Siz yerimde olsanız?

Benim anneme babama küfretti. Evliliğimi bozmaya çalıştı. Şimdi herşey nprmalleşsin. Mal mıyım ben. O kadar da değil. Cinler tepeme geldi.

boşver yol yapıyor.sonra pişman olursun.eve geldin mi çıkmaz daha haberin olsun.torun bahanesiyle.ondan sonra görümcende arkasından. eşinin davranışı normal geldi sonuçta anası

boşver yol yapıyor.sonra pişman olursun.eve geldin mi çıkmaz daha haberin olsun.torun bahanesiyle.ondan sonra görümcende arkasından. eşinin davranışı normal geldi sonuçta anası
Tartıştık çok fena. Ne yapıyım annem nidaları başladı yine. Bi tane annem bi tane babam var dedi. Senin o bitane annen benim ölmüş anneme küfretti dedim. Hayatta kimseden bu kadından nefret ettiğim kadar nefret etmedim. Çocuğumu kendimi düşüneceğim zaman bu kadından nasıl kurtulurjm nasıl evimden ailemden çpcuğumdan uzak tutarım diye düşünüyorum. Bütün hakkım haram zıkkım olsun. Öyle yalancı öyle şirret öyle iki yüzlü melek görünümlü şeytan ki anlatamam.

Eşim asla hayır demezdi annesine. Ne geldiyse başımıza bu hayır dememelerden geldi zaten. Bugün aramış iki saat şöyle korkuyorum virüsten de böyle senaryoşar var diye izlediği bütün haberleri anlatıyor. Benim salak da akıl veriyor dinleme kafa yorma diye. Kitap oku müzik dinle diyor. Kafası o kadar çalışan bir insan olsa bu hale gelir miydik zaten. Şimdi zevkten dört köşedir oğlum benimle ilgilendi diye.

Evet anası ama Allah size çocuk vermesin gün yüzü görmeyin diye beddualar etti neler çektik onlar yüzünden aylarca. İnsan hiç mi akıllanmaz. Annesi eşimin kardeşiyle babasıyla halasıyla ve yeni olarak da teyzesi ve kuzenleriyle arasını bozdu. Kendi çıkarı için yapmayacağı şey yok. İnsan bu kadar da saf olmaz ki.

Bende cok sey soylemek istiyorum o mikrop kadina ama benim soyleyeceklerim de burda soylenenler de sizi gaza getirip esinizle aranizi bozmasin. O mikrop kadin melek oldu ya güya, esiniz ona kanacak muhtemelen. Bu konuyu sadece bir kere acin ve net bir tavirla asla ama asla o mikropla muhattap olmayacaginizi, cocugunuza asla o kadinin bakmayacagini, yapilanlari asla unutmayacaginizi, insanlarin asla degismeyecegini ve sizin de o kisiyle muhattap olmak istemediginizi bir daha size emrivaki yapmamasi gerektigini cocugunuz olacagini ve kari koca dusunmeniz gereken seyin aile huzurunuz oldugunu ve o kapinin ardindakilerin disarda oldugunu onemli olanin herseye karsin sizin mutlulugunuz oldugunu ve bu net cizgilerle konunun bir daha acilmamasini kesin ve net bir dille soyleyin ve bu konuyu bir daha da acmayin. O mikrop kv ve gorumceyle de asla konusmayin, kv yasliysa yasli olurse de takdiri ilahi neden vicdan azabi cekeceksiniz bence sizde ince dusunenlerdensiniz ama kocaniz istiyor diye normal davranirsaniz başa donmus olursunuz.

Annem 56 babam 58 yaşında evlendiklerinde yaşları 18-20miymis o günden bugüne kadar babamın annesi ayrılmaları için herşeyi yaptı. Kadın 38 sene pes etmedi asla. Geçen hafta ayrıldıklarını öğrenince" ben sana demiştim onunla evlenme diye" demiş babama. Sizin kayinvalidenizde muhtemelen şimdilik vazgeçmiş pismanmis gibi yapiyor

Asla asla konusma sakın. Yaslılar sa yaslılar herkes yerini bilsin. Valla bak pişman olursun konusursa ayaklı yılan gıbıler anlatılan Gore bosver

Yuz vermeyin ,boyle serin ve net devam edinn

esınızın sıze telefonu uzatması ılerde yasanacakların habercısı
persembenın gelısı carsambadan bellı oluyor
tavrınızı korumalısınız cunku sonuna kadar haklısınız
bu konuda esınızde sınırınızı net bılsın bana yeterınce anlamamıs gıbı gorundu burdan bakınca
cunku telefonu uzatmaması lazımdı o sınırı esınız astı.
ve daha normal davransan olmaz mı sozu cok ıncıtıcı ... herseyı unutmus gıbı sankı sız uzatmıssınız gıbı o yere getırmıs resmen haksızca ve sinir bozucu

en bastan ılk once esınıze net olun ve bunu surdurun derım cunku yumusak yuzluyum dedınız sırf agız tadınız bozulmasın dıye yapıcı olmaya calısmayın kendınıze haksızlık etmeyın sakın

Bu tip kaynana dogumda burnundan getirir benden söylemesi resti cek konusma hiç. 1 2 sene hiççç sonra değerini anlasın aaaa hata yaparsak gelin konusmaz bizle diyip kendine ceki düzen versin ıyyy ne bicim insanlar var şu hayatta korona bulassa keske

Beddua ederken iftira atarken normal işine gelmeyince yaşlı Oyle mi ? Sirf senden daha once doğdu diye bunca kötü kalpli ınsana ne saygı duymak ne de tahammül etmek zorundasin .. cok net soyluyorum, eşine gerekirse bosaniriz mesajini ver, bu tarz insanlara annemdir kardesimdir diye diye yumusak karın gosteren adamda gözümde çöptür

Benim kv de 1 sene psikolojik şiddet uyguladı, eşimin hatrına sabrettim, en sonunda hakaret etti ve bende ipler koptu, yaklaşık 1 aydır görüşmüyorum ve ağzının payını öyle bir verdim ki, eşim haklı olduğumu görüp sesini bile çıkaramadı, çünkü boşanırım dedim, köpek olamam dedim, bitti gitti şükür kurtuldum, asla taviz verme. Çünkü değişmeyecekler.
Sana saygı duymakta zorlanan insana ne yapabilirsin? En iyi ihtimalle hayatından çıkarırsın elimizden bu geliyor. Benim kp melek gibidir bizi barıştırmaya çalışıyor ve herkese kararım net ve kesin diyorum, araya girmeyin kötü olmayalım diyorum.

Benim kayinvalidem de eşime aşırı düşkün. Diliyle çok eziyet etti bana nisanliyken. Hepsini evlenince eşime anlattım. O da annesine hesap sormuş niye suya böyle davraniyosun diye ondan sonra bi tatli oldu bi tatli. Şimdi de ben dilimle eziyet ediyorum ona sürekli laf sokup duruyorum herkesin yanında. Bana bunu yaptin banaşunu yaptin

İnsanlar asla değişmez, manipülatif biri kendi menfaati için her şeyi yapar, kadınla başa çıkamazsınız. Mesajlarını vs saklayın kadının, hepsini kendinize mail atın, erkeklere de güven olmuyor. Siz bu aşamadan sonra tekrar alttan alır ve idare ederseniz baştan daha kötü duruma düşersiniz ve eşiniz de artık uğraşmak istemez, bahane ile sizi şarlar onlarla başa çıkamayıp. Eşinize tepki vermeyin ama onlarla da ne yaparlarsa yapsınlar görüşmeyin ve muhatap olmayın. Verdiğiniz kararın arkasında özür dileseler bile durun. Bir zaman sonra sırf daha da hıncını almak için göstermelik özür bile dilerler.

Aynisini anlattiklarinin bende yaşadim babaannesi olacak pislik daglardan sesin duyulsun eyvah de die bagir dedi kizima hamileydim galiba pek hatirlamiyorum suan 3 yasina girdi kizim ne ararlar ne sorarlar biseye ihtiyaci var mi sagligi nasil die ayni evin icindeydik 1 ay dogum yaptiktan sonra 1 kere bile yikamadi ama sen sen ol az da yesen çoksa yesen dur basinda kendin buyut cocugunu

Yapılanlara rağmen yine de çok iyi niyetli ve saygılı davranmışsınız sizi takdir ettim.
Ama kayınvalideniz şimdiye kadar çocuğunuz olmadığı İçin atıp tuttu şimdi baktı çocuğunuz oldu ayrılmayacaksınız diye yanaşıyor size, sakın taviz vermeyin benim annem de kayınvalide gelinin böyle davranmasını asla istemem ama hak var adalet var annem gelinine böyle şeyler yapsa önce ben karşısında dururdum annem gelinini kızlarından ayırt etmez sizin kayınvalideniz canavardan hallice masum bir bebeğin dünyaya gelmesine beddua eden, vefat eden annenize küfürler eden insan mı düzelecek asla sakın ama sakın oyuna gelmeyin bunlar sadece rol eğer barışırsanız artık dönüşünüz olmaz bu işten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…