- 25 Temmuz 2017
- 72
- 5
- 88
- 34
- Konu Sahibi mochoisle26
Öncelikle 11 senelik evliyim hayatımız artık monotonlasti aslında eşimi çok sewiyorum ama hayat mücadelesi borç harç sorumsuzluklari derken hiç yakın davranıyorsun.ve bı gece tel de biriyle yazistigin gördüm sorduğumda tabiki inkar kadınlada görüştüm çünkü herşeyi net şekilde bilmekti amacım hiç yüzyüze gelmediklerini ikisininde görüşmek niyetleri de olmadigini eşimin benden ayrılmak gibi bı söylemi olmadığını kesinlikle havadan sudan boş muhabbet ettiklerini soyleei ben yinede anlaşmalı boşanmaya gitmek istedim ve beni oyaladı eşim daha sonrasında çok pişman likbyasadigini yaptığının tabikide hata olduğunu ama şeytana uyduğunu kesinlikle bı lilski sevgili gibi olmadığını sadece mesaj arkadaşı gibi yazismanin hoşuna gittiğini daha sonrasında yanlışını görüp soğuk davranıp araya mesafe koyduğunu kadında bu şekilde. Soyluyo .eşimde herseyin değişik olucagina beni çok sevdiğini kaybetme korkusunun ona ağır geldiğini bana bı şans ver nasıl hayatım degisiyo iplerin senin elinde artık diyo.bu arada eşim gözü dışarda bı insan değildi acaba benim ona yaptıklarım hareketlerim yüzünden mi dışarıya döndü siz olaaniz bı şans verirmiydiniz