• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz yerimde olsanız ne yapardiniz

İyi bı işte calisiyorum evim ve arabam var ondan yana sıkıntım yok evet çok yalvariyo nolur önümüze bakalım yeni beni gör diyo.adak adamış kuzu kesti ben eve döndüm diye
bu kadar yalvarması maddi durumumun iyi olmasındanada kaynaklanabilir. çünkü senden ayrılsa ekonomik olarak sıkıntıya düşer. sana tavsiyem evliliğine devam etmen ama takipete olman , çok ta güvenmemen. maddi olarak paranı hakim olman

bu kadar yalvarması maddi durumumun iyi olmasındanada kaynaklanabilir. çünkü senden ayrılsa ekonomik olarak sıkıntıya düşer. sana tavsiyem evliliğine devam etmen ama takipete olman , çok ta güvenmemen. maddi olarak paranı hakim olman
Yok maddi durumum yüzünden değil onunda kendine göre bı işi var

Öncelikle 11 senelik evliyim hayatımız artık monotonlasti aslında eşimi çok sewiyorum ama hayat mücadelesi borç harç sorumsuzluklari derken hiç yakın davranıyorsun.ve bı gece tel de biriyle yazistigin gördüm sorduğumda tabiki inkar kadınlada görüştüm çünkü herşeyi net şekilde bilmekti amacım hiç yüzyüze gelmediklerini ikisininde görüşmek niyetleri de olmadigini eşimin benden ayrılmak gibi bı söylemi olmadığını kesinlikle havadan sudan boş muhabbet ettiklerini soyleei ben yinede anlaşmalı boşanmaya gitmek istedim ve beni oyaladı eşim daha sonrasında çok pişman likbyasadigini yaptığının tabikide hata olduğunu ama şeytana uyduğunu kesinlikle bı lilski sevgili gibi olmadığını sadece mesaj arkadaşı gibi yazismanin hoşuna gittiğini daha sonrasında yanlışını görüp soğuk davranıp araya mesafe koyduğunu kadında bu şekilde. Soyluyo .eşimde herseyin değişik olucagina beni çok sevdiğini kaybetme korkusunun ona ağır geldiğini bana bı şans ver nasıl hayatım degisiyo iplerin senin elinde artık diyo.bu arada eşim gözü dışarda bı insan değildi acaba benim ona yaptıklarım hareketlerim yüzünden mi dışarıya döndü siz olaaniz bı şans verirmiydiniz
Artik Bu seytan ne yapsin.Yap Yap,seytana uydum.Yap Yap basiretim baglandi..
Bir gun bu seytan dile gelip yeter sizden cektigim derse sasirmayin.
Sende karsindaki kadina inanacak kadar saf olma bence..

Kadının ne çıkarı olabilirki bizim evliligimizden
şöyle olabilir, kadın boşanmış maddi durumu az. eşinizle arasıra görüşse bazı ihtiyaçlarını karşılasa fena olmaz. hem kadın namuslu çoluğunun başında duran . toplum baskısı yok. . erkeğinde düzeni bozulmuyor. bu tarz ilişki çok malesef.

şöyle olabilir, kadın boşanmış maddi durumu az. eşinizle arasıra görüşse bazı ihtiyaçlarını karşılasa fena olmaz. hem kadın namuslu çoluğunun başında duran . toplum baskısı yok. . erkeğinde düzeni bozulmuyor. bu tarz ilişki çok malesef.
Evet bu konuda haklı olabilirsiniz döndüm ama hala deneme aşamasındayım bu akşam diycemki bı hacker varmış bütün mesajları cikariyomus varmisin

Evet bu konuda haklı olabilirsiniz döndüm ama hala deneme aşamasındayım bu akşam diycemki bı hacker varmış bütün mesajları cikariyomus varmisin
bence hiç gerek yok zannetmiyorum okadar olduğunu. sizinle ilişkiniz nasıldı, kavgalı gürültülümü. sıkıntılı ilişkiniz varsa liman aramış olabilirmi . sakinlik huzur bulmaya çalışın. sıkıntı çıkarırsanız yine başka yola gider huzur için

bence hiç gerek yok zannetmiyorum okadar olduğunu. sizinle ilişkiniz nasıldı, kavgalı gürültülümü. sıkıntılı ilişkiniz varsa liman aramış olabilirmi . sakinlik huzur bulmaya çalışın. sıkıntı çıkarırsanız yine başka yola gider huzur için
Sıkıntılı ilişkimiz vardı bendn yana o hep yakındı bana ve çocuğuna benim psikolojim biraz düzgün değildi tedavi görüyodum ama o gözü dışarda hovarda bı tıp değildi yani yada ben öle görmek istedim

bence bunalmış olabilir , siziznle birlikte olduğunda mutsuz sıkıntılı olabilir. mutlu olmak ister her insan. bence ikinci şansı verin mutlu olmaya bakın. onun mutluluğa ihtiyacı var. mutlu olunca başka kadına gitmez.

bence bunalmış olabilir , siziznle birlikte olduğunda mutsuz sıkıntılı olabilir. mutlu olmak ister her insan. bence ikinci şansı verin mutlu olmaya bakın. onun mutluluğa ihtiyacı var. mutlu olunca başka kadına gitmez.
Hep yazicak size hayatımı inan olun reel hayatta anlattım herkeze her kafadan farklı bı ses niye daha önce kesfetmedim burasını bilmiyorumm

Affetedeceksen herşeyini her mesajını belki bı iliski yaşadılar mi beraber oldular mi dusuncelerini de sindirerek affedecek sin yoksa hiç mutlu olamassin ona baktığın zaman aklına bunlar gelir yoksa da güzel ce ayrılacak sin herkes kendi yoluna

Affetedeceksen herşeyini her mesajını belki bı iliski yaşadılar mi beraber oldular mi dusuncelerini de sindirerek affedecek sin yoksa hiç mutlu olamassin ona baktığın zaman aklına bunlar gelir yoksa da güzel ce ayrılacak sin herkes kendi yoluna
Çok haklısın mantiknolarakk bu şekilde gelde içime anlat bunları gitsem gidemiyorum kalsam hazmedebilirmiyim bilemiyorum

Benim eve dönmem için çok gözyaşı döktü ve tanıdıklarınızı hepsi onun büyük bı ders aldığını soyluyo bide bı gece eşimin telinden kadınla mesajlastum artık bosaniyoruz eskisi gibi birlikte olalım falan diye.oda biz birlikte olmadikki sen neyden bahsediyosun hoş muhabbetti oda bitti gitti dedi bende artık farklı olabiliriz dedim ben çok çabaladım olalım diye sen istemwdin essek yoruldu artık dedi
o zaman bilemedim affedebilirsiniz belki çok eminseniz pişman olduğuna ama ben olsam bi daha güvenemezdim

Back
X