ah canım maşallah dıyelım sevgiline ....
o çocuga ve aıle yasantısına cok uzuldum . Yaradan işte sınıyor ve emın ol ki o kullandıgı maddelerden dolayı bu sekılde atarlanmıştır. Zamanla beyınlerı algılayamıyacak vazıyete gelebılıyor .Heleki kafası guzelse eger ne ana ne baba ne kardeş haşa ama Allahı bile tanımazlar![]()
sen sevgiline kenetlen bu derece ıyı ve senı seven bir insan ama o cocuktan kopar onu ne yap ne et kopsun ...
Büyüklerimiz her zaman ailede önemli der evlilik olaylarında.Gerçektende öyle ama birinci dereceden görümce kayın kaynana kayınpeder sorunlu degıl sorun yoksa o çocugu takma kafana canım :26:
Maşallah maşallah sevgilimee benim :) Evet Rabbım sınıyor hep sevgilimi kınadılar hep kendilerinden buldular. Düşünsene dedesi hep kötülüğünü istedi sevgilimin saygısızlık bekledi madde bağımlısı olmasını bekledi hep. Ama bir gün olsun dede neden böyle diyorsun bile demedi sırf saygısızlık olmasın diye ağzına da bir tek şey sürmedi bile. Ama o da o kadar dolmuş taşmış ki dedem nenem var deyip peşlerine düşmüyor. Beni tanımasınlar diyor. Sevgilimden beklediklerini kendi yetiştirdikleri çocuk yapıyor. Dedesine el kaldırmış gerisini sen düşün. Eminim kafa güzelken dediğine. Her türlü şeyi yaparlar kafaları güzelken. Sevgilimin onunla ortamı yok ki evine gelirse oturur sohbet eder gülerler o kadar aynı ortamda bulunmaz. Sevgilim diyor hayatta yapmam ben onun yaptıklarını benden bekledikleri şeyi onlara vermem işim olmaz zaten öyle şeylerle diyor. Kuzeniyle işi yok yani.
O benim canım o beni kırmadıkça üzmedikçe ondan kopmam mümkün değil. Hep şudur ondan istediğim hak ettiğim değeri versin daha doğrusu verdiği değeri hissettirsin. Biliyorum değerli olduğumu ama bilmek ve hissetmek bambaşka oluyor.
Büyükler doğru diyor ne kadar önemli olduğunun farkındayım. Babası yok canım kayınbaba yok yani. Annesi ve 2 kız kardeşi var onlarda benden ufaklar. Öte git diyemiyorlar abilerinden çekindikleri için. Onlardan yana sıkıntı yok anne tarafından yana da sıkıntı yok ama baba tarafından akrabaları 5 para etmez huyları bi kaçı hariç.
Çok teşekkür ederimm :)
Bu cocuk dengesiz seni bırak herkese böyle yapar canım onun elinde olsada olmasada ama eğer seni erkek arkadasın koruyorsa sana söz söyletmiyorsa bosuna bu cocuk yüzünden iliskini zedeleme bence.
Evet çok dengesiz hem de evet diğer arkadaşa cevap verirkende yazdım yalnız bana değil kaynanasına dedesine herkese karşı böyle.
Erkek arkadaşım koruyor hiç atmadı beni Allah'a şükür. Atmaz da biliyorum. İlişkimi o çocuk zedeleyemez canım sevgilimin bana verdiği değere göre zedelenir ilişkim. Kim istemez ki sevdiği insan için vazgeçilmez olmayı yerinin başka olmasını.
Ne guzel .. Sevdanizin daim olmasi dilegiyle canim bukadar seviyosaniz burbirinizi bigun nisanda olur evlilikte :) yeterki gonuller bir olsun..
Insanlar mal mulk para derdine dusmus onur gurur seref cumlemeri dillerden dusmus.. Yani menfaat dunyasi diye bosuna demiyorlar.. Ama tabi oyle olmayanlar da var az da olsa..
Ama yinede sevgilinin iyi niyetini kullanmalarina musade etme.. Sirf bu olay icin demiyorum .. Genel olarak.. Cunku maalesef iyi niyetli olmak bile suc ..
Amiiiin çok sağol iyi dileklerin için.. İnşallah nişanda olur düğünde bende burda ki arkadaşlar gibi hazırlıklar yaparım kendimce.
Biz onca zamanda çok şey atlattık ayakta durmaya çalıştık bir gün olsun küs kalmadık birbirimize kavga da etsek hep yan yana olduk. Yeri geldi kırdım yeri geldi kırıldım ama hep unuttuk sildik her şeyi. Hep her şeye karşı ayakta duracağız dedik. Birlikte olmamızı istemeyen çok insan var başta benim annem, onun dedesi nenesi yengesi dolduruyorlar sevgilimi ama o kimsenin dolduruşuna gelmez. Beni biliyor içimi biliyor. Küfür bile etsem o küfrün altında yatanı bilir beni iyi tanıyor bu yüzden atmıyor attırmıyor. Birbirimize yaptıklarımızı unutuyoruz hemen ama başkalarının yaptıkları böyle kolay silinmez ama işte sorunda orda.
İnan bu insanların da derdi para pul mal mülk gözlerinin gördüğü başka bir şey yok para için yapamayacakları hiçbir şey yok. Onur gurur zaten hak getire. Yüzsüzler biraz yaparlar ederler ama yapmamış gibi de davranmayı bilirler üstlerine tanımam bu konuda :)
MEnfaatleri olmasa tanımazlar ki ama dediğin gibi menfaati olmayanlar da var bak onları çok seviyorum onlar da bana düşkünler kendi kızlarıymışım gibi :)
Hiçbir zaman müsade etmedim etmiyorum da bu yüzden sarıyorlar ya bana. Ben onunla birlikte olduğum sürece hiçkimse onun iyi niyetini suistimal edemez biliyor hepsi karşılarında beni bulacaklarını beni onun susturduğunu yoksa ne cazgır olduğumu hepsi biliyor. :)
Kızlar hepinize çooo..k teşekkür ederim çok iyi geldi konuşmak Allah razı olsun.
Son düzenleme: