edersem inandırıcılığım kalmaz haklısın ama bende devam etmeyi düşünmüyorum zaten eğer konuşacaksa onunla.
Evet eve annesi ve şerefsiz bacısı almıştır. O gel demez yolda görüp selam vermiyordu çünkü konuşmam diyordu yeminler etti sadece bana değil herkese. Yüz göz olmamıştır eminim konuşmamıştır yüzüne bile bakmamıştır belkide, tabi o şerefsiz abi deyip yaklaşmadıysa özür falan dilemediyse selam bile vermez benimki. Ben evde olmasından bile rahatsız oldum ama buna da izin vermemeliydi ama her şey o annesinin başının altından çıkıyor Allah'ından bulsun paragöz bir kadın yüzsüzler zaten sülalecek. Benimki o sülaleden nasıl çıkmış böyle sağlam bilmiyorum hiç birine benzemiyor.
Canım belkide sevgilin konuşmuyordur onunla aynı evde olabilirler ama sana söz vermiş sonuçta ben konuştuğunu düşünmüyorum. Bence o sana söylemez o çocuğun onların evinde olduğunu çünkü vereceğin tepkiyi biliyor. Sen ona güzel bi dille sor bakalım ne diyecek bence mantıklı bir açıklaması mutlaka vardır , hemen fevri davranma seni çok seviyorsa eminim sözünü tutuyordur ama şöyle birşeyde var belkide ailesine karşı gelemiyor olabilir mecbur konuşmak zorunda kalıyorda olabilir annesi falan zorluyordur konuşması için sonuçta o senin akraban küslük olmaz gibisinden. Benim düşüncelerim bunlar inşallah halledersiniz bu meseleyi canım.
daha öncesinde belki kardeş gibilerdi... kardeşler hakkında bir söz vardır bilirmisin?
Kardeş kardeşi bıçaklamış, dönmüş yine kucaklamış... akraba ilişkileri bazen böyledir... atsan atamazsın satsan satamazsın...
Ben anlamadım
Sevgilinin kuzeni, sevgilinin ölmüş babasına küfrediyo
Sevgilin küsüyo, kardeşi küsmüyo
Bi süre sonra evlerinde olduğunu duyuyosun
Ve ayrılmak mo istiyosun ?
Yani benim anlamadığım senle ne ilgisi var bunun ?
Kuzen onun, baba onun
Ben olsam bende kabul edemem ama o ediyo demek ki
Senlik bi durum bu olayın neresinde ? Sana da mı küfür etti yoksa..
Şu kısmı anlamadım
Kimse için annenden vaz geçme diyeceğim ama geç mi kaldım
Ayrıca yaptıkları hoş gelmeyebilir ama iki lafın biri bacısı şerefsiz, kendi yaptığı şerefsizlik vs. gibi tabirler hoş değil
Tamam sana ters bir durum olabilir, onlara değil demek ki.
Evet kendisi annesi küçük kız kardeşi konuşmuyorlardı büyük kız kardeşi hepsiyle konuşmaya devam etti evlerine gidip geldi hep sevgilimde sen çok yüzsüzsün vs diye kızıyordu kardeşine.
Bende arada kaynadım evet olayın üstüne gittim beni de görünce sevgiliminde bana düşkün olduğunu bilirler can yakmak için bana da sıçradı işte benimde takıldığım nokta en çok da bu. Yarın bir gün namusum diyecek bana böyle mi sahip çıkacak namusuna yani.
Ayrılmak istemiyorum hem de hiç. Sadece bir tercih yapmasını istiyorum. Ne kadar değerim var bunu görmek istiyorum.
Annemden vazgeçmedim şu an ciddi bir durum yok ortada çünkü. Annemin yanındayım.
Valla hoş değil evet ama onunda yaptığı hoş değil aklısıra görümcelik yapacak sevgilimi kışkırtacak ama sevgilim yemiyor ki hala anlamadı aptal aptal davranmaya devam ediyor emmisinin eviymişmiş gelirmişmiş bende dedim doğru söylüyosun emmisinin evi ölüsüne sövdüğü emmisinin evi. Adam ölmüş gitmiş mezarda bile rahat yok. Lafa geldi mi de bacısı der ki ben babama düşkünüm babam bana çok düşkündü falan filan biraz kendini beğenmiş bir şey beğendiği kadar bir şey olsa içim yanmaz. Hep o mevzuların buraya gelmesine sebep oldu zaten yüzsüz. İçlerinde bir sevgilim ağırbaşlı efendi diğerlerini al at çöpe. Bir kaç akrabası dışında hepsi çıkarcı ikiyüzlü ve tabir yerindeyse cıncıkla sıyrılmış yüzleri. Eğer sevgilim onlarla konuşursa gururunu da gururumu da çiğnemiş olur o zaman ben ona şerefsizlik yaptı derim. Kız kardeşi zaten tam anlamıyla o sıfata sahip. Görsen saf ayağına yatıyor ama ne haltlar yiyor ne haltlar o saf görünümlü şeytan. Değişik bir tip :)
aranızda resmi bağ bile yok, bu kadar aile sülale işlerine karışman çok gereksiz,
ben olsam umursamam , olay sana da sıçramış ama bu kadar ne dedi ki,
Anladım
Ben o sinir esnasında sevgilim bana da kızdı diyosun sanmıştım
O kuzen sana da küfretmiş yani
Ayrıca herkes kötü bi sevgilin iyiyse evlenmeyi 40 kere daha düşün
O kuzeniyle ilişiğini keser mi bilemem, kesse bile tüm akrabalarıyla ve kız kardeşiyle görüşecek / görüşeceksiniz
Evlenince kocaman bi aile oluyosun ailesi ve akrabalarıyla
O da sizinkilerle öyle tabi..
Böyle bi durum için kalkıp sessiz sedasız hayatından çıkayım mı gibi bir düşünce çok uç noktada bence. Sevgilin ve ailesinin akrabalarıyla olan ilişkileri başka seninkiyle başka sen sırf o gün tesadüfen olaya dahil olduğun için ailenin içinde geçen bir şeye istediğin gibi müdahale edebileceğini düşünüyorsan yanılıyorsan bence. Akraba ilişkileri böyle bi' küs bi' barışık diğeri de sinirle öyle konuşmuştur hatasını anlamıştır bir şekilde barışmışlardır. Sen olayın iç yüzünü bilmiyorsun sonuçta.
kendisini dogurup canından can katan bakan büyüten emek veren annesini SİLEN bir insan elbetteki karsisindan herkesi silmesini bekler!!!! düşünceleriniz cok yanlis kusura bakmayin ama sirf sizinle evlenecek diye ailesini bi kenara atmak zorunda değil hos siz bunu anlayamazsiniz annenizi silmissiniz sonuçta
Evet kuzen bana da küfretti.
Herkes değil anne tarafından yana sıkıntı yok da baba tarafında biraz çekememe durumu var aşırı derecede gözleri var her şeyde.
Kız kardeşiyle ya da anne tarafıyla görüşmesin demiyorum ben zaten.
Ama kendisine zarar veren sürekli kötülüğünü isteyen insanlarla da yüz göz olmasın konuşmasın.
Kötü bir şey değil benim istediğim. Kendini korumak için söylüyorum ne söylüyorsam zamanında da çok üzdüler çünkü onu.
Olabilir de bunu o sorun etmeli, o istiyorsa münasebeti kesmeli
Senin ısrarınla veya bi tercih yap demenle nereye kadar olur ?
Tek bu konuda değil birçok konuda böyle
Değiştiremezsin insanları, neyse odur senin ikna etmenle bi yere kadar olur olsa bile
Diğer yandan ben senin için şunu şunu yaptım bu kimseden vazgeçtim o vakit sende bunlarla münasebeti keseceksin diyemezsin
Bişey yapıyosan karşılıksız yaparsın veya yapmazsın, böyledir yani
konuda anlatılmayan kısımlar var
o bahsettiğiniz kişi tam olarak size ne yaptı? ne dedi? neden ona düşmansınız?
Siz kimsiniz ki SEVGILINIZE secim yaptiriyorsunuz ?
Bacisina anasina kufur edebiliyorsun?
Senin o Kuzen den ne farkin kaliyor?
o olmus babasina sen hayattaki ana bacisina!!!
Isteyen istedigi ile gorusur konusur
sen hic birseye karisamassin suan.
Onlar akraba kardes, bacisi anasi kani cani , ya siz ???? SEVGILISI :)
tabiri caizse dis kapinin......
onun icin suan hic bir seye karisma sifatiniz yok.
Esi bile olsaniz ilerde yinede burnunuzu sokmayin herseye.
bigun gelir sevgilin der sana bidakka sen kimsin ya diye :)
ve bence ayrilin. Yazik etmeyin oglanada , annesine kardeslerinede :)
Neyse o kadar okudum ama ben eniyisi susayım![]()