Siz ?

Aqqes

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2017
917
182
33
Merhaba arkadaşlar. Ben çok alıngan biriyim bunu nasıl yenebilirim. Yapılan şakalara alınıyorum bana ağır geliyor. Mesala erkek arkadaşım seninle çekeceğimiz var, telefonla çok konuşunca başım ağrıyor demesi beni çok üzüyor kaç gündür içimde sıkıntı, durgun olduğunda sürekli kendi kendime acaba ne oldu diyorum soruyorum ne morali bozuğu ne alaka diyor, erkekleri düşünmekte suç herhalde. Ben bunu nasıl yenerim ya bu cümlelere sizde kırılmaz mısınız ?

Neden kırılayım ki?
Gerçekten de telefonla çok konuşmak bende de baş ağrısı yapar.

Neden kırılayım ki?
Gerçekten de telefonla çok konuşmak bende de baş ağrısı yapar.
Ama insan sevdiğiyle konuşmak ister bu söylenir mi sanki konuşmak istemiyor gibi

Ama insan sevdiğiyle konuşmak ister bu söylenir mi sanki konuşmak istemiyor gibi
Nasıl anladığına bağlı.
Ben seninle konuşmak istemiyorum diye anlamadım.
Başım ağrıyor diye anladım.
Adamın sevgisine inanmıyorsan ilişkini bitir bence.

Nasıl anladığına bağlı.
Ben seninle konuşmak istemiyorum diye anlamadım.
Başım ağrıyor diye anladım.
Adamın sevgisine inanmıyorsan ilişkini bitir bence.
Sevgisine inanıyorum ama çok alınıyorum benimle konuşunca mı başın ağrıyor dedim genel dedi, böyle olsaydın ayrılırdım diyor mesala bişeye neden ayrılık kelimesini söyledin diye üzülüyorum, sen böyle olursan alınıyorsun diye konuşmaktan korkarım seninle diyor bunu nasıl yeneceğim

Sevgisine inanıyorum ama çok alınıyorum benimle konuşunca mı başın ağrıyor dedim genel dedi, böyle olsaydın ayrılırdım diyor mesala bişeye neden ayrılık kelimesini söyledin diye üzülüyorum, sen böyle olursan alınıyorsun diye konuşmaktan korkarım seninle diyor bunu nasıl yeneceğim
Ya konuşacak başka malzemeniz mi yok?
Gün içinde yaptıklarını anlatırsın,gülüşüp şakalaşıp kapatırsın.
Yok ayrılık, yok alındım, yok başım ağrıyor,genel mi özel mi?
Ne gerek var bu muhabbetlere?

Ya konuşacak başka malzemeniz mi yok?
Gün içinde yaptıklarını anlatırsın,gülüşüp şakalaşıp kapatırsın.
Yok ayrılık, yok alındım, yok başım ağrıyor,genel mi özel mi?
Ne gerek var bu muhabbetlere?
O yapıyor bu muhabbetleri ama yapmayalıö diyorum rahat konuşamayacak mıyım diyor

O yapıyor bu muhabbetleri ama yapmayalıö diyorum rahat konuşamayacak mıyım diyor
Sen bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
Çok sıkıcı biri bence.
Senin yerinde olsam kendi başım ağrırdı,çoktan bitirirdim bu işi.
Tüm gün okulda,işte,dışarıda koştur,yorul,eve gelince 3 kelime tatlı konuşup kafa dağıtılacak,yok başım,yok alındım vs.
Sen bilirsin de böyle adamlar çekilmez tripli,nazlı.

Yapısal bişey gecmez
Biraz özgüven sahibi olursanız rahatlarsınız

Sen bu adamın seni sevdiğinden emin misin?
Çok sıkıcı biri bence.
Senin yerinde olsam kendi başım ağrırdı,çoktan bitirirdim bu işi.
Tüm gün okulda,işte,dışarıda koştur,yorul,eve gelince 3 kelime tatlı konuşup kafa dağıtılacak,yok başım,yok alındım vs.
Sen bilirsin de böyle adamlar çekilmez tripli,nazlı.
Oda bana diyor alıngan falan diye ben düzelsin istiyorum umursamamak en iyisi mi

Oda bana diyor alıngan falan diye ben düzelsin istiyorum umursamamak en iyisi mi
Seni bilemem de anlattıklarına göre adamın öyle eğlenceli, sevgi dolu yaklaşımı yok.
Sen bilirsin.

Back
X