- 20 Mayıs 2013
- 30.143
- 19.954
- 248
konuda anlatılmayan kısımlar var
o bahsettiğiniz kişi tam olarak size ne yaptı? ne dedi? neden ona düşmansınız?
O esna da konu sahibine de küfretmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konuda anlatılmayan kısımlar var
o bahsettiğiniz kişi tam olarak size ne yaptı? ne dedi? neden ona düşmansınız?
Bence sakin ha sakin akrabalarin arasina girme.. Gercekten hakli yanlarin var sanada kufredilmis arada saniyorum ama inanki yarin obur gun onlar barisinca onlarin sozdugu sozler ama senin ki unutulmaz elin kizi oldugundan.. Oyuzden birak sevgilin naparsa yspsin, hem daha sevgililisin bukadar aile olaylarina bulasmani tavsiye etmem..
Ya simdiki sevgililer neden bukadar hevesli aile icine girmeye bu sorunlarla ugrasmaya.. Inanin evlenince bol bol yasicaksiniz.. Sevgililigin tadini cikarim bosverim bunlarii..
Beni dinlersen birak sevgilin kendisi karar versin dedigim gibi onöar iyi olur sen kotu olursun..
Biliyorum canım biliyorum aralarına girmemem gerektiğini biliyorum herkesin dediğinin unutulacağını benim dediğimin hatırlanacağını da biliyorum o yüzden sessiz kaldım hep ve ailesinin içine hiç girmek de istemedim benim olaydan haberim bile yokken olayın içinde buldum kendimi benim yaptığım bir şey değildi geldiğimi gördüğü an direk küfretti birden bire oldu ben hiç ailesiyle tanışmak yüz göz olmak istemedim olmadım da ama onlar hep beni ondan ayırmak için çabaladıklarından sürekli çamur attılar. Sevgilim işe gidiyor diyorlar senin alacağın kız zengin otur çalışma boş ver falan. Ayrıl o şöyle sonra gelip bana da gülüp oynuyorlar. İki yüzlülük yapıyorlar anlam veremiyorum. Yaşanan bir sürü şey var ve hiçbirini bilmiyorsunuz anlatmak uzun sürer zaten. Sevgilime bıçak çekip saldıran canına kast eden bir adam o ya akrabası olsa barışsa nollur 2 gün sonra yine en ufak şeyde bunlar yaşanacak. Aile olaylarına bulaşmam işim de olmaz bir şey anlatırlar banane derim ben karısırsam üstüme kalır der geçerim kenara hiç müdahale etmem. Ama sevgilime müdahale etme hakkım var onun da bana müdahale etme hakkı var ki böyle bir durumda müdahale ederdi o da benim gibi.
Haklısın hepsi iyi olur da ben kötü olurum. O verecek kararını zaten. Ben sadece bana verdiği değeri göstersin istiyorum tepki versin söylenenleri kendine yapılanları unutup da devam etmesin.
Oyle iyi anliyorumki seni .. Butur aile olaylarinda( evlilik uzerine konusacagim) esin karisini ezmesi yada karisinin esini ezmesi kadar asagilayici birsey yok..
Niye sana bukdar kesin karisma dedim anlatiyim..
Annem 30 yildir evli ve ogun bugundur babaannem onlarla yasar.. Annen gecen aylarda bypass ameliyati oldu annem daha hastanedeyken babam babaannemu halamlara gondermis, ve haliyle annem kendisi bakims muhtac onada bakacak hali yoktu .. Aylarca halamda kaldi.. Sonra halamlar ne dedidi biliyormusun ? Annem kaynanasini kabul etmiyor diye butun akrabalara yaydikar  annem zavvalli evde bile degildi hastane yatiyordu daha babam kendisi almis goturmus annem kendini toparlsyana kadar kalsin diye.. Ama gel gorki kimse babamdan bahsetmiyir, hastanede yatio acilar icinde inleyen annemi sucladilar, resmen iftira attilar..
Sonuc olarak Annem biraz duzelince gitti kendi ayagina ve getirdi babaannemi .. 30 yillik emegimi bosa cikarmam ben diye..
Anneme olur olmadik laflar dolediler, bak gercekten insanlar cok adi cok serefsiz.. Annem olumden dondu acilen ameliyata alindi, ve insanlarin su piis dusuncelerine bakarmisin?
Oyuzden oyle dedim canim.. Yoksa seni anlamadigindan degil..
Sagol canim bosver uzme kendini ve anladimki nisanlin cok merhametli biri .. Bu cok hos ama tabiki bunu kullanmak istayem Allahsizlarda olacaktir bu hayatta..
Dedigin gibi bu hazimsizlik nedendir bilmiyorum.. Kimse kimsenin mutluluguna sevinmiyor bu devirde.. Bi araba aldi akrabasi artti diyosun iste bukadar basit ve utanmaz bazi insanlar ..
Bu arada nisanlinin soyledigi soz okadar dogruki..
Çok merhametli evet ve sevmem gerektiği yerde öyle bir noktaya geldi ki bu huyundan nefret eder oldum. Kırmamak için elinden geleni yapıyor ve biliyor nazı bana geçiyor beni kırmış oluyor. Ben ne yaparsa yapsın seviyorum onu öyle böyle değil ama bazen yaptıklarını hazmedemiyorum gücüme gidiyor. Hak ettiğim değeri göremeyeceğim göremiyorum diye üzülüyorum.
İnan bende bilmiyorum ama onun çevresindekilerde baba tarafında var o dedesi bile çekemiyor daha ne olsun. adını taşıyan torununu insansevmez mi sahiplenmez mi sadece işi düştüğünde arayıp soruyordu. O kavgada da benim sevgilimden yana değil küfreden kuzeninden yana olmuştu hak etmediği şeyleri yaşatıyorlar ona üzülüyorum. Bizim mutlu olmamızı istemiyorlar yüzüme gelip övüyorlar beni arkamdan da ayrıl ondan diyorlar. İlle de onun çevresindekiler bu kadar basit ve utanmazlar. YEmin ederim arabası var ama kendisi millet kadar binmemiştir o arabaya. Hem mal sahibi olsun istemiyorlar hem de malına tenezzül ediyorlar öyle insanlar işte.
Evet çok doğru az konuşur öz konuşur benim canım :)
Nişanlanmadık biz henüz bu arada :) Ama Rabbım ağzından duysun da en kısa sürede olsun o da İnşallah..
Ay nisanlini dedim:) ama cok deviyosun insallah hayirliysa olur canim:)
Soyle dusun oyle bir ailede boyle bir yetismis bir sevdigin var.. Onöara hic cekmemis ..
Cok sevdim seni .. :) simdi derse girmeliyim.. Yazarim cevap cikinca canim..
Dilerim herkes cok mutlu olur su bos ve yalan dunyada..
Merhabalar öncelıkle konu sızı ılgılendırmıyor kan bağı olan onlar ve benım bu zamana kadar gordugummm olaylardan yola cıkarak dıyorum ki ne olursa olsun ne kadar kötü konuşulsada bir zaman gelıyor herkes birbirini affedebılıyor buna kan bagı olanlarda olmayanlarda dahil...
evet çocugun yaptıgı çok buyuk terbıyesızlık , çok buyuk hadsizlik ama işte sizinde şahit oldugunuz gibi zaman gectıkçe unutuluyor....
bence siz karışmayın bu olay yuzunden guzel bırlıktelıgınızı boyle bır seçime maruz bırakmayın..
ama baktınız ki olay sizin ilişkinizi sevgilinizi etkileme noktasına gelıyor o zaman noktayı koyarsınız....
EN SONDA SÖYLENECEK SÖZLERİ BAŞTA SARFETMEYİN !
Nacızane fıkırlerım ...
Merhabalar. Tüm yorumları okudun mu bilmiyorum. Ama durum beni şöyle ilgilendiriyor lafı yiyen bendim. Bana küfredildi. Bu yüzden beni ilgilendiriyor işte. Evet haklısın ne söylenirse söylensin insanlar affediyor. Ama ben affedemem bunu. Eğer bu konuda susup kalırsak tekrarı olacaktır eminim. Onun beni ezdirdiğini ne derlerse desinler susulacağını düşünecekler durum bu noktaya gelirse.
Kendi aralarında olsa beni ilgilendirmez ki ama mevzu bana da sıçradı bu yüzden tepkiliyim işte.
Teşekkür ederim :)
Canım bir karar vermeden mutlaka konusmalısın erkek arkadasınla , sakin bir yerde bulusarak anlat haberim var neden sizin evde? diye sonrada bundan rahatsız olduğunu söyle belki eli kolu bağlı onluk bir durum yoktur ama senin rahatsızlığından dolayı birseyler yapar ve aranız düzelir insallah..
canım sadece konunu okudum kusura bakma vaktım olmadıgı ıcın bakamadım tum yorumlara..... ama şahsına yapılan hakaret varsa ortada orda kım olursa olsun stoppppp sen en ıyısını bılırsın ama genede bir seçim değilde daha ılımlı yollardan erkek arkadaşına anlatabılırsın bu durumu zaten evlendıgınızde görüşmezsın o ınsanlarla olur bıter ( kufur eden cocukla )
Canim biraz törpüleyin kendinizi. Kendiniz söylüyorsunuz sevgilimden sunu beklerdim, böyle demesini yapmasini isterdim ama sesi cikmiyor diye. Emin olun siz evlendikten sonra da öyle esip gürlemez. Yapisi neyse o. Iki imza mi bizi baglayan, benim ona karismama hak taniyan diyorsunuz ama evet o imzalar olmadigi sürece o ailedeki herkes size sen de kimsin ne hakla karisiyorsun der. Hatta sevgilinizin sevmediginiz ablasi bile ne isin var senin bu evde ikide bir geliyorsun bile diyebilir. Sevgili degil de es olsaydiniz size küfür edebilir miydi bir düsünün.
Cok fevri davraniyorsunuz, konusuyorsunuz. Malesef öyle ya siyah ya beyaz olmuyor iliskilerde. Biri bana böyle yapsa siler atarim diyorsunuz sevgilim ve ailesi niye yapmiyor diyorsunuz. Yapilari aile iliskileri böyleyse, bugün küfürlesir yarin selam verirler birbirlerine. 8 senelik evlilik tecrübem sonucu sunu diyebilirim ki kimseyi yokmus gibi silip atamiyorsun. Yavas yavas mesafe koyarak, bayram seyran dügünler disinda gidip gelmeyerek görüsmeyi en aza indirebiliyorsun. Ya annesi de kalkip ogluna sizin icin ya bu kiz ya ben derse, veya ablasi hakkinda sarfettiklerinizi duyup sevgilinize salya sümük aglayip sizi sikayet ederse... Kimseyi bir tercihe zorlamayin gün gelir siz de tercih meselesi olursunuz. Görümceniz kuzeniyle görüsüyor diye ne hakla hakaret edebiliyorsunuz? Iyi herkesi siz yönetin siz karar verin ne yapacaklarina. Ben de kuzenimle küsmüstüm ama ablam görüsüyordu hatta bize de geliyordu cünkü dayisinin eviydi. Önceden haberim oldugunda o gelmeden ben cikiyordum, habersiz geldiginde de odamda film falan seyrediyordum.
Hep diyoruz hic bir resmiyet olmadan bu kadar iclerine evlerine girmeyin diye. Ben sizin yerinizde olsaydim baktim bir aile kavgasi var hatta küfürler havada ucuyor. Sevgilime kas göz yapar ben sonra ugrarim deyip cikardim evden. Olay bittikten sonra beni ararsa da birsey sormaz bulusur gezerdim. Bana laf söylense bile duymazdan gelirdim. Bu kendini ezdirmemek degil muhatap olmamaktir. Eger karisi olsaydim sakince iki cift laf eder hadlerini bildirip esime de ister görüs ister görüsme ama beni muhatap etme bu insanlarla derdim. Sevgilinizden ayrilmak istiyorsaniz bile sebebi; onlarla görüsmeyeceksin dedim görüstü, konusmayacaksin dedim konustu olmamali. Benim kisiligim yapim bu sevgiliminki de bu, bu iliskide daha simdiden yipraniyorum ileride evlenince böyle bir aileyle bas edebilirmiyim yoksa her günüm sinir stres icinde gencligim mi heba olur, sevgilim simdiden ailesine karsi gelemeyeceginin sinyallerini veriyor... gibi sebeplerle ayrilin.
O zaman dengesizdir o cocuk o yüzden sinirlenince ağzından kolayca o laflar cıkar canım ama ne olursa olsun bu sana kötü söz söyleme hakkı vermez sıkma canını düzelir :)
Evet çok dengesiz. Sevdiği bir kız vardı evleneceklerdi hatta dün nişanı vardı. Kaynanasına sövmüş. Sonuç nişan iptal. :)
Yaşı zaten küçük ne akla hizmet dedesi evlendirmeye kalktıysa bilmiyorum b.k oldu zaten :)
Tabikide o hakka sahip değil. Sevgilimden yana sıkıntım yok da bunlarda olmasaydı iyiydi.
Evet öyle dedin Rabbım da duysun duysun seni İNşallah.. Hep bunu istiyorum diliyorum bakalım ne olacak sonunu hayır etsin Rabbım. Hem de öyle çok seviyorum ki tarifi imkansız.
Hep öyle düşünüyorum zaten öyle bir aileden böyle bir adam çıkmış çok şaşırıyorum ama o çok özel biri bu yüzden iyi ki de çekmemiş hiçbirine. Allah'ım esirgemiş hep de esirgesin :) Biraz da konuşsaydı iyiydi :)
Teşekkür ederim. Bende sevdim seni söylediklerin içten geldi ilgilendiğin için ayrıca teşekkür ederim.
İyi dersler :) Dilerim dileğin gerçek olur insanlar birbirini üzmeden kırmadan devam eder hayatına.
Dünyada kalacak her şey hiç bir şeyi götüremiyoruz niye böyle davranıyorlar bilmiyorum.
Herkesi ıslah etsin Rabbım..